Publikováno Červen 2, 200916 r Vím, že spousta z Vás zde na fóru jsou studenti, tak jak jste na tom se státnicema ? Já letos zahájil u nás na VŠB-TUO první den a je to doma, obor elektronika a sdělovací technika.... ING. BADYS nóó sral jsem řidko, povím vám, ale mám mega radost, a díky spousta fajn lidiček co držely pěsti tak držím všem ostatním pěsti kdo to má už taky za pár :palec: :palec: a pak písněte
Červen 2, 200916 r takze odted uz jenom Pane Inzenyre? taky gratulejšn! v sobotu to zapijem Upraveno Červen 2, 200916 r od Michal K.
Červen 2, 200916 r Autor Kluci ještě jednou díkes Michal K. : jasný kdo přijede v sobotu na sraz tak to bouchnem nějakou tu bohemku
Červen 2, 200916 r Vím, že spousta z Vás zde na fóru jsou studenti, tak jak jste na tom se státnicema ?Já letos zahájil u nás na VŠB-TUO první den a je to doma, obor elektronika a sdělovací technika.... ING. BADYS nóó sral jsem řidko, povím vám, ale mám mega radost, a díky spousta fajn lidiček co držely pěsti tak držím všem ostatním pěsti kdo to má už taky za pár :palec: :palec: a pak písněte snad ten ústav příští rok taky vylezu, ale zatím jen Bc. jsem ve 3. ročníku - kombinované FBI, obor TPO a BP
Červen 2, 200916 r Já jsem věčnej student, navíc strašně multioborovej, takže gratulka pane Inžo PS: co to je za školu? hledám nějakou "lehkou" kde bych to konečně dotáhl do konce, přecejenom stárnu a soukromou nechcu..
Červen 2, 200916 r skorožena je od včerejška tady ING. Bady gratulace A jak říkáme my právníci - nejhorší klient je inženýr, všemu děsně rozumí a do všeho kecá
Červen 2, 200916 r A jak říkáme my právníci - nejhorší klient je inženýr, všemu děsně rozumí a do všeho kecá To asi každej chlap .. ale souhlasím
Červen 2, 200916 r jj taky gratulace já končím příští týden ve středu Zatím jsem v poho, nerva budu mít až příští úterý, se znám Upraveno Červen 2, 200916 r od Tangerín
Červen 2, 200916 r To asi každej chlap .. ale souhlasím nene, tohle platí na inženýry bez ohledu na pohlaví
Červen 2, 200916 r Mám kamarádku vyjimku asi nechá si ráda poradit odemně ale co se týče ekonomie, které je inža, tak tam radí zase ona mě
Červen 2, 200916 r Moc gratuluju a obdivuju Vás já bych na to neměl bunky a když jo tak hlavně aby tam nebyla matematika...to je moje rychlá smrt!
Červen 2, 200916 r Vítej v klubu Ale nezapomeň, v titulu to NENÍ tak tak, titul nedělá člověka. Poslední dobou mám pracovně štěstí na blbce s tituly a řeknu Vám zlatý rozumně uvažující člověk bez titulu než naprosto nepoužitelný člověk s dvěma tituly. Ale to se zde přítomných netýká
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.