Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Prosím o radu.Přivezl jsem si Felicii 1.6 combi,zjistil jsem že je prasklej vlnovec, když tam dám ruku tak to fouká. Dá se nějak spravit, třeba zavařit?A ještě jeden problém, při zátahu se mě strašně rozklepe celý auto, jde to jako od motoru.Nemůže to dělat spojka, když mě zabírá až nahoře?Spíš pomalu se mě zdá že prokluzuje. Díky za rady.

vše se dá zavařit, ale otázkou je, jestli to má cenu. Záleží v jakém je celkovém stavu. Spíš bych ho vyměnil. Prokluzování spojky se dá celkem jednoduše ověřit: zaraž přední kola o vyskoký obrubník a zkus se rozjet

Omlouvám se, že vstupuji do diskuze, ale mám stejný problém s vlnovcem u 1.6i... Známý říkal, že se musí flexou odříznout a navařit nový. Co je na tom pravdy, netahal mě za nohu?

jo přesně takhle je to nejlepší - vyříznout a navařit nový. Standardně je vlnovec součástí katalyzátoru a ten určitě měnit nechceš :)

A v jaké cenové relaci se pohybuje oprava? A dá se někde sehnat samotnej vlnovec?

myslim ze vlnovec by mel stat do 700,- + prace ale to ma kazdej jinak.

hledej na netu a určitě něco najdeš, e-shopů s výfuky je víc než dost ;) . Předpokládám, že topenář ti to za stovku svaří, kolik by si řekli v servisu netuším.

• Autor
A v jaké cenové relaci se pohybuje oprava? A dá se někde sehnat samotnej vlnovec?

No já jsem byl dneska v servisu ohledně toho vlnovce,a tam mně řekli že prej jedině novej,a chcou za něj 2100kč prej po slevě+práce :o

No já jsem byl dneska v servisu ohledně toho vlnovce,a tam mně řekli že prej jedině novej,a chcou za něj 2100kč prej po slevě+práce :o

servisům, se do výměny samotného vlnovce zpravidla moc nechce. Na to jsou vážně nejlepší topenáři, ale musíš jim přinést vymontovaný výfuk. Taky záleží, jak to tam máš udělaný. Buď tam je jeden vlnovec před katalyzátorem, nebo dva přímo na svodech.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.