Miles Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 No vzhledem k tomu, že stojí 2,500,-Kč tak asi jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monak Vloženo 27. Červen 2011 Sdílet Vloženo 27. Červen 2011 (editace) Přibližně bych souhlasil, co napsal yoyo. Rozhodně bych nešel do softshelky pod 2000,- Je to také o pocitu, měkkosti, komfortu atd... Husky je tak trochu supermarketovka. Např. RVC- slušný design, ale tužší, necítím se v ní... Loap- jak které, vyrábějí se jak jemnější, tak tužší, střihově mi většinou sedí. Humi- většinou mi nesedí střih, nelíbí se mi design. CHce to opravdu zajít do shopu a pár jich vyzkoušet. Na zipy si dej opravdu pozor. Dokonce už jsou i napodobeniny YKK Editováno: 27. Červen 2011, autor: monak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 28. Červen 2011 Sdílet Vloženo 28. Červen 2011 @monak: No, já myslím, že už ji dááávno koupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.