Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
to je hodnota náklonu vůči rovníku při výrobě, kontroluje se podle toho funkce dyspleje

takze kdyz to mam takto nastaveny tak ho muzu dat jak chci

Vloženo (editace)

jasný, to se pak využije při opravě kdyby se ti pokazil, tak voni podle toho pak nastavují úhly toho dyspleje v servise

Editováno: , autor: krozo
  • o 3 týdny později...
Vloženo
jasný, to se pak využije při opravě kdyby se ti pokazil, tak voni podle toho pak nastavují úhly toho dyspleje v servise

stim nesouhlasim.. ja si myslim ze by to melo byt podle toho v jakem casovem pasmu se achazis a podle toho se mrknout na jakem jsi rvniku a poledniku a pak to nastavit. Jednou jsem mel koupenej jeden z vebu z ameriky a vubec me nejel a kdyz jsem tomu dal 10° tak uplne v pohode...

Vloženo

tak nastavení svýho pásma je snad jasná věc, navíc to máš psaný v té příručce k tomu ...přece to nebudeš nastavovat tam kde nejseš, to by byl přece úplnej nesmysl :palec2:

Vloženo
tak nastavení svýho pásma je snad jasná věc, navíc to máš psaný v té příručce k tomu ...přece to nebudeš nastavovat tam kde nejseš, to by byl přece úplnej nesmysl :palec2:

to je jasne .. jenze ona ta prirucka co ja dostal byla pouze v cinstine a tovejch tech svetovejch jazykach a to proste nedavam tak jsem badaljak gynekolok amater

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...