Romariooo Vloženo 3. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Neni nic lepšího než se holit na WC a u toho snídat sušenku... ušetříš spoustu času,vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Romane, já koupil tohle: http://www.braun-shop.cz/obchod/holici-str...sonic-9585.html máme to k sobě kousek, tak můžu přivést ukázat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Já jsem na něj koukal ale je tam problém s planžetama...mám tvrdé vousy a prý to bude hodně rychle odcházet.Tak jsem na rozpacích.Ale rozhodnuti musím udělat...narozky jsou za rohem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Já jsem na něj koukal ale je tam problém s planžetama...mám tvrdé vousy a prý to bude hodně rychle odcházet.Tak jsem na rozpacích.Ale rozhodnuti musím udělat...narozky jsou za rohem Vybírej i podle toho, jak často jsi ochoten se holit. Podle mých zkušeností s Brauny (měl jsem tři) a tímto holicím systémem bylo nutné se holit min. každý den. Pokud si některý z vousů lehne k pokožce, Braun většinou končí a musel jsem holení alespoň na sucho dorazit žiletkou aby těch pár neposlušných odstranila. S rotačním systémem Philipsu tenhle problém neznám. Každopádně i žiletka má něco do sebe, je dobré to kombinovat a třeba jedno týdně ji použít. Ani ne tak kvůli vousům, ale kvůli pokožce. Žiletka ji tak trochu obnovuje. A na to stačí i ty nejlevnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Jir-ka: zajimavá informace.Děkuju moc za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Romane ja jenom cekam kdy zalozis tema cim se holi vase pritelkyne :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Roman veď kúp to čo má James Bond nie? :rolleyes: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Tome: to neni od věci,že? Mároš: čím se holí James Bond? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 (editace) James Bond používa http://www.shavers.co.uk/shopping.php?product_id=1 EDIT: to je to čo ti radil Jir-ka Editováno: 4. Duben 2009, autor: wrccko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 (editace) Romane Ty si z toho delas srandu, ale me to malem zabilo jsem sedel na baru ve fitku a jedna holka rika druhy: Uz bude jaro, budu si muset oholit nohy, jsem se malem utopil dzusem Editováno: 4. Duben 2009, autor: TomV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Hmmm...a kam že chodíš do fitka? Měl ses nabídnout ne? Musíš hned využít situace!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Tome: to neni od věci,že?Mároš: čím se holí James Bond? co? nějak nevím co myslíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 To bylo na me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Jir-ka: zajimavá informace.Děkuju moc za radu Není zač. A to mám ten nejlevnější aku Philips za 45,- Euro, tady vyjde o něco víc. Mám ho už přes rok, na nabití vydrží zhruba deset holení a je to pohoda. Kabel už nechci vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Tak po dlouhém uvažování se vrátím k žiletkám...uvidíme jestli se podráždění zlepší či ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Zkus ty matly patly od toho Yves Rocher, já měl taky dlouho trable a teď na pohodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 A nemáš někde odkaz jak to vypadá či tak nějak něco kde to seženu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Přesně tak, jedu Yves Rocher komplet a je po problému, je to tohle: http://www.yvesrocher.cz/vyrobky.asp?rada=...subkategorie=38čistící gel > pěna > balzám a 99% podráždění je pryč Roman tu to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Používám Braun 360 Complete 8995 a super, ten rotační philips sem měl taky a na pikaču! Zlatej Braun a ještě se sám umeje. Jinak podráždění na krku v normálu a to sem se po žiletkách opupínkoval pokaždý. :-) Na sklidnění použij balsam Nivea sesitive. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Na toho Brauna jsem se ptal v Elektoworldu a tady se prej hodně platí značka jinak že to je srovnatelné s Philipsem.Záleží jestli ten strojek se čistí "sám" a nebo je potřeba tu hlavici oplachovat pod tekoucí vodou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 tak mam doma 2 Brauny a oba Serie 5. Jeden na baterie, druhy jen do site a ten do site holy lepe, nez ten bateriovy. Ale bral tu kombinaci baterie a moznosti se s tim holit i kdyz je to zapojene do elektriky. A nebral bych si samocistici ale ten pod vodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Tak včera na svoje narozeniny jsem dostal tento holicí nástroj...je tam tužková baterie na lepší oholení či co...nikdy jsem nic podobného neviděl v akci.Ví někdo jaky to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Mam to stejne a funguje to dobre a nebo pouzivam tohle.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Tak včera na svoje narozeniny jsem dostal tento holicí nástroj...je tam tužková baterie na lepší oholení či co...nikdy jsem nic podobného neviděl v akci.Ví někdo jaky to je? Buď v klidu holí to velice dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Tak včera na svoje narozeniny jsem dostal tento holicí nástroj...je tam tužková baterie na lepší oholení či co...nikdy jsem nic podobného neviděl v akci.Ví někdo jaky to je? Hele, Romane, gratuluju k těm narozkám A k čemu tam je baterie, když je to žiletka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.