Publikováno Březen 13, 200916 r Sice chybeli motorky,ale o to víc bylo hostesek.tady malá ochutnávka ze 130 fotek
Březen 13, 200916 r Slyšel jsem od známeho co tam dělá pořadatele že tam je hodně slabá učast.Osobně jsem o tom jeden čas uvažoval ale nepojedu tam.Přiště
Březen 13, 200916 r Autor Slyšel jsem od známeho co tam dělá pořadatele že tam je hodně slabá učast.Osobně jsem o tom jeden čas uvažoval ale nepojedu tam.Přiště JJ,je to hodne slabý,spíš čumilové a rodinky z matějský , moc motorkářů tam nebylo.Ale zase jsem byl překvapenej kolik bylo lidí va Vrbovce
Březen 13, 200916 r Autor nejhezčí je mironet Me se nevíc libila ta s cernofialovejma kalhotkama z Racing parts:prc: Je to ta kudrnata blond na dalsím obrázku.Sel jsem za ní z Malé sport.haly po schodech,a sliny utírám ještě ted
Březen 13, 200916 r Autor Já jedu zejtra, tak sem zvedavej, loni to bylo docela good ale moc se neoblíkej je tam nesnesitelný vedro Lidi nadavali ale nikdo nic nedělal!!!!
Březen 14, 200916 r kdopak mi tu vymazal příspěvek o bojkotu účasti předních firem? že by se to někomu nelíbilo, tak tedy dám odkazy: http://www.autofun.cz/ducati-nebude-na-vys...cykl-2009-1830/ http://auto.idnes.cz/vystava-motocykl-2009...405_motorky_fdv
Březen 14, 200916 r 'JaKr' : nekecej! To si někdo dovolí něco smazat bez Tvého svolení??? To se mi snad zdá ne?!
Březen 14, 200916 r Hele a nemáš to v jiném tématu??? Mám takový pocit že tady jsou dvě obdobny tématiky.Mrkni na to.Myslím že jsem Tvůj přispěvek včera tady četl.
Březen 14, 200916 r To jsem si myslel z prdele' Kvůli nim rozhodně nebudu kupovat motorku Psal jsem tam že si ji koupím na stary kolena ale to bylo opravdu z hecu...měl jsem jednou průser na mašině a od té doby...NÉÉÉ.DĚKUJU NECHCI.
Březen 14, 200916 r jsem si myslel, že to bylo z perdele, ale i tenhle příspěvek jsem nenašel (ikdyž to bylo trochu OT)
Březen 15, 200916 r Jo byl.. a byla to fak bída.. samá ATV což mi vůbec nebere a bylo tam děsný vedro.. sem si to tam pomalu ani neprošel - lidí nasráno.. kolem 12tý už museli zavřít parkoviště pač už bylo plno..
Březen 15, 200916 r Přesně toto mi řikala ta známá která tam pomáhala s organizaci.Uvažoval jsem o dnešku ale po potvrzení Tvých slov na to kašlu.
Březen 17, 200916 r taky jich pár přidám Byl jsem už ve čtvrtek - vedro, lidí tak akorát - docela to ještě šlo - ale Japončíci tam teda chyběli (Suzuka, Yamaha, Kawasaki)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.