Přejít na obsah

Přespání v HK  

25 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo

kluci a není lepší kýtu vzít přímo u řezníka už naloženou a váha aby byla podle počtu lidí?určitě někde u HK je někde někdo kdo to dělá..

Vloženo

Zatím je selátko v převaze a já tento týden se musim zeptat pár lidiček co jsou poblíž jestli nemaji na půjčení nějaké to točení.

Horší je že se okolo toho prasete furt někdo musi motat a starat se o něj.Kýta je na toto jednodušší...nevím,nevím...

Vloženo

Taky jsme delali prasatko a ohlas na to byl neuveritelnej ;) delame takhle kazdy rok akci pro minimalne 30 lidi ve skole a Rakusaci jsou z toho vzdycky uplne vypleskli :palec2: takze prasaaaatko prasaaaatko lol

Vloženo
Zatím je selátko v převaze a já tento týden se musim zeptat pár lidiček co jsou poblíž jestli nemaji na půjčení nějaké to točení.

Horší je že se okolo toho prasete furt někdo musi motat a starat se o něj.Kýta je na toto jednodušší...nevím,nevím...

tak někoho nejmeme...a bude to...

Vloženo

Krozo: tak máš mou důvěru a nějakou tu brunetku Ti dovoluju přivízt s sebou.

Jinak jsem dnes hodil řeč s klukama co dělaji takovy ty oslavy častěji...a pomaličku opouštím názor na selátko a přikláním se ke kýtě.

Vloženo

Kolem prasátka je dost běhání,starostí,zařizování...pokud by se teda dělalo určitě by bylo rozumný aby se pár lidí střídalo u toho čuníka...aby to 1 člověk od rána do večera nehlídal a ostatní kalbička,fotbálek.... :feve:

jakýkoliv jiný maso (kýta,plátky,klobásky atd) se dá zmáknout na malým grilu a není kolem toho tolik bordelu a starostí....

Když nebude sele nepo... se :) hlavně když bude nějaký masíčko,fajn pokec a nějakej ten fotbálek... :D

Vloženo (editace)

Hele než to komplikovat...uděláme...kotletky, klobásky, párečky atd..no prostě masíčko na gril...a je to....můj názor...

Editováno: , autor: Marek
Vloženo (editace)
Krozo: tak máš mou důvěru a nějakou tu brunetku Ti dovoluju přivízt s sebou.
aj to sem se zas do něčeho navezl :kuk: semnou nikam nikdo nechce, furt slyším akorát že se tam určitě bavíme jenom o autech ...ach ty ženy :smich: Editováno: , autor: krozo
Vloženo

uvidíme, dáme kejty a když to nebude ono, zajedeme pro něco do Mekáče lol a příští rok bude sviňka kol5

Vloženo

kejtička je jednodušší na přípravu, proto sem pro ní hlasoval už na začátku ;) s prasátkem jsou opravdu mooc starosti :( ale jinak je samozřejmě chuťově lepšííí :)

Vloženo

máte pra¨vdu že selátko je trošku víc práce...ale..pak to koukání jak se točí...kam se hrabe telka:-)

jinak já měl minulý týden na oslavě sele...64kg živé váhy...nejhorší je sehnat někoho kdo ho bací a dobře odkrví.pak už to je brnkačka.....naložit,dát do soudečku a na cca 4dny do chládku....je to dohromady od naložení po napíchnutí na tyč grilu cca 3hoďky práce...a to přeháním...na naložení stačí 2litry vody s rychlosolí,půl kila česnekové pasty,sůl.....ale jak píšete chce to někoho kdo u toho bude a bude přikládat mazat a odřezávat..žádná slast u toho tepla od grilu...jiank já to prase začal dělat ráno v 9.30 ve 14,00 se odřezávala kůže a v půl čtvrtý masíčko....

kýta je libová a je stím míň práce.....

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...