Publikováno Duben 30, 200916 r Tato firma mi montovala LPG do mojho roomstra poznate ju ? ake mate skusenosti moc ma to zaujima lebo ja len tie negativne Upraveno Duben 30, 200916 r od Mikoho
Květen 1, 200916 r Tato firma mi montovala LPG do mojho roomstra poznate ju ? ake mate skusenosti moc ma to zaujima lebo ja len tie negativne co je v tvojom ponimani negativne?
Květen 7, 200916 r Autor Tak to Vam poviem vyhnite sa na 100km minimalne.Vyzeraju ako profici aj sa tak spravaju ale zial skutek utek nevedia ani motor nastavit aby to islo normalne len aby si tam neustale behal
Květen 7, 200916 r Tak to Vam poviem vyhnite sa na 100km minimalne.Vyzeraju ako profici aj sa tak spravaju ale zial skutek utek nevedia ani motor nastavit aby to islo normalne len aby si tam neustale behal trosku detailnejsie popis. mozno nie je problem u montaznikov.
Květen 11, 200916 r Bývam blízko- vo vedlajsej dedine a nepočul som žiadne nadávky na nich.Sú tu už dosť dávno,veľa ľudí má LPG práve od nich.
Červen 1, 200916 r Ja tam chodím len na povinné prehliadky a zatiaľ spokojnosť - žiadne čakanie a dokonca mi bez problémov vystavili aj kópiu osvedčenia o prvomontáži (originál stratil ešte predchádzajúci majiteľ )
Červen 26, 200916 r Autor Dnes som tam bol na prehliadke po 15000km menili mi aspoň myslím že menili (lebo som nebol pri tom)vložku filtra kvap.f.fast easy,vložku filtra plyn.f.LOVATO a 300ml čistič brzd nechal som tam 18,30 € s DPH.Robia to všetkým po 15000km?Keď som tam bol na nastavení tak mi tvrdil že sa nič nemení len čistí.
Červenec 14, 200916 r Standartně u vstřikování (záleží na typu lpg filtrů) se mění jednou za 15000km vložka filtru plynné fáze cena cca 200kč vč práce. Jinak kolem 40-50tis km se mění filtr tekuté fáze lpg. Hej možeš sem hodit fotky montáže jak to zařízení vypadá? Ještě jsem ho neviděl + fotku diagnost. zásuvky. Dík.
Červenec 15, 200916 r To bymě zajímalo, jak se papírový filtr čistí, jen pár filtrů je jiných, je v něm nějaký polyester, BRC používá u plynné fáze bavlnu...
Červenec 17, 200916 r Tak to Vam poviem vyhnite sa na 100km minimalne.Vyzeraju ako profici aj sa tak spravaju ale zial skutek utek nevedia ani motor nastavit aby to islo normalne len aby si tam neustale behal Tak ja mam ten isty nazor....a vraj profici he he he. Mam problem so startom a nevedia mi to vyriesit.Stale ma posielaju do Skodovky servisu, ze je chyba v benzine. Ked som im povedal, nech mi to odstrania oni a ja im za to zaplatim, tak sa vyhovarali, ze nemaju "take" zariadenie. TAK NECH SI HO KUPIA!!!! Neviem potom, preco maju nad garazou napisane AUTOSERVIS:::A stale len prachy tahaju......auto predam a LPG uz asi chciet nebudem, radsej budem tankovat benzin.....
Červenec 18, 200916 r Pri zhasnutí motora automaticky nabehne benzín, takže mechanici zo Šulekova asi majú pravdu...
