Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Přespání v HK 25 členové hlasovali

1. 1. P?espíte??

• P?espím v aut?, ve stanu nebo na tráv?
      19
    • Pojedu dom?
      6

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

Ohledně piva to ještě neni domluvené ale nejspiš bude G10 a G12.

Houmik: zařídim!

já dorazím asi taky už v pátek večer.....

tybláho Romane, vždyť Ty aniž by si chtěl tu normálně pořádáš regulérní OC sraz :smich::palec2:

Miloši: trošku se to zvrhlo ale já jsem člověče rád :palec2: Ke hřišti se vejde minimálně 15 aut a u mě na dvoře těch 10 což je myslim tak akorát.

len ja rozmýšľam či každý z nich bude mať šoféra alebo sa bude podávať nealko? :smich: :smich:

očekávám pořádnou kalbu že snad i udělám vyjímku a budu chlastat chlast místo obvyklého nealka :smich:

Ja taky prijedu autem :t kdyztak me soupnete nekam do rohu, k tem vasim to bude ostuda stavet lol

len ja rozmýšľam či každý z nich bude mať šoféra alebo sa bude podávať nealko? :smich: :smich:

vezmi si spacák a ty promile vychrníš pod širákem

Upraveno od theFrigo

Mároš: bud se postavi větší stan a nebo se to nějak vymysli ale kdo bude chtít tak zustane spát v H.K což by podle mě bylo rozumnější.

Taková akce se jen tak podruhé už nedomluvi...můj názor.

Ja taky prijedu autem :t kdyztak me soupnete nekam do rohu, k tem vasim to bude ostuda stavet lol

parkuji vedle tebe :smich:

no to já budu muset spát v HK... beru karimatku spacák... a když by sprchlo tak to jistí OI combi ... Tý jo, už se celkem těším :)

EDIT: je možno přespat Romane?

Upraveno od Béda Čech

Ale furt se mi tam bude krcet ten motor vedle tvyho :smich: ono se bude spat? :kuk:

Romariooo: pokud by to slo a ja mohl prijet, budu moc rad, klidne se nejak zkusim zapojit do priprav

Kluci: spani zajistime! Jarda mi slibil v tom hodně pomoct a je to dobrej kluk kterému veřim.

Jinak: Houmik: u Tebe to předběžně domluvime tak že bys přijel s Dolim-černou OII Octavii RS.On je z Č.B. takže by jste se domluvili.

Je potřeba aby bylo co nejméně aut a aby ty auta byli maximálně vytíženy.

Beda Čech: Ty pojedeš od Trutnova?

Romariooo: jasny, kdyz to bude fungovat, tak klidne :palec2: ja se nejak podridim, kdyz to bude pro dobro veci.

Tak pro Tebe dojedu autem-neni problém a když budeš chtit pomoct tak mužeme se domluvit i na pátku.

Oslavenci přijedou každopádně v pátek a budeme muset postavit velký stan a udělat připravy na ráno.Už jsem to s nima předběžně probral a neměl by být s tim problém.

Upraveno od Romariooo

těd nevím na koho to bylo Romane

Na tebe, Bedo, pro me do CK tezko dojede :p

to je blbost... já to mám do hradce z Vysokého 85km... a je ve hře že budu brát dřevo...

kol119 aha, jsem nevedel...

Romčo já kdyžtak přijedu taky v pátek ale až pozdě večer...co ty na to

Upraveno od Marek

Budu se snažit zajistit si volný pátek abych taky mohl pomoct s přípravou...a pokud budu brát dřevo tak na otočku páč nedokažu takhle dopředu říct že táta nebude potřebovat 2 dny auto a vlek bych pujčil od sestřenky..takže bych udělal kolečko a pak přijel fábkou... :)

Najmis: musime se domluvit s Bedou Čechem protože já nemám odhad kolik dřeva bude potřeba.

Jinak předběžně seznam borců co budou už v pátek v Hradci Králové:

1.MichalK

2.Marek

3.Najmis

4.Superfatty

5.Beda Čech

6.Jarda

7.a snad i já...když mě manželka do té doby neumláti válečkem na těsto :smich:

neumlátí neboj....já ale dorazí až večer...mám to daleko...

Je potřeba aby bylo co nejméně aut a aby ty auta byli maximálně vytíženy.

Naopak, čím víc aut, tím větší akce...jen ať všichni vidí, že na to máme :p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.