Sejis Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 to já mám od začátku jenom /díky bohu/pod koleno,neb neutekla moc daleko a byl jsem od úrazu za 3 hodky na sále..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 to já mám od začátku jenom /díky bohu/pod koleno,neb neutekla moc daleko a byl jsem od úrazu za 3 hodky na sále..... Vůbec Ti to nezávidím.Ať se Ti to dá brzy do kupy...nenabídli ti Vacoped místo sádry?Kde Tě šili? Tady je moje noha po sundání sádry...Listopad 08 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 No sejis, bylzde, husi kuze postupuje od mozku smerem dolu... At se vse da do cajku a behas zase jako mladej kluk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Vůbec Ti to nezávidím.Ať se Ti to dá brzy do kupy...nenabídli ti Vacoped místo sádry?Kde Tě šili?Tady je moje noha po sundání sádry...Listopad 08 čágo tý woe taky pěkný,tak víš o co GO a tobě se to povedlo jak ??? Mě to dělali ortopedi FNKV a doufám,že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 No sejis, bylzde, husi kuze postupuje od mozku smerem dolu... At se vse da do cajku a behas zase jako mladej kluk rána jako z děla pád na zem,myslel jsem,že mi někdo ukopl nohu ze zadu ..........jako šlehnutí bičem ....žádnej tuzex Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 čágo tý woe taky pěkný,tak víš o co GO a tobě se to povedlo jak ???Mě to dělali ortopedi FNKV a doufám,že Mě se to povedlo na bedmintonu...došláppl jsem a najednou rup rána jako když lámeš větev a bylo to...padl jsem na prdel.. mě to šili v Motole..máš aspoň krásně oholenou nožku ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Bylzde: šílená představa! A jak dlouho sis to dával dohromady.Od doby kdy se to stalo jsi byl fit za jak dlouho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Chlapi, to bylo slyset tu rupnuti??? Pfuuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Mě se to povedlo na bedmintonu...došláppl jsem a najednou rup rána jako když lámeš větev a bylo to...padl jsem na prdel..mě to šili v Motole..máš aspoň krásně oholenou nožku ne? haha brachovi se to taky stalo pri badmintonu jinak to vsichni popisujou uplne stejne, je slyset prasknuti jakoby vetve a navic si myslis, ze te zezadu nekdo nakopnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Hele mě praskla cca před 15 ti lety při fotbálku a bylo to jak když šlápneš na plechovku od Coly. Hroznej pocit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Bylzde: šílená představa! A jak dlouho sis to dával dohromady.Od doby kdy se to stalo jsi byl fit za jak dlouho? No stalo se mi to koncem září a teď už hraju zase volejbal,ale asi bych ještě neměl,ale nevydržím nic nedělat...Jinak se to ale léčí opravdu dost dlouho a taky to dost dlouho bolí...je to nepříjemné zranění...A co tak zjišťuji, tak není zas tak vyjímečné... Normálně je ta achilovka širkoká když to přeženu, tak jako malíček na ruce...ale teď ji mám širokou skoro jako 2 palce vedle sebe... Sejis počkej až Ti budou dávat druhou sádru cca po 4 týdnech..zjistíš že místo kotníku je dřevěný pahýl a pak je libovka až Ti tu nohu v kotníku bude rovnat do 90 stupńů...humus velebnosti...no a pak konečné rozhýbávání bude taky libovka...a ten smrad:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Chlapi, to bylo slyset tu rupnuti??? Pfuuj No mě přišlo že ho slyším dvakrát..jednou asi zevnitř a jednou zvenku...ale není to nějak hrozná bolest...kopanec do rozkroku je horší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 haha brachovi se to taky stalo pri badmintonujinak to vsichni popisujou uplne stejne, je slyset prasknuti jakoby vetve a navic si myslis, ze te zezadu nekdo nakopnul ano ano,ty pocity a popisování je z 90% stejné a v učených knihách je to taky tak popisováno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Chlapi, to bylo slyset tu rupnuti??? Pfuuj já to neslyšel,byl tam kravál,ale asi ano.............pocit jako by mě někdo podsekl kosou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 No stalo se mi to koncem září a teď už hraju zase volejbal,ale asi bych ještě neměl,ale nevydržím nic nedělat...Jinak se to ale léčí opravdu dost dlouho a taky to dost dlouho bolí...je to nepříjemné zranění...A co tak zjišťuji, tak není zas tak vyjímečné...Normálně je ta achilovka širkoká když to přeženu, tak jako malíček na ruce...ale teď ji mám širokou skoro jako 2 palce vedle sebe... Sejis počkej až Ti budou dávat druhou sádru cca po 4 týdnech..zjistíš že místo kotníku je dřevěný pahýl a pak je libovka až Ti tu nohu v kotníku bude rovnat do 90 stupńů...humus velebnosti...no a pak konečné rozhýbávání bude taky libovka...a ten smrad:) Jsou dvě varianty,dnes už se to nechavá celé špičkou dolů celých 6 týdnů.............ale i těch 90 stup.se někde ještě dělá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Tak ja byl dnes na control v nemocnici, draty se mi o cca 1,5cm hnuly, vyleza mi to bokem ramene, do 3 tydnu to jde ven... Uz aby to bylo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Jsou dvě varianty,dnes už se to nechavá celé špičkou dolů celých 6 týdnů.............ale i těch 90 stup.se někde ještě dělá... Tak to pak nezávidím to rozhýbávání...6 týdnů v jedné poloze...poznáš sám...jinak když budeš chtít tak ti pak můžu ukázat nějaké cviky co mi hodně pomohli a dá se říct že po první rehábce jsem již odložil fofrklacky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Tak borci to máte teda hodně nepříjemný zranění Přeju všem dokonalé zhojení a hlavně ať jsou ty nohy plnně funkční!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Tak to pak nezávidím to rozhýbávání...6 týdnů v jedné poloze...poznáš sám...jinak když budeš chtít tak ti pak můžu ukázat nějaké cviky co mi hodně pomohli a dá se říct že po první rehábce jsem již odložil fofrklacky..díky,určitě a rád už aby to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Tak borci to máte teda hodně nepříjemný zranění Přeju všem dokonalé zhojení a hlavně ať jsou ty nohy plnně funkční!! díky,už aby to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 díky,už aby to bylo hele Jirko, on psal, aby si měl nohy plně funkční, tobě je vymění nebo co? Už před zraněním si měl obě levé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 hele Jirko, on psal, aby si měl nohy plně funkční, tobě je vymění nebo co? Už před zraněním si měl obě levé to jako myslíš majne šéne haksny co to tady povídáš a lidi uvádíš v omyl,vždy jsi mi tvrdil,že krásnější nohy jsi neviděl a ted toto .........již už tě nemiluji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 3. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Tak trosku oziveni me paraty, takhle krasne mi vyjizdi to prijemny zelezo, vubec to nedre a nereze... Modlim se, at uz mi prijde papir na predoperacni vysetreni, snad poprve v zivote se tesim do hospitlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 taky pěkná jizva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.