Červenec 21, 200916 r Autor Tak ja mam ten isty nazor....a vraj profici he he he. Mam problem so startom a nevedia mi to vyriesit.Stale ma posielaju do Skodovky servisu, ze je chyba v benzine. Ked som im povedal, nech mi to odstrania oni a ja im za to zaplatim, tak sa vyhovarali, ze nemaju "take" zariadenie. TAK NECH SI HO KUPIA!!!! Neviem potom, preco maju nad garazou napisane AUTOSERVIS:::A stale len prachy tahaju......auto predam a LPG uz asi chciet nebudem, radsej budem tankovat benzin..... Svokor ma fabiu 1,2 47kW na plyn tomu to už tiez nevedia nastaviť.Tomu vyhadzuje kontorolka chybu vraj to je v poriadku ze sa nic nestane.Ja ich nechcem haniť ale vedieť aké patálie som mal a zrejme budem mať ked tam bude natocenych viac km tak asi kupim diesel do buducna koli spotrebe.Aj ked som diesel nikdy nechcel.Najhorsie že neviem iny servis na LPG ktory by bol dobry spolahlivy.
Srpen 10, 200916 r Mikoho dal zistit co pise ta chyba a bola to chyba Bohatost zmesi. Znamena to, ze ma chudobnejsiu alebo prave opacne prilis bohatu zmes? Moze trvale svietenie kontrolky nejak poskodit lambdu?
Srpen 10, 200916 r Autor na počítači ukázalo malo bohatá zmäs ked to odstranil isiel som 120km rychlostou po dlainivi cca 100km a nic sa nestalo.nic nevyhodilo ziadnu chybu (kontrolku) ale neviem ci to mam len pocit alebo je realne ze auto sa mi zda sviznejsie ked nesvieti kontrolka,Je mozne ze by riadiacia jednotka upravila zmas? Svokor bol pocaj mojje dovce 4 hodiny v AGF neboli schopny mu nastavit auto ked dali malo bohatu zmas tak vyhadzuje kontrolku ked pridali auto pri 2500 otackachzacne cukat ked je vo vyssich tak to nerobi.Povedali mu ze musi jazdit len o vyssich otackach je nastvany lebo je to neprijemne hlavne priobjehani.Dnes tam volal zas ze to chce spravit ochota ziadna nechceli mu to urobit vyhovarali sa ale ked im daval 34000sk tak to natahovali ruku smradi jedny.
Srpen 11, 200916 r To, že auto nechce startovat na benzin může způsobovat plyn, pokud je bohatá směs tak se rozlaďuje mapa benzínu, pak se může stát, že se nedá nastartovat vůbec, nezbyde než udělat základní nastavení.... je to zřejmě špatně naprogramované a načtené, nejháklivější je na toot tříválec, po zkušenostech do těchto aut dávám pouze BRC nebo Landi Renzo, ty se dokáží přizpůsobit jakémukoliv stavu a zátěži při jízdě, jinak ti nezbyde než otravovat a otravovat ať to pořádně nastaví, pokud to vůbec zvládnou...
Září 3, 200916 r Pri zhasnutí motora automaticky nabehne benzín, takže mechanici zo Šulekova asi majú pravdu... Lenže ten plyn mi zalepil vstrekovače. Oprava ma stála400€ a to nepočítam, výdavky za opravy, ktoré mi oni poradili (200€) a k ničomu neviedli. Ak by mi diagnostikovali chybu v Šulekove, tak nepoviem nič a bez mihnutia oka zaplatím. Lenže iba hádali ako laici, ktorí to robia 2 týždne...........
Září 4, 200916 r Autor Mne stale ukazuje RJ prechlastaný sytem ( bohatá zmäs ).No a najnovsie uz aj skrat na kostre robi to len na plyne skusal som to.Vymazal som chyby a siel na benzin nic sa nestalo ziadnu chybu nevyhodilo ale ako nahle som presiel na plyn bol som tam kde pred tym. Upraveno Září 4, 200916 r od Mikoho
Září 4, 200916 r A rozpojili vůbec benzínové vstřiky - "dobře"?? ... jinak je to otázka seřízení ŘJ LPG. Jo a "uz aj skrat na kostre" u jakého snímače nebo čidla???
Září 5, 200916 r Autor RJ pise len chybu a dajake cisla aj sa tomu nerozumiem ale idem zas do servisu z tym nech to pozru
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.