Davon Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Ja se ztotoznuji s tebou dastax, jak jsem psal... Kamos to ma v Leonu a jezdi 80% mesto a 20% venek a prumer 7,3l/100km coz je dle me uplne super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Pokud bude ta 1.4 TSI do výroby,tak dodací lhůta je až začátkem roku 2010. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Zajimave... Auto Jarov mi rekl max. 3 mesice jako VW i Seat, co se 1,4TSI tyce.. To je nejaka uplne cerstva potvrzena informace?? To by bylo velmi huste cekat cca 7 mesicu na auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Včera mě to říkal známý v autosalonu.Takže čestvá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Segra se ptala v Porsche Brno a dokonce roku urcite nebude,ale nekde jsem videl skladovky asi 3kusy,ale daleko od nas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.