zdenouch Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 (editace) Ahoj pánové, je anténa z O2 stejná s O1 ? Děkuji za info. Editováno: 22. Únor 2009, autor: zdenouch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Cela antena??? Alebo len prut anteny??? Konektor anteny??? Uchytenie anteny do strechy??? Co chces presne vediet??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenouch Vloženo 23. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Cela antena??? Alebo len prut anteny??? Konektor anteny??? Uchytenie anteny do strechy??? Co chces presne vediet??? Chtěl bych ji vyměnit celou. Bude pasovat konektor? Uchycení je asi stejné. Děkuji za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Diera v streche je rovnaka OC1 aj OC2 . Len konektor na konci anteny je iny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senty Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 A proč jí chceš měnit?Kvůli lepšímu příjmu rádia? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenouch Vloženo 23. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 A proč jí chceš měnit?Kvůli lepšímu příjmu rádia? [/quote Na anténě mám steřelou a prasklou tu gumu co doléhá na střechu. Na Aukru jsem našel anténu originální novou za 200 kč ale na O2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senty Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Aha.Já jen,že tady dost lidí řešilo špatný příjem těchto antén.Já jsem to už vyřešil.Jednoduše jsem místo anteny použil měděný drát a radio mi hraje o dost lépe.Tam kde třeba nebyl signál s originální antenou vůbec tak teď chytám stanice úplně v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Aha.Já jen,že tady dost lidí řešilo špatný příjem těchto antén.Já jsem to už vyřešil.Jednoduše jsem místo anteny použil měděný drát a radio mi hraje o dost lépe.Tam kde třeba nebyl signál s originální antenou vůbec tak teď chytám stanice úplně v pohodě. Spatny prijem nie je sposobeny antenou!!!! Ale vymenou radia !!!! Original radia SKODA maju v sebe zabudovane fantomove napajanie anteny. Pri vymene radia(SONY,JVC,ALPINE,atd) treba dokupit fantomove napajanie abi radio a hlavne antena mala dobry prijem!!! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senty Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Spatny prijem nie je sposobeny antenou!!!! Ale vymenou radia !!!! Original radia SKODA maju v sebe zabudovane fantomove napajanie anteny. Pri vymene radia(SONY,JVC,ALPINE,atd) treba dokupit fantomove napajanie abi radio a hlavne antena mala dobry prijem!!! :) Jenže já mám original škoda radio.Takže v radiu to není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Tak mas zly zosilovac v antene!!! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenouch Vloženo 24. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Tak mas zly zosilovac v antene!!! ;) Mám staré radio Panasonic CQ-C1321N a příjem je ok! Posílám fotku antény co jsem koupil. Dnes mi přišla. Jedno nemilé překvapení bylo , že má ulomenou špičku. Budu stejně měnit jen tu gumu co dolehá na střechu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senty Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 (editace) Antenu mám novou,sice ne original,ale i tak na obyčejný drát to hraje daleko lépe.Nechce se mi dávat 1300 za original antenu a pak zjistit,že to není lepší. Editováno: 24. Únor 2009, autor: Senty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.