mode Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 - vie neikto poradiť čo so zaseknutým CD v prehrávači? keď dám "EJECT" trochu v ňom povrčí ale cd nevylezie! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Co máš za radio? Zresetovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mode Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 origo zabudované zo SKODA. kde sa resetuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 A konkrétně jaký model? Mě u Streamu pomohlo vyndat a odpojit od napájení. Nebo zkusit vyndat pojistku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mode Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 rv octavie je asi okolo 2006 (zistujem to pre známu), vieš prosím aj číslo poistky? :feve: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 No to právě nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mode Vloženo 24. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 vybratie poistky nepomohlo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Tak zkusit vyndat radio a odpojit. To bude asi Stream? Někde jsem dával obrázek, kde jsou šrouby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mode Vloženo 24. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 ano je to stream, ale nieje to to isté vybrať poistku a vybrať konektor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Taky jsem měl Stream a vždycky pomohlo vyndat konektor. Musel jsme to rádio pak znova nastavit. Když jsi vyndal pojistku, vymazalo se Ti nastavení stanic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Nejsem si tím úplně jistý, ale už se tady o zaseknutém CD myslím psalo. Mám dojem, že se muselo odpojit rádio a zezadu je na něm taky pojistka. Když se chvíli nechalo odpojené, tak po připojení cédo vydalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Tak jsem to tak řešil a šlo to vždycky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Zkus rozšklebit ten otvor kam strkáš CD,je tam taková protiprachová plyš,zřejmě se tam cd zasekne a nechce ven,občas se to stává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Tak do toho bych nešel bych se bál, že to zničím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Tak do toho bych nešel bych se bál, že to zničím. Proč? Stačí nepatrně,třeba tam jen strčit kousek občanky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 (editace) Tak takhle jo. Ale si myslím, že to je zaseklý někde uvnitř, nejspíš na tom středícím čepu. Editováno: 25. Červen 2009, autor: karel21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Tak takhle jo. Ale si myslím, že to je zaseklý někde uvnitř, nejspíš na tom středícím čepu. Možný to je,mě se ale párkrát stalo toto,cd se při vyjíždění netrefilo do tý mezery a tak tam pořád cvakalo,jde to roztáhnout i rukou,typuju to na tuto závadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mode Vloženo 26. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 myslím že má problém hned na začiatku (že nejde z trnu), že sa k tej škáre ani nedostane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.