Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Vím, že spousta z Vás zde na fóru jsou studenti, tak jak jste na tom se státnicema ?

Já letos zahájil u nás na VŠB-TUO první den a je to doma, obor elektronika a sdělovací technika....

ING. BADYS lol

nóó sral jsem řidko, povím vám, ale mám mega radost, a díky spousta fajn lidiček co držely pěsti ;)

tak držím všem ostatním pěsti kdo to má už taky za pár :palec: :palec: :palec: :palec: a pak písněte

Tak to gratulace pane inženýre -_-:)

:band Gratuluju Ingu. -_-:palec2:

takze odted uz jenom Pane Inzenyre? :smich::kuk::p

taky gratulejšn! -_- v sobotu to zapijem

Upraveno od Michal K.

porad Bc :)

bno a samozrejme gratulace a zavist

čus inženýrskej

moc hezky pane, gratulace a moc se nevylej :-)

Bady taky gratulace -_-

Jojo GRATZ !!! To ja to mam jeste za hodne !

• Autor

Kluci ještě jednou díkes :palec:

Michal K. : jasný kdo přijede v sobotu na sraz tak to bouchnem nějakou tu bohemku lol;)

Vím, že spousta z Vás zde na fóru jsou studenti, tak jak jste na tom se státnicema ?

Já letos zahájil u nás na VŠB-TUO první den a je to doma, obor elektronika a sdělovací technika....

ING. BADYS lol

nóó sral jsem řidko, povím vám, ale mám mega radost, a díky spousta fajn lidiček co držely pěsti ;)

tak držím všem ostatním pěsti kdo to má už taky za pár :palec: :palec: :palec: :palec: a pak písněte

snad ten ústav příští rok taky vylezu, ale zatím jen Bc. jsem ve 3. ročníku - kombinované FBI, obor TPO a BP :palec2:

Taky blahopřeju a vítej mezi námi -_-

Já jsem věčnej student, navíc strašně multioborovej, takže gratulka ;) pane Inžo -_-

PS: co to je za školu? hledám nějakou "lehkou" kde bych to konečně dotáhl do konce, přecejenom stárnu :D a soukromou nechcu..

skorožena je od včerejška tady ING.

Bady gratulace :palec2:

A jak říkáme my právníci - nejhorší klient je inženýr, všemu děsně rozumí a do všeho kecá :)

teeeda gratulace

A jak říkáme my právníci - nejhorší klient je inženýr, všemu děsně rozumí a do všeho kecá :)

To asi každej chlap .. ;):p ale souhlasím

jj taky gratulace :palec2: já končím příští týden ve středu :) Zatím jsem v poho, nerva budu mít až příští úterý, se znám lol

Upraveno od Tangerín

Bud v klidu, já mám nervy až po :smich:

To asi každej chlap .. ;):p ale souhlasím

nene, tohle platí na inženýry bez ohledu na pohlaví lollol

Mám kamarádku vyjimku asi ;) nechá si ráda poradit odemně :) ale co se týče ekonomie, které je inža, tak tam radí zase ona mě :)

Moc gratuluju a obdivuju Vás :palec2: já bych na to neměl bunky a když jo tak hlavně aby tam nebyla matematika...to je moje rychlá smrt!

Matiku já taky nerad a nespamuj Romčo lol Jirku prostě nedáš :smich:

Vítej v klubu -_- Ale nezapomeň, v titulu to NENÍ

Vítej v klubu -_- Ale nezapomeň, v titulu to NENÍ

tak tak, titul nedělá člověka. Poslední dobou mám pracovně štěstí na blbce s tituly a řeknu Vám zlatý rozumně uvažující člověk bez titulu než naprosto nepoužitelný člověk s dvěma tituly. Ale to se zde přítomných netýká ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.