Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Neni nic lepšího než se holit na WC a u toho snídat sušenku... :smich: ušetříš spoustu času,vid? :smich::smich:lol

• Autor

Já jsem na něj koukal ale je tam problém s planžetama...mám tvrdé vousy a prý to bude hodně rychle odcházet.Tak jsem na rozpacích.Ale rozhodnuti musím udělat...narozky jsou za rohem :)

Já jsem na něj koukal ale je tam problém s planžetama...mám tvrdé vousy a prý to bude hodně rychle odcházet.Tak jsem na rozpacích.Ale rozhodnuti musím udělat...narozky jsou za rohem :)

Vybírej i podle toho, jak často jsi ochoten se holit. Podle mých zkušeností s Brauny (měl jsem tři) a tímto holicím systémem bylo nutné se holit min. každý den. Pokud si některý z vousů lehne k pokožce, Braun většinou končí a musel jsem holení alespoň na sucho dorazit žiletkou aby těch pár neposlušných odstranila. S rotačním systémem Philipsu tenhle problém neznám. Každopádně i žiletka má něco do sebe, je dobré to kombinovat a třeba jedno týdně ji použít. Ani ne tak kvůli vousům, ale kvůli pokožce. Žiletka ji tak trochu obnovuje. A na to stačí i ty nejlevnější.

• Autor

Jir-ka: zajimavá informace.Děkuju moc za radu :palec2:

Romane ja jenom cekam kdy zalozis tema cim se holi vase pritelkyne :smich: :smich:

Roman veď kúp to čo má James Bond nie? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

• Autor

Tome: to neni od věci,že?

Mároš: čím se holí James Bond?

Romane Ty si z toho delas srandu, ale me to malem zabilo :) jsem sedel na baru ve fitku a jedna holka rika druhy: Uz bude jaro, budu si muset oholit nohy, jsem se malem utopil dzusem :feve:

Upraveno od TomV

• Autor

Hmmm...a kam že chodíš do fitka? Měl ses nabídnout ne? Musíš hned využít situace!!! :)

Tome: to neni od věci,že?

Mároš: čím se holí James Bond?

co? nějak nevím co myslíš.

To bylo na me ;)

Jir-ka: zajimavá informace.Děkuju moc za radu :palec2:

Není zač. A to mám ten nejlevnější aku Philips za 45,- Euro, tady vyjde o něco víc. Mám ho už přes rok, na nabití vydrží zhruba deset holení a je to pohoda. Kabel už nechci vidět.

• Autor

Tak po dlouhém uvažování se vrátím k žiletkám...uvidíme jestli se podráždění zlepší či ne.

Zkus ty matly patly od toho Yves Rocher, já měl taky dlouho trable a teď na pohodu :palec2:

• Autor

A nemáš někde odkaz jak to vypadá či tak nějak něco kde to seženu?

Používám Braun 360 Complete 8995 a super, ten rotační philips sem měl taky a na pikaču! Zlatej Braun a ještě se sám umeje.

Jinak podráždění na krku v normálu a to sem se po žiletkách opupínkoval pokaždý. :-) Na sklidnění použij balsam Nivea sesitive.

• Autor

Na toho Brauna jsem se ptal v Elektoworldu a tady se prej hodně platí značka jinak že to je srovnatelné s Philipsem.Záleží jestli ten strojek se čistí "sám" a nebo je potřeba tu hlavici oplachovat pod tekoucí vodou.

tak mam doma 2 Brauny a oba Serie 5. Jeden na baterie, druhy jen do site a ten do site holy lepe, nez ten bateriovy. Ale bral tu kombinaci baterie a moznosti se s tim holit i kdyz je to zapojene do elektriky. A nebral bych si samocistici ale ten pod vodu.

• 3 týdny později...
  • Autor

Tak včera na svoje narozeniny jsem dostal tento holicí nástroj...je tam tužková baterie na lepší oholení či co...nikdy jsem nic podobného neviděl v akci.Ví někdo jaky to je?

post-6947-1240644463_thumb.jpg

Mam to stejne a funguje to dobre a nebo pouzivam tohle....

post-12248-1240645342_thumb.jpg

post-12248-1240645403_thumb.jpg

Tak včera na svoje narozeniny jsem dostal tento holicí nástroj...je tam tužková baterie na lepší oholení či co...nikdy jsem nic podobného neviděl v akci.Ví někdo jaky to je?

Buď v klidu holí to velice dobře :palec2:

Hele, Romane, gratuluju k těm narozkám -_-

A k čemu tam je baterie, když je to žiletka?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.