Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
kurňa dyť už je venku tam tos na ten hnuj nemoh ani vidět  :o  :smich:  :smich:  :smich:

na hnůj už sem neviděl, ale na Mařenu v seníku jo :smich::smich::smich:

:smich::smich::smich::smich::smich: ::'

Vloženo
BREJ MORGEN  ;)  -_-

Topré ránko i Tobě Jiříku -_--_--_-

achooj Rádo :D-_- naštěstí se sníh neudržel ;) ale i tak je hnusně tady,za chvíly jedu do Jihlavy

Vloženo
achooj Rádo :D-_- naštěstí se sníh neudržel ;) ale i tak je hnusně tady,za chvíly jedu do Jihlavy

no tady taky chčije jak sviňa :disgust: tak hlavně vopatrně a klidnou cestu. -_--_--_-

Vloženo
achooj Rádo :D  -_-  naštěstí se sníh neudržel ;) ale i tak je hnusně tady,za chvíly jedu do Jihlavy

no tady taky chčije jak sviňa :disgust: tak hlavně vopatrně a klidnou cestu. -_--_--_-

raději si vemu auto na zimákách sichr je sichr ;) ......v půlce dubna sněží :(:doh

Vloženo
Topré játro

Ja jsem to rikal,ze jeste v Kladne zasnezi a taky ze jo. Vcera jsem toho mel pelne brele

Zdar kochtíku,jak sem včera čet tak si vše v neděli stihnul objet . -_--_--_--_- kam jsi se poděl když jsme vyjížděli tak jsi byl za mnou a pak jsem vás Tě už nezahlíd.

Vloženo
raději si vemu auto na zimákách sichr je sichr  ;) ......v půlce dubna sněží  :(  :doh

jo to je totální hnuj :disgust:

pravdu díš djáblíku :D

Vloženo

jj kuwa aby člověk pomalu lítal s plamenometem nebo něčím podobným aby ten boršus už konečně zmizl :disgust:

jak sem trocha v neděli po dálnici "provětrával" auti bylo prázdno nikde žive duše tak na tachu 180 a najednou mě zezadu probliklo cosi černýho, tak sem uhnul a kolem mě se prohnalo černý eRSo tipoval bych že na maďarských SPZ :o tak sem si řekl v duchu něco o hovadu a zredukoval speed na 130 a pak se jak pomalu sjíždět směr domov ;)

Vloženo
dobre rano vsem ;)  -_-

guten tááág pane , změťe si svůj avatar a nepřivolávéte porád ten bílé hnuj :D-_-

kdyz ja nemam jinou peknou fotos tak zatim totok...

jinak zdravim na moravu ;)

Vloženo
kdyz ja nemam jinou peknou fotos tak zatim totok...

jinak zdravim na moravu ;)

toť velká škoda pane, hold to bude chtít naleštit a vyběhnót s foťákem ;)

Vloženo

jj kuwa aby člověk pomalu lítal s plamenometem nebo něčím podobným aby ten boršus už konečně zmizl :disgust:

jak sem trocha v neděli po dálnici "provětrával" auti bylo prázdno nikde žive duše tak na tachu 180 a najednou mě zezadu probliklo cosi černýho, tak sem uhnul a kolem mě se prohnalo černý eRSo tipoval bych že na maďarských SPZ :o tak sem si řekl v duchu něco o hovadu a zredukoval speed na 130 a pak se jak pomalu sjíždět směr domov ;)

no kdyby to bylo něco bílého,tak jsem to byl já :p:p:D:D

Vloženo
no kdyby to bylo něco bílého,tak jsem to byl já :p:p:D:D

nene byla to černá rakev - leda že by jsi měl nový podnikatelský projekt - pohřební službu ;) ::':D:D

Vloženo
toť velká škoda pane, hold to bude chtít naleštit a vyběhnót s foťákem ;)

presne tak...ale to nevim kdy bude protoze auto je stale nedodelane a jeste dlouho bude ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...