Přejít na obsah

Přespání v HK  

25 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo

Roberte: Chudak se ted nehne z domu, ani na Skodahome se nemohla podivat, a kdyz by mela povolne vychazky tak bych ji nechal doma? :) To neee :) Jo a prstynek jsem mel ;)

Vloženo
alebo žeby absintent? lol

Co zas Hrábě udělal?? :help::smich:

Aj z nealko piva nafúkaš to určite ;):palec2:

Jak z kterýho - takovej Forman z Černý hory je první pivo, který má 0,0% alkoholu ;)

Vloženo

Jak jsem se bavil s Romcou po Skypu, navrhl jsem mu at veme alkoholickeho Radka a pak at veme Birell. Podle me je to taky nejlepsi nahrazka alko piva, ptz to chutna vesmes stejne. A taky si myslim, ze ke girlovacce pivson proste patri a nee kazdy tam bude chtit prespat, takze asi tak. Takze ja jsem pro nealko pivo od radegastu Birell :palec2:

Vloženo
Ted nám tady začali před bytovkou dělat novej chodnik! :smich: Nekecám!!! Ty woe...zastupitelstvo bere 11 července asi dost vážně!!! :smich:

To aby se nám po nějakým tom pívu šlo hezky a po rovince..... :smich:

Vloženo
Jak jsem se bavil s Romcou po Skypu, navrhl jsem mu at veme alkoholickeho Radka a pak at veme Birell. Podle me je to taky nejlepsi nahrazka alko piva, ptz to chutna vesmes stejne. A taky si myslim, ze ke girlovacce pivson proste patri a nee kazdy tam bude chtit prespat, takze asi tak. Takze ja jsem pro nealko pivo od radegastu Birell :palec2:

:palec2: :palec2: :palec2: Moje řeč. Je to nejlepší nealko pivko co jsem pil. -_-

Vloženo (editace)
Ted nám tady začali před bytovkou dělat novej chodnik! :smich: Nekecám!!! Ty woe...zastupitelstvo bere 11 července asi dost vážně!!! :smich:

A TAKY ROMČO DOMLUV OPRAVU PŘÍJEZDOVÉ CESTY, ABY NAŠE AUTÍČKA NETRPĚLA...ANO...vím že TY to dokážeš!! :palec2::smich::smich:

Editováno: , autor: Marek
Vloženo

Chlapci mám vzíto tento energeťák míto redbullu? Je za pouhých 10,90,-/ks :palec2: a kluci v práci to chlastaj na noční aby vydrželi....stačí říct a dovezu to....

post-82-1243866999_thumb.jpg

post-82-1243867023_thumb.jpg

post-82-1243867046_thumb.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...