Tomino1 Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Ahojte, mam otazku,nikde som nic take nenasiel a Etku nemam Potrebujem vediet ci existuje nieco ako ramcek autoradia na navi columbus ale s climaticom nie climatronicom pre O2. Vie mi to niekto zistit? popr foto? diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Jj,je....koukal jsem ted do Etky....má kod 1Z0 858 069 B (9B9)-černá saténová....Pro vozidla s navigačním systémem-Climatic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino1 Vloženo 27. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 (editace) Jj,je....koukal jsem ted do Etky....má kod 1Z0 858 069 B (9B9)-černá saténová....Pro vozidla s navigačním systémem-Climatic. Dikes toto som nasiel podla kodu,vyzera ze to bude ono Editováno: 27. Srpen 2009, autor: Tomino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.