Přejít na obsah

Sleva az 10% na auto

Kuba Kubicek

Doporučené příspěvky

Ja som napísal email asi 10 predajniam na Morave s tým že mám záujem o takú a takú octaviu, priložil som im aj PDF súbor nakonfigurovaného auta a spýtal som sa ich na rovinu či sú mi ochotný ponúknuť aj nejakú "extra predajnú zľavu", alebo či dávajú aj niečo zadarmo (zásterky, povinná výbava atď).

Po odoslaní emailu mi do 3 dni všetci predajcovia odpísali a KAŽDÝ mi ponúkol zľavu od 30.000,- CZK až po 71.000,-CZK. Takto som si vybral dve najlepšie zľavy a osobne som navštívil obidva autosalony a rozhodol som sa potom pre ten jeden konkrétny. :) Takto som dostal 12% zľavu na novú octaviu, teda tých cca. 71.000,- CZK.

Je dobré sa popýtať vo viacerých predajniach a nekupovať hneď v tej najbližšej...

Napr. na Slovensku mi nechceli dať ani cent zľavu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ja som na Slovensku bez akehokolvek vyjednavania dostal zlavu 1600 Eur na Octaviu Combi Ambiente 1,4 TSI. Ked sa k tomu priratalo srotovne, nebolo co riesit a objednal som na Slovensku. A to uz som mal dve vyborne ponuky z Brna a Ostravy. Nechcelo sa mi vsak riesit papierovacky s dovozom z cudziny.

Odkaz ke komentáři

Zalezi jestli chces skladovku nebo objednavas konkretni auto do vyroby podle svejch specifikaci....

Kdyz objednavas do vyroby, je dobry obejit vic prodejcu, kazdej ti udela na pockani cenovou nabidku (pripadne to muze probehnout mejlem) a uvidis... s tema co nabidnou kolem 5 procent, pripadne budou blabolit nejaky ubohy bludy o zimnich pneumatikach nebo kobereccich a lekarnicce k autu "zdarma" se uz vubec bavit nebudes. (za tu slevu kterou dostanes jinde si nakoupis pneumatiky do konce zivota a pulku nemocnice)

Ti co ti nabidnou kolem 7-8 procent pravdepodobne budou vice nakloneni smlouvani, pak uz je to jenom o tom, jak se dokazete dohodnout.

Me pred rokem nabidli taky cca 8, ale ve finale to skoncilo tak, ze jsem jim donesl vytistenou nabidku od nemeckeho salonu, prepocital jsem to aktualnim kurzem eura, coz bylo neco pres 10% rozdil, rekl jsem jim ze bud se dostaneme na tu cenu napsanou na papire, nebo HNED TED sedam do auta a za hodinu vyskladavam Eura na stul nemeckeho prodejce v Drazdanech. Tak jsem to dostal za cenu jakou jsem si rekl... :)

Neni to ale tak, ze nekde davaj velky slevy porad a jinde vubec, vzdycky zalezi jak si zrovna stojej s prodejema.... muzes prijit do salonu kde nekdo dostal 12 procent a vyhodej te, stejne tak muzes jit tam kde nekdo nakoupil za cenikovou cenu a dostat 10%...

Urcite by jeste stalo za zvazeni pouzit nejakych kontaktu tady z fora, napriklad Alesio http://auto.asp2.cz/ nebo Nexus http://www.hawelka.cz/ (Ten ted teda asi podle stranek nemaka, ale muzes mu napsat SZ, za zeptani nic nedas)

Odkaz ke komentáři

Stačí naznačit že si chceš na 100% objednat nějaké auto a naférovku se zeptat jaké dávaj zvýhodnění a po té i kdyby ti hned zdělil slevu 10%,tak udělat ksicht s tim že to teda neni nic moc a že to máš lepší nabídky a pořád tam dělat jako že přemýšlíš a uvidíš že ještě sleví.......

Já už nakoupil tolik nových aut že bych to nespočítal(VW,Škoda,Audi,Toyotu) a vždy to tak fungovalo a kór v téhle době.......

Ted mi taky naposledy co jsem kupoval A6 řekl prodejce že by mi např.na tu co jsem objednával na míru pro sebe dal 10% slevu,což bylo 180.000kč(cena nakonfigur.vozu byla přes 1.8.mil.),tak jsem se začal doslova smát a pak jsem mu naférovku řekl že to u jiných dvou dealerů mi okamžitě bylo nabízeno 20%(360.000kč) a na skladovky i mnohem víc....tak šel za šéfem prodeje..po chvilce přišel s tím že by teda dal (nejdřív) 15% a za dalších 10min.už to bylo 20%...Tak jsem mu řekl že si to ještě rozmyslim že ještě čekám na nabídky od asi třech prodejců(což jsem lhal) a odešel jsem......Ten den později když jsem přijel domu,tak zapnu PC a tam jsem měl email od toho prodejce že ještě probíral mojí konfiguraci té A6 z vedením prodeje a jsou na cenu 1.859.000kč ochotni dát koncovou slevu 450.000kč...Tak to už nebylo co řešit..hned druhý den jsem tam frčel a udělal jsem tam zaváznou objednávku.

Tohle byl jen takovej příklad..ta A6 je drahé auto a ty se kór blbě prodávaj,tak tam se dá usmlouvat vždy pořádná sleva(na skladovky i více jak 450.000kč),ale i v případě co jsem kupoval 2ks OII-Combi za více 760.000kč/ks,tak i tam jsem slevu 15%/ks dostal okamžitě bez remtání+ještě zdarma construct,koberce....

Nechce to tam dělat nadšenýho kupujícího co je vyprdlej z novýho auta..na takovym človíčkovi si jen prodejci smlsnou.....musíš jim dát najevo že nejsi žádná trubka a být na ně trochu odměřenej....to ti pak zobou z ruky.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...