Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Přespání v HK 25 členové hlasovali

1. 1. P?espíte??

• P?espím v aut?, ve stanu nebo na tráv?
      19
    • Pojedu dom?
      6

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

To určitě stojí za úvahu :palec2:

Ale nesmí řídit snížek páč jezdí ještě líp než já a to nejde lol

Hele, tak my se Snížou se zase postaráme o bleskový transport stanu a techniky a vy se tam můžete plahočit dodávkou :p

Jenže to pak nebude taková zábava po cestě !!!

ten plac je super... :palec2::palec2:

romane kdyžtak mužu taky helfnout..jen napiš jak(čím) maso a nějaký bumbání samo vezmu... :) mužu přifrčet i dřív než ostatní zučastněný.. ;)

-_-

Jenže to pak nebude taková zábava po cestě !!!

V dodávce nebude nikdy zábava, ta je jen při kolektivním přesunu celého knajpistického vozového parku ;)

V dodávce nebude nikdy zábava, ta je jen při kolektivním přesunu celého knajpistického vozového parku ;)

na čele so Snížkom :D Jardom :):palec2::smich:

Jasny, vam zatancuju vsem dohromady a nebo kazdymu zvlast na pokoji, jak je libo :kol-27::kol-147:

I kdybych chtel, tak stejne nemuzu :( Jeste me cekaji 16.7. ustni zkousky...

Upraveno od houmik

No konečně slovo do pranice.Hele Snížku: já jsem si řikal co takhle půjčit autobus? Co? HF by to mohl zajistit ne?

rozhodne by se to dalo.. otazka je jak by to bylo potom z rozvozem ..treba by nekdo chtel jet driv a nekdo pozdeji,.. ale machrovina by to byla velka.. to jo

To by nás muselo jet celkem hodně aby se to vyplatilo ;)

tak knajpa jede snad cela ne???

Hele koukám na tu účast nechcete to raději udělat na strahově, vstupný bych asi zvýšil 200 kila jsou dost málo 5ti kilo by nikoho nezabilo....

jj a co rovnou u me v clubu .. ROMARIO.... hi hi hi a je tu cela aparatura svetla a vsechno.. jen ten chlst by jsis musel dovest

nebo třeba Karel Gott..

mam na nej cislo muzeme zavolat ...ale mam pocit ze ted posledni cena byla 300.000 takze by asi 200 nestacili...

Nene.Psal jsem si s klukama a bude nas cca 23-26 lidiček což by mohlo bohatě stačit protože kdyby nás bylo vic tak už to organizačně nevzvládnu.Můj skromnej názor.

zvladnes .. ja kdyz delam akce na zamecku tak organizacne zvladam i 500 lidi a to sam .. takze ROMCO ty ... v pohode

HF: Ty ano! Ládiku: a co vzit dodávku? Domluvte se s klukama a myslim že by to nebylo od věci.Vždyt od Vás pojede dost lidi ne?

Skaja,Kubik,Lukyn s Luckou,Krozo,Snížek plus Vy 4 kousky :smich: Co???

mi nejedeme mi poletime se skajou

Přesně tak Ládine! Zkuste s tou myšlenkou pohrát a snad něco vymyslite.A řidit by měla Alice!!! :p

do auta kde je zenska za volantem sednu jen tehdy pokud bude sedet na mem kline a budu to mit pod kontrolou

Hele, tak my se Snížou se zase postaráme o bleskový transport stanu a techniky a vy se tam můžete plahočit dodávkou :p

anooooooo-----souhlas......a budeme to filmovat.... hlavne to jak se plahoci

a votom to je ... lidi ... VIVA KNAJPA

Alka nemá noty tak se nemusím ničeho bát :)

na čele so Snížkom :D Jardom :):palec2::smich:

ne ne ne ... Ja jsme na cele, na zadi ,, naboku levem , na boku pravem , uprostred , mimo cetu a proste vsude..... hi hi hi hi

anooooooo-----souhlas......a budeme to filmovat.... hlavne to jak se plahoci

Filmovat cestu z města v dodávce by bylo asi hóóódně nezajímavý lol

Alka nemá noty tak se nemusím ničeho bát :)

ridicak je to posledni na co auta jezdi

Filmovat cestu z města v dodávce by bylo asi hóóódně nezajímavý lol

by bylo ale ase hoooooodne nudny ale to je asi to stejny coooo

ridicak je to posledni na co auta jezdi

Mě to říkej :smich:

by bylo ale ase hoooooodne nudny ale to je asi to stejny coooo

Jj. Přesun podle harmonogramu a přes kopírák V.Mýta a SkodaHome plus něco navíc ale všechno úplně jinak :palec2:

Jj. Přesun podle harmonogramu a přes kopírák V.Mýta a SkodaHome plus něco navíc ale všechno úplně jinak :palec2:

jo jo jo jo... musime nacvicit neco noveho ... a uz mam neco v merku... ale to bude booooomba... a presne vim kde to natocime

To bude průser :smich:

BUDE AL EBUDE TO BOMBA

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.