Davon Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Vkladejte sem prosim (kdo chcete, kdo ne tak nemusi ) fotografie vasich zraneni, operaci, jizev s nejakym mensi kratsim popisem co se to vlastne delo! wink.gif Zacinam: urazova diagnoza - arthrosa ac skloubeni, odrizly kousek klicni kosti, zrusena kloubni plosina, krizem draty vychazejici z klicni kosti do lopatkove kosti, aby to nesrostlo, za 2 mesice opet narkoza a vyndani dratu... Zazil jsem prijemnejsi veci... Pevne verim, ze me to nepripravi o praci, nemuzu si dovolit byt celou dobu doma, ikdyz samozrejme je pro me zdravi na 1. miste! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 (editace) I ja mam kousek sebe tak švadlenu si mal šikovnejšiu ako ja trošku nešikovnosti pri roztočenej remenici aneb PAT a MAT( a je to!) . roztrhnuté až po kosť a na ukazováku poškodené šlachy. už to mám zahojené a celkom ohybné. Editováno: 25. Únor 2009, autor: Laci L&K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 (editace) Tak to se nám to tady nějak mění... Takhle jsem dopadl přesně před rokem... Editováno: 25. Únor 2009, autor: paulmack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 tady se to nějak zvrtlo si připadám jak na chirurgii jinak snad se vám to chalani už zahojilo, nebo pěkně hojí, nepříjemná zranění... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 a jak se ti to stalo??? manželka tě vzala válečkem po návratu z hospody??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 25. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Uraz, ktery nebyl uplne presny, spise to bylo vicekrat otukano... Squash liga, nekdy az 5x tydne na kurtu, narazy do zdi, pote cinky, bench, proste se to tam hezky zaclo tvorit, ale musel to pry odstartovat nejaky silnejsi naraz ci pad... Bolelo me to cca 2,5 roku a nemohli prijit na to, co to je, az primar ve Vinohradsky jasne rekl, je to toto, jedine operace! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 sportem k trvalé..... však víte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 25. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 No, neco na tom je, hlavne jednostrany sport je na tom jeste o dost hure... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 každý sport, je li dělán vrcholově zanechá na těle nesmazatelnou stopu, někdy více jindy méně, ale je to tam,,,,viz moje levé rameno, oba kotníky, lokty (o mozku nemluvě ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Davon: mám něco podobného s tim ramenem a čeká mě nejspiš asi taky operace.Ted chodím na rehabilitace a snad to trošku pomáhá.Jinak jak píšeš...doktorka mi řekla že to svalstvo je prostě unavené.Nesmím zátěž...ale povidej to člověkovi který 10 let sportuje vid? Na nic! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Taky, taky, mam po operaci obe kolena, foto nastesti nemam, ale neumim si predstavit zivot bez sportu ikdyz to boli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 paulmack, to ani neodhadnem čo sa ti stalo máte dosť nepríjemné zranenia ja sa lekárom vyhýbam, aj keď ich mám v rodine až až... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Romčo ty sportuješ??? co děláš za sportík??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 25. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Romario - sportuji od 1985, v tomto roce jsem zacinal hokejem, kde jsem drzel 2 roky. Od 1987recko-rimsky zapas BOHEMIANS PRAHA, po 5ti letech, kdyz se BOHEMKA rozpadla jsem toho nechal a presel na plavani. Po 2 letech a nastupu na skolu jsem toho nechal... To bylo posledni aktivni, pak jen fitko, pridal se squash, kde to nebylo sice zavodne, amaterska liga a do toho jeste hra mimo ligu a jeden cas cca 3 roky 4x tydne fitko, tak mi rekni, z ceho by to telo melo byt unaveny??? :D paulamack??? Kurnik, auuu, co to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Tak to se nám to tady nějak mění...Takhle jsem dopadl přesně před rokem... o co tu jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 25. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 No a jeste mohu pridat malickost, skok do bazenu "na pepka" (bez rukou po palici), akorat mi zapomeli rici, ze je tam 1,20m "hloubky" jeste foto podrezanej krk, 16 stehu, 9 zvenku, 7 kolem jazyka uvnitr. 1999 zubni, Karlovo Namesti, cysta na slinne zlaze 7x7 cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Davon, vidím, že ťa úrazy neobchádzajú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Davon a tomu hovoríš šport,ved to je čistý masaker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Davon je jak ten maník co se snaží o sebevraždu!!! byl tuhle na nově... ale ten má víc pokusů... tzn. i víc fotek :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 26. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Bohudik ja se o ni nesnazim, karma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Vorlajz: jáem dělal závodně tenis cca deset let a ted jenom fitko a občas plavání. Já se hejbat musím protože sedím bud v kanclu a nebo v autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 to ti schvaluju, že sportuješ! je mě zajímalo jaký děláš sport... tak nějak se mi k tobě nic nehodilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 to ti schvaluju, že sportuješ! je mě zajímalo jaký děláš sport... tak nějak se mi k tobě nic nehodilo no tak to s tebou naprosto souhlasím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 No a jeste mohu pridat malickost, skok do bazenu "na pepka" (bez rukou po palici), akorat mi zapomeli rici, ze je tam 1,20m "hloubky" jeste foto podrezanej krk, 16 stehu, 9 zvenku, 7 kolem jazyka uvnitr. 1999 zubni, Karlovo Namesti, cysta na slinne zlaze 7x7 cm Taky dobrej magor, koukám, že bílé pláště miluješ Ještě že mi nikdy nefotili tu moji rozbitou hubu,hlavu,obočí a podobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Aha...sice nevím jak to myslíte ale budiž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.