cippis Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 já najezdit za rok 10000, tak jezdím taxíkem, je to mnohem levnější . Já se aktuálně pohybuju někde mezi 80-90 tis ročně (v osobáku) a pěkně mi to sejří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Všem dík a koukám co názor to jiná zkušenost.hledám něco sedmi místného,ale ford ani japonec se mi nelíbí.a co se týče žabožroutů.tak jsem lítal a to doslova ,když jsem byl ještě maladej s peugeotem 405 dvoulitrem v benzínu a začal se sypat až při 270tisících a tak šel,ale do té doby jen běžný servis.vzhledem k tomu,že nyní najedu tak 10tisíc za rok tak mi vydrží asi každé autí.a v rodině máme citrona C5 už v té nové verzi a v plné výbavě a na svezení je to super.najeto 85tisíc a bez problémů.tak tedy díky všem Peto, 7mistnej Touran, nebo Zafira? Nemec zni lepe, ne? Hlavne at dobre vyberes, co to bude je jedno, jen at se to nesype a dela to co po tom budes potrebovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Petas ,zkus DP,ted tam vyřazují autobusy,to je pro tebe Hujere akorát a máš z toho i karavan a stále je to Škoda Ani jsem od tebe nic jiného nečekal.s autobusem je jedinej problém.nevejde se do garáže k liazce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Ani jsem od tebe nic jiného nečekal.s autobusem je jedinej problém.nevejde se do garáže k liazce ty woe,táta kus garáže dostaví ................ale co je horší,blbě se s ním otočíš u mě na chatě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 na opela bych ti taky rsehnal lepsi cenovku pane kolego takze ja stale nabizim zafira a novy scenic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lajtgi Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Tchan ma jedno z prvnich Grand Piccas v CR. Motor 1.6hdi. Jezdi uplne skvele, nic nevrze, velikostne super. Kvalita interieru - pouzity plasty zaostava za koncernem, ale pro rodinu je to pekny auti.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Nedavno sem s tim CITROËN GRAND C4 PICASSO vidal jezdit kamarada, v nedeli pokud vzpomenu se ho zeptam jestli to jeste ma a co na to rika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 na opela bych ti taky rsehnal lepsi cenovku pane kolego takze ja stale nabizim zafira a novy scenic A to jsi nemohl neco kvaknout pred mesicem kdyz jsem shanel co koupit?? Zafira by se mi libila celkem... Kdyby jsi sem chodil, tak by jsi to vedel :D No jo, ale ty nemas cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 tak kdyz nenapises to je tezky, prosim vas teda jako renaulty a oply na me jo? ¨coze si to nakonec koupil za herku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Pridám skúsenosť kamaráta, ktorý minulý rok prešiel z Fabie na novú C5 a v rámci nadšenia pár mesiacov neskôr kúpil žene C4 Picasso: 1.) C4 Picasso 1,6 VTi - pri prvej dlhšej jazde na diaľnici odpadol zadný diel výfuku (bol zle uchytený); pri silnejšom daždi zateká cez otvárateľné okno 5-tych dverí; v meste je nemožné dostať sa na deklarovanú spotrebu; auto staré pár mesiacov, najazdené cca. 5tisíc km 2.) C5 Dynamique 1,6 HDI - od začiatku problémy s elektrikou; pri prvej jazde spod volantu vypadol krycí plast a vypadla aj nejaká RJ, visela na kábloch; po víkendovom stání auto nejde naštartovať, niečo vybíja baterku; po vypnutí motora v priebehu pár sekúnd zhasne všetko osvetlenie a na displeji sa objaví chybová hláška o slabej batérii (dobitie nepomáha, ani výmena batérie); na voľnobehu hrkoce tepelný štít na prednej stene medzi kabínou a motorom; pri prejazde cez väčšie nerovnosti vzadu niečo búcha, podobný zvuk ako vybúchané stabilizátory na Fabii - auto kompletne odstrojené až na karosériu, vyhodený zadný stabilizátor, robí to stále - vraj je to karoséria, vadné zvary na nejakom nosníku a karoséria "pracuje"; počas jazdy sa sporadicky rozsvietia kontrolky ABS a ESP a prestanú fungovať, pri silnejšom brzdení sa kolesá bez problémov zablokujú aj pri vyšších rýchlostiach (vymenená RJ ESP, všetky čidlá na kolesách, kabeláž, všetko bez úspechu); po zime sa objavili na nárazníkoch v mieste spoja s blatníkmi vady laku, ako keby niečo vytieklo zpod blatníkov a rozožralo krycí lak na nárazníkoch; auto má najazdených 13tisíc km, je to jeden z prvých nových C5 predaných na Slovensku, žiaden servis ho nevie opraviť, importér sťažnosti ignoruje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Tak jak sem slibil sem se i zeptal, kamarad ma cca 50tis km nalitano, zatim zadne problemy. Ptal sem se co elektronika apod, ale prej vse jak ma byt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Kazda automobilka vyrobi obcas nejakej "povedej" kousek, urcite bych to asi nehazel do jednoho sacku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 tak kdyz nenapises to je tezky, prosim vas teda jako renaulty a oply na me jo? ¨coze si to nakonec koupil za herku? Aaaaale, nestoji za rec, bileho juniora s cernymi narazniky, proste me to nadchlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.