Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

kurňa dyť už je venku tam tos na ten hnuj nemoh ani vidět  :o  :smich:  :smich:  :smich:

na hnůj už sem neviděl, ale na Mařenu v seníku jo :smich::smich::smich:

:smich::smich::smich::smich::smich: ::'

BREJ MORGEN ;)-_-

BREJ MORGEN ;)-_-

Topré ránko i Tobě Jiříku -_--_--_-

BREJ MORGEN  ;)  -_-

Topré ránko i Tobě Jiříku -_--_--_-

achooj Rádo :D-_- naštěstí se sníh neudržel ;) ale i tak je hnusně tady,za chvíly jedu do Jihlavy

dobré ráno všem. U nás padá bílí bordel

zdrastvujtě

achooj Rádo :D-_- naštěstí se sníh neudržel ;) ale i tak je hnusně tady,za chvíly jedu do Jihlavy

no tady taky chčije jak sviňa :disgust: tak hlavně vopatrně a klidnou cestu. -_--_--_-

Topré játro

Ja jsem to rikal,ze jeste v Kladne zasnezi a taky ze jo. Vcera jsem toho mel pelne brele

achooj Rádo :D  -_-  naštěstí se sníh neudržel ;) ale i tak je hnusně tady,za chvíly jedu do Jihlavy

no tady taky chčije jak sviňa :disgust: tak hlavně vopatrně a klidnou cestu. -_--_--_-

raději si vemu auto na zimákách sichr je sichr ;) ......v půlce dubna sněží :(:doh

zdrastvujtě

guten táááág , ja něpanimaju ja tóže turist ;) ::'-_--_--_-

raději si vemu auto na zimákách sichr je sichr ;) ......v půlce dubna sněží :(:doh

jo to je totální hnuj :disgust:

dobré ráno všem. U nás padá bílí bordel

zdar tak nezapomeň sáňky ::'

Topré játro

Ja jsem to rikal,ze jeste v Kladne zasnezi a taky ze jo. Vcera jsem toho mel pelne brele

Zdar kochtíku,jak sem včera čet tak si vše v neděli stihnul objet . -_--_--_--_- kam jsi se poděl když jsme vyjížděli tak jsi byl za mnou a pak jsem vás Tě už nezahlíd.

raději si vemu auto na zimákách sichr je sichr  ;) ......v půlce dubna sněží  :(  :doh

jo to je totální hnuj :disgust:

pravdu díš djáblíku :D

dobré ráno příchozím -_-

• Autor

dobre rano vsem ;)-_-

jj kuwa aby člověk pomalu lítal s plamenometem nebo něčím podobným aby ten boršus už konečně zmizl :disgust:

jak sem trocha v neděli po dálnici "provětrával" auti bylo prázdno nikde žive duše tak na tachu 180 a najednou mě zezadu probliklo cosi černýho, tak sem uhnul a kolem mě se prohnalo černý eRSo tipoval bych že na maďarských SPZ :o tak sem si řekl v duchu něco o hovadu a zredukoval speed na 130 a pak se jak pomalu sjíždět směr domov ;)

dobre rano vsem ;)-_-

guten tááág pane , změťe si svůj avatar a nepřivolávéte porád ten bílé hnuj :D-_-

• Autor
dobre rano vsem ;)  -_-

guten tááág pane , změťe si svůj avatar a nepřivolávéte porád ten bílé hnuj :D-_-

kdyz ja nemam jinou peknou fotos tak zatim totok...

jinak zdravim na moravu ;)

kdyz ja nemam jinou peknou fotos tak zatim totok...

jinak zdravim na moravu ;)

toť velká škoda pane, hold to bude chtít naleštit a vyběhnót s foťákem ;)

chčije a chčije

No nic,budu muset zase trošku pracovat.

jj kuwa aby člověk pomalu lítal s plamenometem nebo něčím podobným aby ten boršus už konečně zmizl :disgust:

jak sem trocha v neděli po dálnici "provětrával" auti bylo prázdno nikde žive duše tak na tachu 180 a najednou mě zezadu probliklo cosi černýho, tak sem uhnul a kolem mě se prohnalo černý eRSo tipoval bych že na maďarských SPZ :o tak sem si řekl v duchu něco o hovadu a zredukoval speed na 130 a pak se jak pomalu sjíždět směr domov ;)

no kdyby to bylo něco bílého,tak jsem to byl já :p:p:D:D

Bre ranko mladezi !

no kdyby to bylo něco bílého,tak jsem to byl já :p:p:D:D

nene byla to černá rakev - leda že by jsi měl nový podnikatelský projekt - pohřební službu ;) ::':D:D

• Autor
toť velká škoda pane, hold to bude chtít naleštit a vyběhnót s foťákem ;)

presne tak...ale to nevim kdy bude protoze auto je stale nedodelane a jeste dlouho bude ;)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.