Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Přespání v HK 25 členové hlasovali

1. 1. P?espíte??

• P?espím v aut?, ve stanu nebo na tráv?
      19
    • Pojedu dom?
      6

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

za kolik jí prodávají?

minulej tejden jsem kupoval kejtu tuším za 71,- s DPH nebo tak nějak +/-. Ale nenaložená, jen jako kus masa.

kluci a není lepší kýtu vzít přímo u řezníka už naloženou a váha aby byla podle počtu lidí?určitě někde u HK je někde někdo kdo to dělá..

jasně, ale vyhrálo sele :)

Zatím je selátko v převaze a já tento týden se musim zeptat pár lidiček co jsou poblíž jestli nemaji na půjčení nějaké to točení.

Horší je že se okolo toho prasete furt někdo musi motat a starat se o něj.Kýta je na toto jednodušší...nevím,nevím...

Taky jsme delali prasatko a ohlas na to byl neuveritelnej ;) delame takhle kazdy rok akci pro minimalne 30 lidi ve skole a Rakusaci jsou z toho vzdycky uplne vypleskli :palec2: takze prasaaaatko prasaaaatko lol

Zatím je selátko v převaze a já tento týden se musim zeptat pár lidiček co jsou poblíž jestli nemaji na půjčení nějaké to točení.

Horší je že se okolo toho prasete furt někdo musi motat a starat se o něj.Kýta je na toto jednodušší...nevím,nevím...

tak někoho nejmeme...a bude to...

...tu brunetu nějakou :palec2:;) ...a pak ji pomažem tím mastným a ... :kuk:

Upraveno od krozo

Krozo: tak máš mou důvěru a nějakou tu brunetku Ti dovoluju přivízt s sebou.

Jinak jsem dnes hodil řeč s klukama co dělaji takovy ty oslavy častěji...a pomaličku opouštím názor na selátko a přikláním se ke kýtě.

No jen potřeba se rozhodnout....ale stejně to nakonec bude MASO...a to je to nejdůležitější.....

ahoj Romane, copak si slyšel o selátku? povidej přeháněj

Kolem prasátka je dost běhání,starostí,zařizování...pokud by se teda dělalo určitě by bylo rozumný aby se pár lidí střídalo u toho čuníka...aby to 1 člověk od rána do večera nehlídal a ostatní kalbička,fotbálek.... :feve:

jakýkoliv jiný maso (kýta,plátky,klobásky atd) se dá zmáknout na malým grilu a není kolem toho tolik bordelu a starostí....

Když nebude sele nepo... se :) hlavně když bude nějaký masíčko,fajn pokec a nějakej ten fotbálek... :D

Jasně jde především o maso...a pak taky zapařit a to jak trenky při sportu tak pak i to ostaní pívem :)

Zajimali by mě názory ostatních lidiček co přijedou.Prosím.

Hele než to komplikovat...uděláme...kotletky, klobásky, párečky atd..no prostě masíčko na gril...a je to....můj názor...

Upraveno od Marek

naložená flákota za mě :) bude s tim míň práce .. :)

Krozo: tak máš mou důvěru a nějakou tu brunetku Ti dovoluju přivízt s sebou.
aj to sem se zas do něčeho navezl :kuk: semnou nikam nikdo nechce, furt slyším akorát že se tam určitě bavíme jenom o autech ...ach ty ženy :smich:

Upraveno od krozo

to prase v kuse bych fakt nedoporučoval. Moc práce, starostí, jak před, tak i následně po akci. Kýta je, řekl bych mnohem lepší.

uvidíme, dáme kejty a když to nebude ono, zajedeme pro něco do Mekáče lol a příští rok bude sviňka kol5

kejtička je jednodušší na přípravu, proto sem pro ní hlasoval už na začátku ;) s prasátkem jsou opravdu mooc starosti :( ale jinak je samozřejmě chuťově lepšííí :)

skajo, je čas abys nenápadně zasáhl do hlasování :p;)

Jsem rád že se mi názor mých kolegu v práci začína potvrzovat....kluci děkuju za reakce. :palec2:

už aby to bylo.. :-)

máte pra¨vdu že selátko je trošku víc práce...ale..pak to koukání jak se točí...kam se hrabe telka:-)

jinak já měl minulý týden na oslavě sele...64kg živé váhy...nejhorší je sehnat někoho kdo ho bací a dobře odkrví.pak už to je brnkačka.....naložit,dát do soudečku a na cca 4dny do chládku....je to dohromady od naložení po napíchnutí na tyč grilu cca 3hoďky práce...a to přeháním...na naložení stačí 2litry vody s rychlosolí,půl kila česnekové pasty,sůl.....ale jak píšete chce to někoho kdo u toho bude a bude přikládat mazat a odřezávat..žádná slast u toho tepla od grilu...jiank já to prase začal dělat ráno v 9.30 ve 14,00 se odřezávala kůže a v půl čtvrtý masíčko....

kýta je libová a je stím míň práce.....

Kolem selatka se musi moc chodit a je u toho zamestnany jeden clovek...takze co se tyce prace pohodlnejsi je kyta............udelas kolik budes potrebovat a kdy budes chtit........

Mezitim by se mohli dát na gril nějaky ty plátky masa a klobásky-souhlasim.Nakonec fakt změním názor.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.