Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
tak prd prd .. a už je rodinka doma .. v sobotu nás pustily .. první noc jsem přižil docela v pohodě... zatím je to hodné díte... :palec2:

Se musí na to zlobení nejdřív pořádně vyspat :D

Vloženo

Tak dneska jsem byl u Garnyho se svou nemocnou octičkou a ani jsem mu nepopřál........jsem to ale pacholek.

Tak zatím alespoň takhle přeji malému vše nej nej nej... a až si pojedu pro octičku, tak to napravím osobně...

Thomas

Vloženo
Hezky Petre,tak hlavne at jste vsichni zdravi i do budoucna a prsite cekame nejakou prinzeznu :)

Díky všem .. to kocht .. : si počkáme na přinceznu od tebe... :smich:

Vloženo

Gratulujem, prajem hlavne veeeela zdravicka.... Tak co, v noci spavas pokojne???? Mna sem tam zobudi moja 9 mesacna RS-ka svojim "vykonom"...A to stoji za to...HIHIHIHI ps:v najhorsom treba napojit na "VAG" a preprogramovat.....hihihihi :) Uzi si to, je to paraaada, ked prvy krat zacujes TATATA....

yoyo

Vloženo
TATATA???? tgo je kulomet nebo samopal?? Hele garňáku co mladej, už chodí v soboty na dízu?? :D;)

tak zatím pohoda.. docela už spí .. takže tatka se taky vyspí.. jen ráno musím hlídat .. a to já rád.. jinak auto ..sedačka a výlet ..bomba .. jen co ho dám do sedačky tak spí takže zatím pohoda... ono když to brečí 20 minut tak toje už na zbláznění .. ale to zatím zvládám .. a doporučuji každému ... nějakou aktual foto tu mám s dneška.... tak mu říkáme malej terorista... :smich:

post-368-1238368046_thumb.jpg

post-368-1238368087_thumb.jpg

Vloženo

jo a taková první skušenost .. docela není prdel ho oblíknout .. člověk má strach ho nějak do toho tahat a jak se mrská... jsem to dneska skoušel a docela maso jak je malej...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...