Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

tak Blekmoláku-Péto,ještě jednou od nás vše nejhorší at se vám vyhne :palec2::p:) a na druhý pokus jen to :palec2::palec2::palec2:

post-210-1245060916_thumb.jpg

post-210-1245060939_thumb.jpg

post-210-1245061045_thumb.jpg

post-210-1245061074_thumb.jpg

post-210-1245061100_thumb.jpg

post-210-1245061116_thumb.jpg

post-210-1245061148_thumb.jpg

No to je vůůůůl... lollollol

Ne ne, přeju nové rodině hodně štěstí a hlavně zdraví no a jen vše dobré do dalších let společného života... :palec2:

Gratulace. -_-

a ani se nepochlubí "mizera" lol

tak chlape, vše nej a ať se daří ;)

dalsi "sebevrah" :-)

vse nej nej a hlavne at to funguje a tobe at drzi zdravi :-)

panacku prejeme vse nej z velitelskeho stanu OC :) neco se k nam doneslo ale v blesku to nepsali tak sme nevedeli :)

doufam ze se co nejdriv uvidime na besidce nebo na nejakym srazku ;)

tak gratulace velika ;)

• Autor
a ani se nepochlubí "mizera" lol

tak chlape, vše nej a ať se daří ;)

věděl jsem to jenom já a Palo :)

jojo kdyz uz jsem Petr nechodi, tezko to muzeme vedet

• Autor
jojo kdyz uz jsem Petr nechodi, tezko to muzeme vedet

jo ,bylo to v pátek 12.6.2009 12.30 hod P4 Nuselská radnice :)

jo ,bylo to v pátek 12.6.2009 12.30 hod P4 Nuselská radnice :)

tos nám to řek brzo Jiříku lol

• Autor
tos nám to řek brzo Jiříku lol

to máš pravdu lol:smich: ......ale mě to napsal den předem odpoledne,ale vážně,kolik si myslíš,že by tam dorazilo lidí ?????!!!!! ;);) Semi to tady měl avízovaný a přijel pouze Hensel,Baui a Fox,tak o čem je řeč ;);)

Taky velike GRATZ a at Vam to spolu vydrzi, hodne zdravicka a vseho na co si vzpomenete !!!

to máš pravdu lol:smich: ......ale mě to napsal den předem odpoledne,ale vážně,kolik si myslíš,že by tam dorazilo lidí ?????!!!!! ;);) Semi to tady měl avízovaný a přijel pouze Hensel,Baui a Fox,tak o čem je řeč ;);)

No já možná i jo pokud by se to stíhalo. O Semiho svatbě jsme s Peťou ani nevěděli

no a jeste bych dodal ze ne kazdy treba moh na semiho svatbu dorazit ale treba by stihnul tuhle :) srovnavas hrubky s jabkama jirko ;)

• Autor
no a jeste bych dodal ze ne kazdy treba moh na semiho svatbu dorazit ale treba by stihnul tuhle :) srovnavas hrubky s jabkama jirko ;)

....FAKT TO NECHCI A ANI NEBUDU SROVNÁVAT,protože to ještě ted mrzí :feve: ,hlavně Semiho ;)

no tak potom nerije ze by nikdo neprijel, kdyz o tom nikdo nevedel.

petr asi mel duvod proc to rict jen nekomu ne? tak nebude potrebo tady delat tlaky ze neprijel nikdo semimu ;)

• Autor

asi to Petr nechtěl riskovat,jako Semi......... ;):feve: .............sorry,ale pánové VY už se nesejdete ani na besídce,natož na srazu a co potom svatba ;)

no tak zas takhle bych to nehrotil!!

• Autor
no tak zas takhle bych to nehrotil!!

co nehrotil Jiřino,dyt je to pravda,ty si nepamatuješ,když nás bylo cca 120 a 40 aktivních a scházeli jsem se i o sobotách na pumpách + černák a na srazech bylo i 35 aut /Plasy/ a dnes hovno,jak valašskej klobouk,dyk to vidím na srazech,který jezdím ,škoda mluvit......................... :feve:

ze to neni jako driv je jasna vec o tom vubec nemluvim, ale v Chabrech nas bylo dost. Na besidkach se krom ted jarni, ktera nebyla shazime taky naprosto v pohode tak bych zas tak do extremu nebral :-)

• Autor
ze to neni jako driv je jasna vec o tom vubec nemluvim, ale v Chabrech nas bylo dost. Na besidkach se krom ted jarni, ktera nebyla shazime taky naprosto v pohode tak bych zas tak do extremu nebral :-)

no jasně,ale o něčem to vypovídá ;) co říkáš :)

přesně tak, navíc jarní besídka nebyla hlavně proto, že byla dělána hrozně narychlo a byl jen jeden termín který spoustě lidí nevyhoval. Hold už taky většina z nás má i jiný priority a nemůže být téměř každý víkend přes léto pryč

nerikam ze se to nezmenilo to souhlasim. Ale je v tom hodne veci, ktere se zmenily a neudelame nic bohuzel. A novy clenove asi nejsou tak aktivni :-((

2 Sejis: vypovídá to o tom, že se spousta z nás dostala do věku kdy má spoustu jiných povinností - rodina, bydlení atd. Ty už tohle máš zařízený tak máš čas jezdit po srazech, až budu "dědek" jako ty budu mít čas jezdit zas ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.