Publikováno Červen 15, 200916 r tak Blekmoláku-Péto,ještě jednou od nás vše nejhorší at se vám vyhne a na druhý pokus jen to
Červen 15, 200916 r No to je vůůůůl... Ne ne, přeju nové rodině hodně štěstí a hlavně zdraví no a jen vše dobré do dalších let společného života...
Červen 15, 200916 r dalsi "sebevrah" :-) vse nej nej a hlavne at to funguje a tobe at drzi zdravi :-)
Červen 15, 200916 r panacku prejeme vse nej z velitelskeho stanu OC neco se k nam doneslo ale v blesku to nepsali tak sme nevedeli doufam ze se co nejdriv uvidime na besidce nebo na nejakym srazku tak gratulace velika
Červen 15, 200916 r Autor a ani se nepochlubí "mizera" tak chlape, vše nej a ať se daří věděl jsem to jenom já a Palo
Červen 15, 200916 r Autor jojo kdyz uz jsem Petr nechodi, tezko to muzeme vedet jo ,bylo to v pátek 12.6.2009 12.30 hod P4 Nuselská radnice
Červen 15, 200916 r jo ,bylo to v pátek 12.6.2009 12.30 hod P4 Nuselská radnice tos nám to řek brzo Jiříku
Červen 15, 200916 r Autor tos nám to řek brzo Jiříku to máš pravdu ......ale mě to napsal den předem odpoledne,ale vážně,kolik si myslíš,že by tam dorazilo lidí ?????!!!!! Semi to tady měl avízovaný a přijel pouze Hensel,Baui a Fox,tak o čem je řeč
Červen 15, 200916 r Taky velike GRATZ a at Vam to spolu vydrzi, hodne zdravicka a vseho na co si vzpomenete !!!
Červen 15, 200916 r to máš pravdu ......ale mě to napsal den předem odpoledne,ale vážně,kolik si myslíš,že by tam dorazilo lidí ?????!!!!! Semi to tady měl avízovaný a přijel pouze Hensel,Baui a Fox,tak o čem je řeč No já možná i jo pokud by se to stíhalo. O Semiho svatbě jsme s Peťou ani nevěděli
Červen 15, 200916 r no a jeste bych dodal ze ne kazdy treba moh na semiho svatbu dorazit ale treba by stihnul tuhle srovnavas hrubky s jabkama jirko
Červen 15, 200916 r Autor no a jeste bych dodal ze ne kazdy treba moh na semiho svatbu dorazit ale treba by stihnul tuhle srovnavas hrubky s jabkama jirko ....FAKT TO NECHCI A ANI NEBUDU SROVNÁVAT,protože to ještě ted mrzí ,hlavně Semiho
Červen 15, 200916 r no tak potom nerije ze by nikdo neprijel, kdyz o tom nikdo nevedel. petr asi mel duvod proc to rict jen nekomu ne? tak nebude potrebo tady delat tlaky ze neprijel nikdo semimu
Červen 15, 200916 r Autor asi to Petr nechtěl riskovat,jako Semi......... .............sorry,ale pánové VY už se nesejdete ani na besídce,natož na srazu a co potom svatba
Červen 15, 200916 r Autor no tak zas takhle bych to nehrotil!! co nehrotil Jiřino,dyt je to pravda,ty si nepamatuješ,když nás bylo cca 120 a 40 aktivních a scházeli jsem se i o sobotách na pumpách + černák a na srazech bylo i 35 aut /Plasy/ a dnes hovno,jak valašskej klobouk,dyk to vidím na srazech,který jezdím ,škoda mluvit.........................
Červen 15, 200916 r ze to neni jako driv je jasna vec o tom vubec nemluvim, ale v Chabrech nas bylo dost. Na besidkach se krom ted jarni, ktera nebyla shazime taky naprosto v pohode tak bych zas tak do extremu nebral :-)
Červen 15, 200916 r Autor ze to neni jako driv je jasna vec o tom vubec nemluvim, ale v Chabrech nas bylo dost. Na besidkach se krom ted jarni, ktera nebyla shazime taky naprosto v pohode tak bych zas tak do extremu nebral :-) no jasně,ale o něčem to vypovídá co říkáš
Červen 15, 200916 r ze to neni jako driv je jasna vec o tom vubec nemluvim, ale v Chabrech nas bylo dost. Na besidkach se krom ted jarni, ktera nebyla shazime taky naprosto v pohode tak bych zas tak do extremu nebral :-) přesně tak, navíc jarní besídka nebyla hlavně proto, že byla dělána hrozně narychlo a byl jen jeden termín který spoustě lidí nevyhoval. Hold už taky většina z nás má i jiný priority a nemůže být téměř každý víkend přes léto pryč
Červen 15, 200916 r nerikam ze se to nezmenilo to souhlasim. Ale je v tom hodne veci, ktere se zmenily a neudelame nic bohuzel. A novy clenove asi nejsou tak aktivni :-((
Červen 15, 200916 r 2 Sejis: vypovídá to o tom, že se spousta z nás dostala do věku kdy má spoustu jiných povinností - rodina, bydlení atd. Ty už tohle máš zařízený tak máš čas jezdit po srazech, až budu "dědek" jako ty budu mít čas jezdit zas
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.