Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Přespání v HK 25 členové hlasovali

1. 1. P?espíte??

• P?espím v aut?, ve stanu nebo na tráv?
      19
    • Pojedu dom?
      6

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

reknu

no si rikal na pulku ne? :)

ja uz na tyhle velky nehraju :) normalne jen na hazenkarsky :) beru s sebou Pala ten chyta lip nez ja :D

Prece nebudem hrát na půlku. To se tam ani nevejdem. :smich: Takový malý hřišťátko a vy chcete hrát na půl. kol107

Romane, tak mám konzultovanou OSU, nemusíme nic hlásit, nic platit, jedná se o soukromou akci (pořadatelem musí být fyzická osoba - takže nee skodahome nebo jakýkoliv klub :):) ), nevybírá se vstupné, takže jedna věc je vyřízena,

Rosťo, samolepky budou a buď ti je přivezu před touto akcí nebo až na ní

Taky budou odbočovací cedule z hlavní k Romanovi ;)

• Autor

A nemuzou byt cedule uz od ostravy? lol:smich: kdyz uz, tak uz ne? prosim prosim :D

Upraveno od Michal K.

tolik cedulí se dává blbě do nákladů ;) , ale můžeme ti zařídit přítele na telefon

Jardo: podrobnosti bych nechal až se sejdeme v uzkém kruhu organizátoři-Ty,Robert,Najmis a já.Michal asi nebude moct dorazit nebo jo?

• Autor

Ty voe hosi, mam to krapanek z ruky a financne to taky nevyjde na malo... ted se snazim setrit co se da, po tech vydajich co byly :feve:

jasně, bude výjezdní zasedání přípravného štábu a já si dám první předúkol, zajistím vzorečky masa na první poradu, abychom nepadli vysílením ;)

Ty voe hosi, mam to krapanek z ruky a financne to taky nevyjde na malo... ted se snazim setrit co se da, po tech vydajich co byly :feve:

tak penďolíno jezdí do Pardubic :)

Tak Robert je koukám tady je taky tak by jsme mohli domluvit termin kdy se sejdeme u mě ne?

ale z Děčína neeee, bleeee.. je jak já se těšííííím..

myslím že o popularitě akce svědčí: 560 příspěvků a 10x tolik shlédnutí za necelých 14dní.. :palec2:

Upraveno od superfatty

Navrhuju se sejit u mě 27 června - něco ugrilujeme a domluvime další postup.Co kuci?

tak dej termín, asi čím dřív tím líp, už kvůli rezervaci jednotlivých věcí, které budou potřeba

Navrhuju se sejit u mě 27 června - něco ugrilujeme a domluvime další postup.Co kuci?

to by šloo..

14 dní předem a důležité rezervačky si uděláme dřív ne?

nebude to dlouho, na zajištění masa apod.? nebo se opékání rozsekne dřív?

Ja chci taky hrat ten fotbal... slo by to? :p

14 dní předem a důležité rezervačky si uděláme dřív ne?

jasně, píšeme si přesně proti sobě navzájem

Ja chci taky hrat ten fotbal... slo by to? :p

Zajisti si volno a dojed!

Ten fotbal je toho 11.7.? ja se v tom nejak nevyznam ted :feve:

Celá akce je od rána 11 července a pár lidiček už přijede v pátek aby mi pomohli s organizaci.

• Autor

no jasny, fotbal je jeden z mala atrakci na nasi mega giga oslave :palec2::prc::p

no si rikal na pulku ne? :)

ja uz na tyhle velky nehraju :) normalne jen na hazenkarsky :) beru s sebou Pala ten chyta lip nez ja :D

Tak Palo nepojede nikam hochu, Palo má prasklý křížový vaz v levém koleni a nevíme co je s vnějším postranním vazem, stále bolí, to by už po 4 týdnech neměl, sice jen při zátěži, ale bolí, asi to také nebude jen natažené :help:

Nazdar ty kliku můj! Tak bys mohl přijet pokecat ne? Ftbálek hrát nemusiš a nebo budeš dělat rozhodčiho.Co? Palo! kol5

Romariooo: no ja teda trochu pocitam s tim, ze se svezu s tim typkem z CB, jak si psal... jeste se musim domluvit. Ale v cervenci uz volno mit budu :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.