baurak Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 jestli se vsim vsudy, tak nevim kdo by se mel o tu prdel bat vic?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 jestli se vsim vsudy, tak nevim kdo by se mel o tu prdel bat vic?? no to je fakt asi já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 ja vam dam OC 50 aut nepamatujete Hosani skodahome srazy vzdy prinesly kolem 40 aut besidky jsou kolem 35 a to jeste jen diky omezeni kapacity hotelu, takzeeeeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 ja vam dam OC 50 aut nepamatujete Hosani skodahome srazy vzdy prinesly kolem 40 aut besidky jsou kolem 35 a to jeste jen diky omezeni kapacity hotelu, takzeeeeee vždyť je znáš, že to sou držky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 ... zavisit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 hele twigy,ty aby jsi si opět neplácal játra,bez tak už zničená colou já ti dám senilní až ti trenýrky budou malý,zmetku jeden ..........víš co,vyměníme si to se vším všudy na 14 dní a garantuji,že z toho opupínkuješ až na prdeli Pokud chceš dát firmu do likvidace nebo hnát ke krachu, tak si to klidně s tebou na těch 14 dnů vyměním Neříkej mi zmetku dědku, nejsem tvůj syn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Pokud chceš dát firmu do likvidace nebo hnát ke krachu, tak si to klidně s tebou na těch 14 dnů vyměním Neříkej mi zmetku dědku, nejsem tvůj syn to jsem rád,že jsi si odpověděl sám synku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 (editace) tak ještě jednou všem děkujeme a snad jen zbývá dodat,že někdy na srazu se uvidíme.zdar octaviánům a sejisovi s lubanem Editováno: 20. Červen 2009, autor: BLACK MOLLY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 tak ještě jednou všem děkujeme a snad jen zbývá dodat,že někdy na srazu se uvidíme.zdar octaviánům a sejisovi s lubanem opravdu není zač kámo hlavně at to klape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 zdar, rad te uvidim i tebe sejdo na novem foru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 zdar, rad te uvidim i tebe sejdo na novem foru já mám přeci Supa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 v tom nevidim problem supy mame taky a kdyz se tam rozrostete tak neni problem, jen to nebezi pod skodahome ale pod octaviaclubem.superbclub je preci vitan kor se cleny jako ty jirino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 v tom nevidim problem supy mame taky a kdyz se tam rozrostete tak neni problem, jen to nebezi pod skodahome ale pod octaviaclubem.superbclub je preci vitan kor se cleny jako ty jirino ooo díky pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 teda pane to jdou novinky se ženou a mláďaty přejeme moc krásných společných chvil a ať to šlape jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.