Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Vím, že spousta z Vás zde na fóru jsou studenti, tak jak jste na tom se státnicema ?

Já letos zahájil u nás na VŠB-TUO první den a je to doma, obor elektronika a sdělovací technika....

ING. BADYS lol

nóó sral jsem řidko, povím vám, ale mám mega radost, a díky spousta fajn lidiček co držely pěsti ;)

tak držím všem ostatním pěsti kdo to má už taky za pár :palec: :palec: :palec: :palec: a pak písněte

Tak to gratulace pane inženýre -_-:)

:band Gratuluju Ingu. -_-:palec2:

takze odted uz jenom Pane Inzenyre? :smich::kuk::p

taky gratulejšn! -_- v sobotu to zapijem

Upraveno od Michal K.

porad Bc :)

bno a samozrejme gratulace a zavist

čus inženýrskej

moc hezky pane, gratulace a moc se nevylej :-)

Bady taky gratulace -_-

Jojo GRATZ !!! To ja to mam jeste za hodne !

• Autor

Kluci ještě jednou díkes :palec:

Michal K. : jasný kdo přijede v sobotu na sraz tak to bouchnem nějakou tu bohemku lol;)

Vím, že spousta z Vás zde na fóru jsou studenti, tak jak jste na tom se státnicema ?

Já letos zahájil u nás na VŠB-TUO první den a je to doma, obor elektronika a sdělovací technika....

ING. BADYS lol

nóó sral jsem řidko, povím vám, ale mám mega radost, a díky spousta fajn lidiček co držely pěsti ;)

tak držím všem ostatním pěsti kdo to má už taky za pár :palec: :palec: :palec: :palec: a pak písněte

snad ten ústav příští rok taky vylezu, ale zatím jen Bc. jsem ve 3. ročníku - kombinované FBI, obor TPO a BP :palec2:

Taky blahopřeju a vítej mezi námi -_-

Já jsem věčnej student, navíc strašně multioborovej, takže gratulka ;) pane Inžo -_-

PS: co to je za školu? hledám nějakou "lehkou" kde bych to konečně dotáhl do konce, přecejenom stárnu :D a soukromou nechcu..

skorožena je od včerejška tady ING.

Bady gratulace :palec2:

A jak říkáme my právníci - nejhorší klient je inženýr, všemu děsně rozumí a do všeho kecá :)

teeeda gratulace

A jak říkáme my právníci - nejhorší klient je inženýr, všemu děsně rozumí a do všeho kecá :)

To asi každej chlap .. ;):p ale souhlasím

jj taky gratulace :palec2: já končím příští týden ve středu :) Zatím jsem v poho, nerva budu mít až příští úterý, se znám lol

Upraveno od Tangerín

Bud v klidu, já mám nervy až po :smich:

To asi každej chlap .. ;):p ale souhlasím

nene, tohle platí na inženýry bez ohledu na pohlaví lollol

Mám kamarádku vyjimku asi ;) nechá si ráda poradit odemně :) ale co se týče ekonomie, které je inža, tak tam radí zase ona mě :)

Moc gratuluju a obdivuju Vás :palec2: já bych na to neměl bunky a když jo tak hlavně aby tam nebyla matematika...to je moje rychlá smrt!

Matiku já taky nerad a nespamuj Romčo lol Jirku prostě nedáš :smich:

Vítej v klubu -_- Ale nezapomeň, v titulu to NENÍ

Vítej v klubu -_- Ale nezapomeň, v titulu to NENÍ

tak tak, titul nedělá člověka. Poslední dobou mám pracovně štěstí na blbce s tituly a řeknu Vám zlatý rozumně uvažující člověk bez titulu než naprosto nepoužitelný člověk s dvěma tituly. Ale to se zde přítomných netýká ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.