Přejít na obsah

Přespání v HK  

25 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo
To určitě stojí za úvahu :palec2:

Ale nesmí řídit snížek páč jezdí ještě líp než já a to nejde lol

Hele, tak my se Snížou se zase postaráme o bleskový transport stanu a techniky a vy se tam můžete plahočit dodávkou :p

Vloženo

ten plac je super... :palec2::palec2:

romane kdyžtak mužu taky helfnout..jen napiš jak(čím) maso a nějaký bumbání samo vezmu... :) mužu přifrčet i dřív než ostatní zučastněný.. ;)

-_-

Vloženo (editace)

Jasny, vam zatancuju vsem dohromady a nebo kazdymu zvlast na pokoji, jak je libo :kol-27::kol-147:

I kdybych chtel, tak stejne nemuzu :( Jeste me cekaji 16.7. ustni zkousky...

Editováno: , autor: houmik
Vloženo
No konečně slovo do pranice.Hele Snížku: já jsem si řikal co takhle půjčit autobus? Co? HF by to mohl zajistit ne?

rozhodne by se to dalo.. otazka je jak by to bylo potom z rozvozem ..treba by nekdo chtel jet driv a nekdo pozdeji,.. ale machrovina by to byla velka.. to jo

Vloženo
Hele koukám na tu účast nechcete to raději udělat na strahově, vstupný bych asi zvýšil 200 kila jsou dost málo 5ti kilo by nikoho nezabilo....

jj a co rovnou u me v clubu .. ROMARIO.... hi hi hi a je tu cela aparatura svetla a vsechno.. jen ten chlst by jsis musel dovest

Vloženo
Nene.Psal jsem si s klukama a bude nas cca 23-26 lidiček což by mohlo bohatě stačit protože kdyby nás bylo vic tak už to organizačně nevzvládnu.Můj skromnej názor.

zvladnes .. ja kdyz delam akce na zamecku tak organizacne zvladam i 500 lidi a to sam .. takze ROMCO ty ... v pohode

Vloženo
HF: Ty ano! Ládiku: a co vzit dodávku? Domluvte se s klukama a myslim že by to nebylo od věci.Vždyt od Vás pojede dost lidi ne?

Skaja,Kubik,Lukyn s Luckou,Krozo,Snížek plus Vy 4 kousky :smich: Co???

mi nejedeme mi poletime se skajou

Vloženo
Jj. Přesun podle harmonogramu a přes kopírák V.Mýta a SkodaHome plus něco navíc ale všechno úplně jinak :palec2:

jo jo jo jo... musime nacvicit neco noveho ... a uz mam neco v merku... ale to bude booooomba... a presne vim kde to natocime

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...