Publikováno Srpen 15, 200916 r Chci se poptat nemá někdo v okolí Prahy a Prahy západ vag-com kabel? Nechce se mi ho kupovat a potřeboval bych zjistit jaký je problem na temppomatu a něco malo nastavit... Byl by někdo té ochoty a sešel se se mnou nebo bych s autem přijel? Jedná se o Octávu 2 2004 za menší finanční odměnu... )) Díky ...po domluvení téma smažu...
Srpen 15, 200916 r Sakra, že jsem se nepodíval ráno dneska jsem byl v Praze i s kablíkem.. Ale v Praze je hodně kluků co s VAGem fakt brutálně umí možná se budeš divit, co všechno se dá aktivovat (záleží dle MR, komfortky, BSG..)
Srpen 15, 200916 r Chci se poptat nemá někdo v okolí Prahy a Prahy západ vag-com kabel? Nechce se mi ho kupovat a potřeboval bych zjistit jaký je problem na temppomatu a něco malo nastavit... Byl by někdo té ochoty a sešel se se mnou nebo bych s autem přijel? Jedná se o Octávu 2 2004 za menší finanční odměnu... )) Díky...po domluvení téma smažu... Ahoj, jsem ze Zbuzan což je cca 5km od Zličína a mám ten VAG-COM K-line L-line kabel tak mi zavolej na 722 114 133 a dáme to do NTB a uvidíš co se děje. Swordfish
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.