BadyS Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Vím, že spousta z Vás zde na fóru jsou studenti, tak jak jste na tom se státnicema ? Já letos zahájil u nás na VŠB-TUO první den a je to doma, obor elektronika a sdělovací technika.... ING. BADYS nóó sral jsem řidko, povím vám, ale mám mega radost, a díky spousta fajn lidiček co držely pěsti tak držím všem ostatním pěsti kdo to má už taky za pár :palec: :palec: a pak písněte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Tak to gratulace pane inženýre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Gratuluju Ingu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 (editace) takze odted uz jenom Pane Inzenyre? taky gratulejšn! v sobotu to zapijem Editováno: 2. Červen 2009, autor: Michal K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 též se připojuji s gratulací inženýre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 porad Bc bno a samozrejme gratulace a zavist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 čus inženýrskej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 moc hezky pane, gratulace a moc se nevylej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Bady taky gratulace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Jojo GRATZ !!! To ja to mam jeste za hodne ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Kluci ještě jednou díkes Michal K. : jasný kdo přijede v sobotu na sraz tak to bouchnem nějakou tu bohemku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Vím, že spousta z Vás zde na fóru jsou studenti, tak jak jste na tom se státnicema ?Já letos zahájil u nás na VŠB-TUO první den a je to doma, obor elektronika a sdělovací technika.... ING. BADYS nóó sral jsem řidko, povím vám, ale mám mega radost, a díky spousta fajn lidiček co držely pěsti tak držím všem ostatním pěsti kdo to má už taky za pár :palec: :palec: a pak písněte snad ten ústav příští rok taky vylezu, ale zatím jen Bc. jsem ve 3. ročníku - kombinované FBI, obor TPO a BP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Taky blahopřeju a vítej mezi námi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Já jsem věčnej student, navíc strašně multioborovej, takže gratulka pane Inžo PS: co to je za školu? hledám nějakou "lehkou" kde bych to konečně dotáhl do konce, přecejenom stárnu a soukromou nechcu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 skorožena je od včerejška tady ING. Bady gratulace A jak říkáme my právníci - nejhorší klient je inženýr, všemu děsně rozumí a do všeho kecá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 teeeda gratulace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 A jak říkáme my právníci - nejhorší klient je inženýr, všemu děsně rozumí a do všeho kecá To asi každej chlap .. ale souhlasím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 (editace) jj taky gratulace já končím příští týden ve středu Zatím jsem v poho, nerva budu mít až příští úterý, se znám Editováno: 2. Červen 2009, autor: Tangerín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Bud v klidu, já mám nervy až po Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 To asi každej chlap .. ale souhlasím nene, tohle platí na inženýry bez ohledu na pohlaví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Mám kamarádku vyjimku asi nechá si ráda poradit odemně ale co se týče ekonomie, které je inža, tak tam radí zase ona mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Moc gratuluju a obdivuju Vás já bych na to neměl bunky a když jo tak hlavně aby tam nebyla matematika...to je moje rychlá smrt! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Matiku já taky nerad a nespamuj Romčo Jirku prostě nedáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Vítej v klubu Ale nezapomeň, v titulu to NENÍ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Vítej v klubu Ale nezapomeň, v titulu to NENÍ tak tak, titul nedělá člověka. Poslední dobou mám pracovně štěstí na blbce s tituly a řeknu Vám zlatý rozumně uvažující člověk bez titulu než naprosto nepoužitelný člověk s dvěma tituly. Ale to se zde přítomných netýká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.