Host MichalF Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 No ale to si za cas zvyknes. Nebo ji musis prefiknout a pak uz na sebe budete koukat uplne jinak no to je pravda ze by jsme na sebe koukali uplne jinak Ale jako tadle co tu maj je nebezpecna ... na me mozna moc vysoka ... pekny prsa ... zadecek krasnej ... krasny kukadla ... krasny vlasy .... ... jinak musim hledat negativa ... 1. Nespi se mnou 2. Nespala se mnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 Ale jako tadle co tu maj je nebezpecna ... na me mozna moc vysoka ... pekny prsa ... zadecek krasnej ... krasny kukadla ... krasny vlasy .... ... jinak musim hledat negativa ... 1. Nespi se mnou 2. Nespala se mnou maximalni mozny popis...dekuji... ale myslim ze ty negativa se daji prekonat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 Ale jako tadle co tu maj je nebezpecna ... na me mozna moc vysoka ... pekny prsa ... zadecek krasnej ... krasny kukadla ... krasny vlasy .... ... jinak musim hledat negativa ... 1. Nespi se mnou 2. Nespala se mnou maximalni mozny popis...dekuji... ale myslim ze ty negativa se daji prekonat :-) nooooo nevim ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 :-) nooooo nevim ... snad myslis ze ne?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 :-) nooooo nevim ... snad myslis ze ne?? Ale joo asi jo jen tu neni prostor ... asi bych uz mel zacit neco delat nez tu jen psat na forum co ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 Ale joo asi jo jen tu neni prostor ... asi bych uz mel zacit neco delat nez tu jen psat na forum co ? mozna by to i chtelo...a ja pujdu radsi ven se provetrat a pritom stihnout neco poobedvat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 Ale joo asi jo jen tu neni prostor ... asi bych uz mel zacit neco delat nez tu jen psat na forum co ? mozna by to i chtelo...a ja pujdu radsi ven se provetrat a pritom stihnout neco poobedvat Ty hade ... mam hlad .... tak ja du delat abych to tu sfouknul a mohl jet taky na obidek !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 Ty hade ... mam hlad .... tak ja du delat abych to tu sfouknul a mohl jet taky na obidek !!! tak musis si to umet zaridit...musim nabrat silu na tu praci co tady mam...doufam ze to do konce tydne stihnu nebo pristi tejden nikam nepojedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 Ale ty bily tanga pod tema bilejma kalhotama .... aaaaach jo ... to bych mel dostat priplatky za praci na rizikovem pracovisti !!! ono pockej az to zacne chodit po ulicich to zas bude bouracek Kurva ani to nepřivolávej.Minulý týden jak bylo teplo jsem to málem napakoval do stojícího auta jak jsem kdesi čuměl .Ještě že vedle mě seděl kolega a upozornil mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 Kurva ani to nepřivolávej.Minulý týden jak bylo teplo jsem to málem napakoval do stojícího auta jak jsem kdesi čuměl .Ještě že vedle mě seděl kolega a upozornil mě Tak koukám,že v tomto ohledu máme stejné problémy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 Kurva ani to nepřivolávej.Minulý týden jak bylo teplo jsem to málem napakoval do stojícího auta jak jsem kdesi čuměl .Ještě že vedle mě seděl kolega a upozornil mě cosby a pak to malem napasoval do auta no jo...tak takovejch bude vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 (editace) čau lidičky tak už smažím první DVD ...viktor si ho u mě vyzvedne v neděli zhodnotí a pak se to bude asi pouštět do světa Editováno: 12. Duben 2006, autor: Hensel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 čau lidičky tak už smažím první DVD ...viktor si ho u mě vyzvedne v neděli zhodnotí a pak se to bude asi pouštět do světa az tak dlouho jo proc?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 čau lidičky tak už smažím první DVD ...viktor si ho u mě vyzvedne v neděli zhodnotí a pak se to bude asi pouštět do světa az tak dlouho jo proc?? aby jste byli napnutí ne dneska se na to kouknu já a pokud bude vše ok tak ho dám na ftp Michala jinak protože ení čas kdyby jsme se spolu potkali a v neděli budu v práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 aby jste byli napnutí ne dneska se na to kouknu já a pokud bude vše ok tak ho dám na ftp Michala jinak protože ení čas kdyby jsme se spolu potkali a v neděli budu v práci hmm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 na ja na zdravicko honzo nebo bysme mohli klido driv ale myslim ze to nebudeme hrotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 na ja nazdravicko honzo nebo bysme mohli klido driv ale myslim ze to nebudeme hrotit hele ty lamo...udelas zas nejakej obal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 na ja nazdravicko honzo nebo bysme mohli klido driv ale myslim ze to nebudeme hrotit no dnesk ajsem tu do pěti tak se klidně můžeš stavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 na ja nazdravicko honzo nebo bysme mohli klido driv ale myslim ze to nebudeme hrotit hele ty lamo...udelas zas nejakej obal udělá neboj ...seš už pěkně nedočkavej viď Jiržo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 jo hele a není to ani moc velký má to asi něco kolem 2Gb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 2200 příspěvků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 udělá neboj ...seš už pěkně nedočkavej viď Jiržo no vim ze tam budou docela zajimave pasaze tak by me to zajimalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 jo hele a není to ani moc velký má to asi něco kolem 2Gb myslis kvuli tomu ftp? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 na ja nazdravicko honzo nebo bysme mohli klido driv ale myslim ze to nebudeme hrotit hele ty lamo...udelas zas nejakej obal uz se na tom pracuje mate nejaky namety? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 jo hele a není to ani moc velký má to asi něco kolem 2Gb myslis kvuli tomu ftp? nene je to jen pro info jinak pokud chceš tak se tu můžeš stavit taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky