Publikováno Březen 4, 200916 r Chlapi nevie mi niekto poradit.Dnes idem a prestali mi ist predne stierace.Zrazu skocili az hore a ostali tam.Potom som vypol motor a znova nastartoval a isli asi 1km a potom zasa nic.Zastavil som a skusal som prejst packou do vsetkych poloh a ono to tam pri motorceku cuka kazda poloha. Moze to byt packa ,alebo nieco ine? Zajtra mi treba ist na dlhsiu cestu a bez stieracov to asi nepojde. PORADTE PROSIM
Březen 4, 200916 r no môže to robiť páčka, ale aj niektorý konektor alebo motorček, chcelo by to na VAG. mne napríklad píše VAG defekt páčky stieračov už od septembra a všetko ide...
Březen 5, 200916 r Autor Vcera som bol v servise,VAG ukazal chyba motorceka stieracov, Vynulovali chyby a fachci to, Len neviem ako dlho. Prvy krat ked to spravilo tak nieco cuklo v predu pred spolujazdcom asi okolo motorceka. NEMOZE TO BYT NEJAKE RELATKO ,alebo take nieco?
Září 5, 200916 r Autor Vcera sa mi to stalo zas.Strasne prsalo a zrazu cvak a ostali hore,potom zbehli dole a tak lietali asi minutu a potom zastali dole a konec.Tak prestalo prsat a po asi troch hodinach zacali znova lietat a zacalo vsetko fungovat. TAk to vyzera ze mu vadi vlhkost alebo tak nieco. NEVIETE PORADIT CO S TYM. BUDE TO MOTORCEK?
Září 5, 200916 r Autor VYRIESENE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! V servise VAG chyba motorceka.Povedali vymenit. Ja so sa nasral a rozobral som to.Vybral som cely mechanizmus a pozeram ze na hornej strane motorceka mala diera.Asi nejaky sikovny mechanik nieco odlomil. Tak som ten motorcek odsponkoval a vyliala sa z neho voda. Vyfenoval som poskladal a zalepil dieru silikonom. ZATIAL VSETKO FACHCI. Takze ked ma niekto taky problem so stieracmi je aj mozna taka zavada. Upraveno Září 5, 200916 r od cujo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.