Lube Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Prosím o radu.Přivezl jsem si Felicii 1.6 combi,zjistil jsem že je prasklej vlnovec, když tam dám ruku tak to fouká. Dá se nějak spravit, třeba zavařit?A ještě jeden problém, při zátahu se mě strašně rozklepe celý auto, jde to jako od motoru.Nemůže to dělat spojka, když mě zabírá až nahoře?Spíš pomalu se mě zdá že prokluzuje. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 vše se dá zavařit, ale otázkou je, jestli to má cenu. Záleží v jakém je celkovém stavu. Spíš bych ho vyměnil. Prokluzování spojky se dá celkem jednoduše ověřit: zaraž přední kola o vyskoký obrubník a zkus se rozjet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Notime Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Omlouvám se, že vstupuji do diskuze, ale mám stejný problém s vlnovcem u 1.6i... Známý říkal, že se musí flexou odříznout a navařit nový. Co je na tom pravdy, netahal mě za nohu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 jo přesně takhle je to nejlepší - vyříznout a navařit nový. Standardně je vlnovec součástí katalyzátoru a ten určitě měnit nechceš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Notime Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 A v jaké cenové relaci se pohybuje oprava? A dá se někde sehnat samotnej vlnovec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonardus Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 myslim ze vlnovec by mel stat do 700,- + prace ale to ma kazdej jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 hledej na netu a určitě něco najdeš, e-shopů s výfuky je víc než dost . Předpokládám, že topenář ti to za stovku svaří, kolik by si řekli v servisu netuším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 8. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 A v jaké cenové relaci se pohybuje oprava? A dá se někde sehnat samotnej vlnovec? No já jsem byl dneska v servisu ohledně toho vlnovce,a tam mně řekli že prej jedině novej,a chcou za něj 2100kč prej po slevě+práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonardus Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 skus se kouknout tady http://www.autobroz.cz/index.php/cPath/1_81 ale rozmery fakt nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 No já jsem byl dneska v servisu ohledně toho vlnovce,a tam mně řekli že prej jedině novej,a chcou za něj 2100kč prej po slevě+práce servisům, se do výměny samotného vlnovce zpravidla moc nechce. Na to jsou vážně nejlepší topenáři, ale musíš jim přinést vymontovaný výfuk. Taky záleží, jak to tam máš udělaný. Buď tam je jeden vlnovec před katalyzátorem, nebo dva přímo na svodech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.