Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Slyšel jsem od známeho co tam dělá pořadatele že tam je hodně slabá učast.Osobně jsem o tom jeden čas uvažoval ale nepojedu tam.Přiště :)

JJ,je to hodne slabý,spíš čumilové a rodinky z matějský lol, moc motorkářů tam nebylo.Ale zase jsem byl překvapenej kolik bylo lidí va Vrbovce :palec2:

Vloženo
nejhezčí je mironet :D:skoda:

Me se nevíc libila ta s cernofialovejma kalhotkama z Racing parts:prc: Je to ta kudrnata blond na dalsím obrázku.Sel jsem za ní z Malé sport.haly po schodech,a sliny utírám ještě ted :p:p:p

Vloženo

To jsem si myslel z prdele' Kvůli nim rozhodně nebudu kupovat motorku :smich: Psal jsem tam že si ji koupím na stary kolena ale to bylo opravdu z hecu...měl jsem jednou průser na mašině a od té doby...NÉÉÉ.DĚKUJU NECHCI. :)

Vloženo

Jo byl.. a byla to fak bída.. samá ATV což mi vůbec nebere a bylo tam děsný vedro..

sem si to tam pomalu ani neprošel - lidí nasráno.. kolem 12tý už museli zavřít parkoviště pač už bylo plno..

Vloženo

taky jich pár přidám ;)

Byl jsem už ve čtvrtek - vedro, lidí tak akorát - docela to ještě šlo - ale Japončíci tam teda chyběli (Suzuka, Yamaha, Kawasaki) :kuk:

post-6632-1237262783_thumb.jpg

post-6632-1237262794_thumb.jpg

post-6632-1237262809_thumb.jpg

post-6632-1237262821_thumb.jpg

post-6632-1237262834_thumb.jpg

post-6632-1237262850_thumb.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...