Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Vkladejte sem prosim (kdo chcete, kdo ne tak nemusi lol ) fotografie vasich zraneni, operaci, jizev s nejakym mensi kratsim popisem co se to vlastne delo! wink.gif

Zacinam:

urazova diagnoza - arthrosa ac skloubeni, odrizly kousek klicni kosti, zrusena kloubni plosina, krizem draty vychazejici z klicni kosti do lopatkove kosti, aby to nesrostlo, za 2 mesice opet narkoza a vyndani dratu... Zazil jsem prijemnejsi veci...

Pevne verim, ze me to nepripravi o praci, nemuzu si dovolit byt celou dobu doma, ikdyz samozrejme je pro me zdravi na 1. miste!

I ja mam kousek sebe lol

tak švadlenu si mal šikovnejšiu ako ja lol

trošku nešikovnosti pri roztočenej remenici aneb PAT a MAT( a je to!) lol . roztrhnuté až po kosť a na ukazováku poškodené šlachy. už to mám zahojené a celkom ohybné.

post-11311-1235583722_thumb.jpg

post-11311-1235599174_thumb.jpg

Upraveno od Laci L&K

Tak to se nám to tady nějak mění...

Takhle jsem dopadl přesně před rokem... :feve:

post-3288-1235584596_thumb.jpg

post-3288-1235590084_thumb.jpg

post-3288-1235590101_thumb.jpg

Upraveno od paulmack

tady se to nějak zvrtlo :smich: si připadám jak na chirurgii :) jinak snad se vám to chalani už zahojilo, nebo pěkně hojí, nepříjemná zranění...

a jak se ti to stalo??? manželka tě vzala válečkem po návratu z hospody??? lol

• Autor

Uraz, ktery nebyl uplne presny, spise to bylo vicekrat otukano... Squash liga, nekdy az 5x tydne na kurtu, narazy do zdi, pote cinky, bench, proste se to tam hezky zaclo tvorit, ale musel to pry odstartovat nejaky silnejsi naraz ci pad... Bolelo me to cca 2,5 roku a nemohli prijit na to, co to je, az primar ve Vinohradsky jasne rekl, je to toto, jedine operace!

sportem k trvalé..... však víte

• Autor

No, neco na tom je, hlavne jednostrany sport je na tom jeste o dost hure... ;)

každý sport, je li dělán vrcholově zanechá na těle nesmazatelnou stopu, někdy více jindy méně, ale je to tam,,,,viz moje levé rameno, oba kotníky, lokty (o mozku nemluvě :smich: )

Davon: mám něco podobného s tim ramenem a čeká mě nejspiš asi taky operace.Ted chodím na rehabilitace a snad to trošku pomáhá.Jinak jak píšeš...doktorka mi řekla že to svalstvo je prostě unavené.Nesmím zátěž...ale povidej to člověkovi který 10 let sportuje vid? Na nic!

Taky, taky, mam po operaci obe kolena, foto nastesti nemam, ale neumim si predstavit zivot bez sportu ikdyz to boli...

paulmack, to ani neodhadnem čo sa ti stalo :( máte dosť nepríjemné zranenia :feve: ja sa lekárom vyhýbam, aj keď ich mám v rodine až až...

Romčo ty sportuješ??? co děláš za sportík???

• Autor

Romario - sportuji od 1985, v tomto roce jsem zacinal hokejem, kde jsem drzel 2 roky. Od 1987recko-rimsky zapas BOHEMIANS PRAHA, po 5ti letech, kdyz se BOHEMKA rozpadla jsem toho nechal a presel na plavani. Po 2 letech a nastupu na skolu jsem toho nechal... To bylo posledni aktivni, pak jen fitko, pridal se squash, kde to nebylo sice zavodne, amaterska liga a do toho jeste hra mimo ligu a jeden cas cca 3 roky 4x tydne fitko, tak mi rekni, z ceho by to telo melo byt unaveny??? :D :D ;)

paulamack??? Kurnik, auuu, co to je?

Tak to se nám to tady nějak mění...

Takhle jsem dopadl přesně před rokem... :feve:

o co tu jde?

• Autor

No a jeste mohu pridat malickost, skok do bazenu "na pepka" (bez rukou po palici), akorat mi zapomeli rici, ze je tam 1,20m "hloubky" :D

jeste foto podrezanej krk, 16 stehu, 9 zvenku, 7 kolem jazyka uvnitr. 1999 zubni, Karlovo Namesti, cysta na slinne zlaze 7x7 cm

Davon, vidím, že ťa úrazy neobchádzajú :feve:

Davon a tomu hovoríš šport,ved to je čistý masaker lol:smich:

Davon je jak ten maník co se snaží o sebevraždu!!! :smich: byl tuhle na nově... ale ten má víc pokusů... tzn. i víc fotek :D :D :D

• Autor

Bohudik ja se o ni nesnazim, karma :D

Vorlajz: jáem dělal závodně tenis cca deset let a ted jenom fitko a občas plavání. :) Já se hejbat musím protože sedím bud v kanclu a nebo v autě.

to ti schvaluju, že sportuješ! :) je mě zajímalo jaký děláš sport... tak nějak se mi k tobě nic nehodilo lol

to ti schvaluju, že sportuješ! :) je mě zajímalo jaký děláš sport... tak nějak se mi k tobě nic nehodilo lol

no tak to s tebou naprosto souhlasím ;):p

No a jeste mohu pridat malickost, skok do bazenu "na pepka" (bez rukou po palici), akorat mi zapomeli rici, ze je tam 1,20m "hloubky" :D

jeste foto podrezanej krk, 16 stehu, 9 zvenku, 7 kolem jazyka uvnitr. 1999 zubni, Karlovo Namesti, cysta na slinne zlaze 7x7 cm

Taky dobrej magor, koukám, že bílé pláště miluješ :help: Ještě že mi nikdy nefotili tu moji rozbitou hubu,hlavu,obočí a podobně ;)

Aha...sice nevím jak to myslíte ale budiž lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.