Přejít na obsah

Přespání v HK  

25 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo
presne tak, ja som mu ako špión "asistoval" pri výmene lediek v zrkadlách tak som si to musel všimnúť ;):p

to maroš: já jsem ženatej tak po prstýnkách nekoukám lol

to marek: to je dobrá alternativa místo RB..

Vloženo (editace)

Tak nadhoďt termín.....snad se nějak domluvíme..co 13-14.... POKUD JSI TEDY MYSLEL MĚ ROMANE? Kdyžta cinkni...

Editováno: , autor: Marek
Vloženo (editace)

Roberte: chodím do kanclu jednou za dva dny na hodinku...jsem nemocnej.P.S navic máme ve čtvrtek a pátek dvoudenní poradu takže ani tam nejedu...

Editováno: , autor: Romariooo
Vloženo (editace)

no já to mám cca 3h cesty....tak abych nemusel vyjíždět v 5 ráno :) necháme to na Romanovi..abychom ho nebudili moc brzy, ale zase aby nás neošidil o snídani a necpal nám hned oběd :)

Editováno: , autor: Marek
Vloženo

Takže dnes jsem byl ještě jednou projit to hřiště(mimochodem se mu taky přezdívá Zámeček-nekecám!!! :smich: ) a místo na auta bude dost takže od ted jsem klidný :palec2:

Jardo: ve středu zavolám a dáme řeč.

Vloženo

Mě psal Roman okolo oběda.....tak nevím....jestli nás pohostí nebo se budeme koukat jak on jí sám...nevím...je tajemnej..radši se nadlábnu po cestě na nějaký pumpíně :)

Vloženo

Jarda,Najmis,Beda,Marek a já u mě 13 června okolo 13 hodiny na oběd.

Program: najime se a půjdeme se podívat na misto konání akce 11 července kde upřesnime veškeré detaily ohledně oslav.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...