Únor 18, 201015 r Ja mám presne tento istý problém.Mám Fabiu 1,2 HTP 47KW+LPG Lovato Fast 01 seq.Kúpil som auto prednedávnom.Je to 6 ročná Fábia Combi model JOY s celkom dobrou výbavou a ma Lovato.Už som bol u jedného mechanika a ten mi iba za 5€ vymazal chybu (žltá kontrolka motora)na VAGU.O dva dni sa mi to stalo znovu.Akurát som mal cestu okolo AGF Šulekovo tak som sa zastavil.Mimochodom predtým som mal Felíciu 1,3 BMM u nich montované a bez problémov a vždy ochota.Tak to mechanik napichol na VAG klasika a aj LPG na VAG.Povedal že benzín je v poriadku ale plyn má chudobnú zmes.Išly sme sa odviesť s napichnutým notebookom,najprv 50-kou v obci a potom 90-kou mimo obce.Počas jazdy niečo nastavoval,všimol som si že má auto lepší ťah.Predtým mi to robiloasi to že keď som išiel pridať plyn tak ma akokeby pridúsalo,auto šlo plynule len nešlo do výkonu,keď som zošliapol viacej pedál tak ok.Po jeho prestavení všetko OK.Zaplatila som 17,70€ a odišiel.Odjazdil som cca 200km a dnes mi zasa začala svietiť žltá kontrolka motora.Mechanik v AGF mi povedal že ak sa to znova objaví tak aby som prišiel,bude to chcieť dôkladne sa s tým pohrať a nájsť presne optimálnu zmes.najviac ma štve že LPG je ešte v záruke no tam kde to montovali mám 140km.V tomto momente by som mal reklamáciu zdarma a minul by som aj za menej palivo ako to čo som zacvakal,lenže čas sú peniaze a musel by som sedieť 4 hod v aute.Je to ozaj nenastaviteľné ako tu bolo písané.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.