Přejít na obsah

oggiii

Uživatel
  • Počet příspěvků

    27
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení oggiii

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. Trošku toto téma oživím a zeptám se, zda jste někdo z vás zaznamenal negativní zkušenost s OL? Dost silně o něm uvažuji (YETI Fresh 1.2 TSI - varianta START s 1% spoluúčastí). Nejvíc se mi zamlouvá možnost využívat nové auto (bezpečnost rodiny), zároveň nulová počáteční investice i celkový obnos financí vázaný v autě a taky možnost vybrat si za poměrně krátkou dobu jiné a zase nové auto (přece jen doba, kdy se auta pořizovala na deset let je z mého pohledu pryč).
  2. oggiii

    Zarovky H4

    jj, jen by měly mít 3x delší životnost...
  3. oggiii

    Zarovky H4

    Dnes jsem koupil OSRAM L@D, zítra to tam fouknu, tak uvidíme co vydrží... Přemýšlel jsem i na PHILIPSama, ale ta cena...:-(
  4. Luxus... Další kecy by to jen zbytečně kazily
  5. Myslím, že v kamenolomu o chlebu a vodě/12 hod makání plně na převýchovu postačí 10 let...Nebuďme zbytečně krutí
  6. Mě přišel teda jako pěkný magor Ale 100 lidí...
  7. Ve všech profesích jsou mamlasové, co naděláš??? Nic
  8. Máš recht, zrovna Hradeckou jsme dnes jeli tam i zpět a žádný "střelec" se nekonal. Asi 5x to hlásili na Impulsu a většina lidí jela v klídečku 130-150 km/h. Prostě pohoda.
  9. dnes 800 km převážně po dálnicích a 3x jsem viděl jak klucííí v "pašíkách" někoho změřili a už ho brali bokem... Mno asi končí sranda pánové!
  10. Chodili jsme na stejnou školu, jen já o cca 10 let později. Ale někteří učitelé prostě zapomenout nejdou...Třeba matikář
  11. Mno, tak ten "polda" si myslím za tu 30-ti minutovou pauzu vydělal víc, než za ty 4 hoďky předtím...Soudím dle jeho přiblblého úsměvu Ale tak když mu to naše/vaše zákony umožní, proč ne, že?
  12. No právě... týpek by se mi vysmál, kuci ušatí by mi prolezli auto stylem kolik máš tlak v rezervě... a navíc jsem tam byl s mladou, takže na můj návrch, že to vyfotím a pošlu někam do novin mě málem vykostila. Navíc kdo ví, co to bylo za "zvíře"
  13. Pánové musím se s Vámi podělit o víkendový zážitek s PČR : Šli jsme s mladou v OV do mekáče na kafčo. zastavíme na parkovišti a v zrcátku vidím černého policejního pašíka R36 (5T7...). Parkli to kousek od nás, tak si říkám fajn, aspoň ho omrknu. Než jsem stačil vylézt z auta, zastavil přímo na chodníku před mekáčem kolík v bílé X6 (nice car) takovým stylem, že málem lidi nemohli vcházet ani vycházet. S úsměvem na tváři jsem očekával bleskurychlý zásah Vaší-naší PČR, protože ten frajer si stoupl vážně jako <I>. Jaké bylo mé překvapení, když policajt v poklidu vylezl z pašíka, vydal se k pánovi v BMW, potřásl si s ním rukou a šli dovnitř na kafe zřejmě "pořešit určitě nějaké ty bodíky...". Chlapík co na to koukal stejně jako já s otevřenou hubou to okomentoval pár peprnějšími výrazy a bylo vymalováno. V mekáči seděli kousek od nás cca půl hod´ky a venku stál nastartovaný pašík s druhým policistou. Mno nasraný jsem byl teda fest! Nikdy jsem neměl nějaké iluze o bezúplatné policii, spravedlnosti, atd. Ale udivil mě styl, s jakým tihle 2 pánové dávali všem okolo najevo, že oni můžou vše!?! Zajímalo by mě, jak se na tohle musí tvářit normální poldové, kteří s takovýma musí spolupracovat???
  14. Vsetín: tipl bych skoro metr Ostrava: uvidím zítra, ale tipuju tak půlku. Ale přestat už by mohlo... Sháním OI (81kW), nejlíp leětěnku, nemáte někdo nějaký tip?
  15. oggiii

    Koupě Octavie I

    No o víkendu se na ni mrknu a hned budu chytřejší. Mouchy se časem můžou objevit, jako u každé ojetiny, ale má jasný původ, 110 k motor, odpovídající km a je v původním stavu, takže si ji můžu dotvořit k obrazu svému. Každopádně díky všem za rady - kdyby takhle fungovalo vše na světě, jako tohle fórum, bylo by to OK
×
×
  • Vytvořit nový...