pentadius Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Ať Ti Peťo dělá jen radost a je šikovnej po Tobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Tak jsem se zase po dlouhe dobe zasel podivat, co je noveho a on maly Garny junioooor, takze GRATULUJIIIIIII a at se vam dari :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 15. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 tak prd prd .. a už je rodinka doma .. v sobotu nás pustily .. první noc jsem přižil docela v pohodě... zatím je to hodné díte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Garny ta sedačka mu sluší. To je rozenej závodník... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 16. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Garny ta sedačka mu sluší. To je rozenej závodník... je to paradox ale sedačka se mu moc libí .. skoro víc než postílka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 je to paradox ale sedačka se mu moc libí .. skoro víc než postílka... Tak mu jí dej do pokojíku. Ať si zvyká klučina ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 tak prd prd .. a už je rodinka doma .. v sobotu nás pustily .. první noc jsem přižil docela v pohodě... zatím je to hodné díte... Se musí na to zlobení nejdřív pořádně vyspat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Gratulace a hodně zdravíčka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIRBE Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Gratuluju Petre. Sice pozde, ale prece Preju mladymu hodne zdravi a at hodne spi, abys na to mekanikovani videl a nechrapal u toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 I já moc gratuluju, pro tyhle chvíle člověk žije ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas136 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Tak dneska jsem byl u Garnyho se svou nemocnou octičkou a ani jsem mu nepopřál........jsem to ale pacholek. Tak zatím alespoň takhle přeji malému vše nej nej nej... a až si pojedu pro octičku, tak to napravím osobně... Thomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 GARNY, libovej kulisek, pico.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 16. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 GARNY, libovej kulisek, pico.cz taky jsem na to koukal co jsou schopni našít na čapku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Gratulace od Nás Všech,Vám Všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Hezky Petre,tak hlavne at jste vsichni zdravi i do budoucna a prsite cekame nejakou prinzeznu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy_x Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Ahoj Petře, sice pozdě ale přece, velká gratulace k následníkovi trůnu Ať Vám roste a ať je sikovnej po taťkovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 19. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Hezky Petre,tak hlavne at jste vsichni zdravi i do budoucna a prsite cekame nejakou prinzeznu Díky všem .. to kocht .. : si počkáme na přinceznu od tebe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 jéé to je už dlouho co jsem si takhle toho lumpa našeho dovezl domů sem na něj zvědavej a Luca taky zítra ukážu fotku Jendovi co bude říkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Garny, tak ještě nějaký fotky mladýho. Ať vidíme jak roste a je spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 koukám,že pán je odborník,pán je znalec.takže přejem vše nej, hlavně hoooooooodně zdravíčka,štěstíčka a lásky celé rodince.ahoj black molláci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yoyo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Gratulujem, prajem hlavne veeeela zdravicka.... Tak co, v noci spavas pokojne???? Mna sem tam zobudi moja 9 mesacna RS-ka svojim "vykonom"...A to stoji za to...HIHIHIHI ps:v najhorsom treba napojit na "VAG" a preprogramovat.....hihihihi Uzi si to, je to paraaada, ked prvy krat zacujes TATATA.... yoyo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 TATATA???? tgo je kulomet nebo samopal?? Hele garňáku co mladej, už chodí v soboty na dízu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 TATATA???? tgo je kulomet nebo samopal?? Hele garňáku co mladej, už chodí v soboty na dízu?? tak zatím pohoda.. docela už spí .. takže tatka se taky vyspí.. jen ráno musím hlídat .. a to já rád.. jinak auto ..sedačka a výlet ..bomba .. jen co ho dám do sedačky tak spí takže zatím pohoda... ono když to brečí 20 minut tak toje už na zbláznění .. ale to zatím zvládám .. a doporučuji každému ... nějakou aktual foto tu mám s dneška.... tak mu říkáme malej terorista... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 jo a taková první skušenost .. docela není prdel ho oblíknout .. člověk má strach ho nějak do toho tahat a jak se mrská... jsem to dneska skoušel a docela maso jak je malej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 dobře ti tak, jen se boj, teď se o něj budeš bát už nadosmrti ale vypadá spokojeně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.