Kami3120 Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 Chci se poptat nemá někdo v okolí Prahy a Prahy západ vag-com kabel? Nechce se mi ho kupovat a potřeboval bych zjistit jaký je problem na temppomatu a něco malo nastavit... Byl by někdo té ochoty a sešel se se mnou nebo bych s autem přijel? Jedná se o Octávu 2 2004 za menší finanční odměnu... )) Díky ...po domluvení téma smažu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 Sakra, že jsem se nepodíval ráno dneska jsem byl v Praze i s kablíkem.. Ale v Praze je hodně kluků co s VAGem fakt brutálně umí možná se budeš divit, co všechno se dá aktivovat (záleží dle MR, komfortky, BSG..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swordfish Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 Chci se poptat nemá někdo v okolí Prahy a Prahy západ vag-com kabel? Nechce se mi ho kupovat a potřeboval bych zjistit jaký je problem na temppomatu a něco malo nastavit... Byl by někdo té ochoty a sešel se se mnou nebo bych s autem přijel? Jedná se o Octávu 2 2004 za menší finanční odměnu... )) Díky...po domluvení téma smažu... Ahoj, jsem ze Zbuzan což je cca 5km od Zličína a mám ten VAG-COM K-line L-line kabel tak mi zavolej na 722 114 133 a dáme to do NTB a uvidíš co se děje. Swordfish Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.