cujo Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Chlapi nevie mi niekto poradit.Dnes idem a prestali mi ist predne stierace.Zrazu skocili az hore a ostali tam.Potom som vypol motor a znova nastartoval a isli asi 1km a potom zasa nic.Zastavil som a skusal som prejst packou do vsetkych poloh a ono to tam pri motorceku cuka kazda poloha. Moze to byt packa ,alebo nieco ine? Zajtra mi treba ist na dlhsiu cestu a bez stieracov to asi nepojde. PORADTE PROSIM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 no môže to robiť páčka, ale aj niektorý konektor alebo motorček, chcelo by to na VAG. mne napríklad píše VAG defekt páčky stieračov už od septembra a všetko ide... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cujo Vloženo 5. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Vcera som bol v servise,VAG ukazal chyba motorceka stieracov, Vynulovali chyby a fachci to, Len neviem ako dlho. Prvy krat ked to spravilo tak nieco cuklo v predu pred spolujazdcom asi okolo motorceka. NEMOZE TO BYT NEJAKE RELATKO ,alebo take nieco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cujo Vloženo 5. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2009 Vcera sa mi to stalo zas.Strasne prsalo a zrazu cvak a ostali hore,potom zbehli dole a tak lietali asi minutu a potom zastali dole a konec.Tak prestalo prsat a po asi troch hodinach zacali znova lietat a zacalo vsetko fungovat. TAk to vyzera ze mu vadi vlhkost alebo tak nieco. NEVIETE PORADIT CO S TYM. BUDE TO MOTORCEK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cujo Vloženo 5. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2009 (editace) VYRIESENE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! V servise VAG chyba motorceka.Povedali vymenit. Ja so sa nasral a rozobral som to.Vybral som cely mechanizmus a pozeram ze na hornej strane motorceka mala diera.Asi nejaky sikovny mechanik nieco odlomil. Tak som ten motorcek odsponkoval a vyliala sa z neho voda. Vyfenoval som poskladal a zalepil dieru silikonom. ZATIAL VSETKO FACHCI. Takze ked ma niekto taky problem so stieracmi je aj mozna taka zavada. Editováno: 5. Září 2009, autor: cujo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.