Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Přespání v HK 25 členové hlasovali

1. 1. P?espíte??

• P?espím v aut?, ve stanu nebo na tráv?
      19
    • Pojedu dom?
      6

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

TAKY DOUFÁM ŽE VYHRAJE SELE.P.S.Hlavně Skájo at Tě nenapadne ovlivnovat výsledky! lol

Též jsem mu strčil hlas aby to nebylo jenom na Skaju lol

Upraveno od Hrábě Fernétti

... ruluje
já se po*eru :smich: :smich: :smich: že ty máš ve škole AJ? to se pozná :palec2:

Kluci: nemáte mobil na ZdenalC???

P.S.Hlavně Skájo at Tě nenapadne ovlivnovat výsledky! lol

Neboj, já nic, já muzikant :D

Ja s tim pocitam kluci, ale jestli budu volnej se dozvim az tyden predem :( Tak snad jo, ale stejnak bych mohl prijet jen na ten jeden den a vecer zase zpatky... Ale aspon neco ;)

Luke288: moc na to nekoukej a rezervuj si 11 července a dojedeš s Dolim.

Ja s tim pocitam kluci, ale jestli budu volnej se dozvim az tyden predem :( Tak snad jo, ale stejnak bych mohl prijet jen na ten jeden den a vecer zase zpatky... Ale aspon neco ;)

Hlavně přijeď na fotbálek ...aby mě měl kdo střídat..já to se 110kg moc neudejchám a neuběhám..to bude jako když hraje Amfora :smich:

Vas tam teda bude....cely zajezd...

Jo sousedi se tam z nás po.erou :)

Je to sobota to znamená že to budou muset s náma vydržet...a jestli ne tak jim to politicky vysvětlim...že vzniká nová strana co chce spojit ČECHY a Slováky! :smich:

Vas tam teda bude....cely zajezd...

:palec2: :palec2: :palec2: Nej akce tohoto roku. -_-

a název strany: SIMPLE CLEVER :)

hergot takových oslavenců:-)Kluci víte jak....jedině prasátko......na rožeň....

Miro: mužu s Tebou počitat? Pomužeš nám?

Romčo ty se chceš zbavit sousedů vid :smich: zatím semnou nepočítej....rád bych ale je toho moc.Chtěl bych jet do toho Kyjeva jak jsi už koukal.ale když nevyjde Kyjev...takové selátko točící se na rožni.. :palec2:

koukám že je tu i najmis:-)né aby jsi napsal ty kluku ušatej že pomůžu....ale sežrat to selátko:-)jinak když budu moct pomůžu...mám ted zkušenosti po víkendu...měl jsem na narozkách 35lidí....:-)takového zařizování....ale tady koukám ich bude o dost víííc :palec2:

Miro: mužu s Tebou počitat? Pomužeš nám?

Pomuže nám... :palec2: Míra to má nacvičený z Turnova .... :smich:

Jinak i nějaký to tvrdý dřevo by se tu našlo....Mohl bych si pujčit od táty auto(má tažák) a jednu várku dovalit....taky sem hlasoval pro prasátko,tak at mám zásluhy.. :)

tak auto s tažákem není problém

KOukám že se kýta propadá, můžu hlasovat víckrát:-)

já dal kýtu, resp dal bych dva kousky kýty :)

Jardo dořešíme to až bude nějaká ta organizační schuze...ale nějak to dáme do kupy.. -_-

Já taky, doma se na ni pořád chystáme, v Makru mám celou potforu okolo 9tikilo už předpřipravenou , jenom potřít marinádou s česnekem a nechat ožehnout plamenem...

za kolik jí prodávají?

A tak to pokud tambude NOVA tak to se vytahnu aby jsme bylihned v prvni prizpevku .. to se jiste da zaridit .. moje posledni akce ... nebyla to teda nejaka parba le spise akcni zalezitost zkoncila v blesku... hi hi hi tady bych to nerad rozebiral ale osobne si to muzeme rici hi hi hi

no jestli necháš auto na blízkém přejezdu, tak ti to na první příspěvek dopadne :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.