rmx Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Mam dotaz, jestli taky máte u zámku pásů spolujezdce vidět lanka. Na straně řidiče je kryt, asi dráty na signalicaci zapnutí, ale u spolujezdce je jen náznak na nějaké pokračování. Tak nevim jestli je to úspora nebo nedodělek, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Je to vsude stejne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Přesně to jsme reklamovali ještě při přebírání auta a bylo nám řečeno, že je to nomální. Ověřovali to i v jiných OII a bylo to všude. Nechápu proč tam nic nedávají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Vloženo 30. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Tak nezbyde než zamáčnout slzu a přemýšlet o Jumbo boxu , ale děkuji za uklidnění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Kup si 10cm teplem smrštitelnou černou "bužírku" na kabely, vyšroubuj jeden šroub co drží ten zámek pásu, no a je to . Já to tak mám již tři roky a to mám Jumbo box. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.