Petr81 Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Dobré odpoledne přeji pánové a dámy tobě též magistře Děkuji pane velkotovárníku Tak jsem bohužel Letňany nestihl - užíval jsem si s míchačkou a betonem, ale gratuluji k prvnímu místu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Dobré odpoledne přeji pánové a dámy tobě též magistře Děkuji pane velkotovárníku Tak jsem bohužel Letňany nestihl - užíval jsem si s míchačkou a betonem, ale gratuluji k prvnímu místu no čekal jsem ,že se ukážete a prd velebnosti ...........jinak díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 no čekal jsem ,že se ukážete a prd velebnosti ...........jinak díky Jsem myslel, že jo, ale skorotchán betonoval a přecijenom mi všechno na autě dělá za děkuju tak jsem se musel revančovat . Jedeš do Mimoně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Cus bus ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 no čekal jsem ,že se ukážete a prd velebnosti ...........jinak díky Jsem myslel, že jo, ale skorotchán betonoval a přecijenom mi všechno na autě dělá za děkuju tak jsem se musel revančovat . Jedeš do Mimoně tak to chápu,to je slušnost,tak to má být Mimon nejedu,mám asist.koncert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Cus bus ! zdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Cus bus ! Zduř. Jak seš na tom o víkendu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Cus bus ! Zduř. Jak seš na tom o víkendu? No ja s tim pocitam :-) ... rikal sem i MartinojRS a ten by byl pro :-) Prej se to ma drzet pod poklickou mi nekdo rikal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Cus bus ! zdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 ahoj kuci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 ahoj kuci ahoj kluku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 ahoj kuci Cauky ... ty si mel vcera svatek co ? Ja to sice neslavim, ale dodatecne vse nej !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 ahoj kuci ahoj kluku dobry den pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowman Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 zdarec, všici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Cauky ... ty si mel vcera svatek co ? Ja to sice neslavim, ale dodatecne vse nej !!! jj mel...dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Cauky ... ty si mel vcera svatek co ? Ja to sice neslavim, ale dodatecne vse nej !!! jj mel...dekuji No nemas zac ... co sobota ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 No nemas zac ... co sobota ? u me to zatim vypada na OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Čágo Lubane a Kochtéé Nazdarek Badysku nazdar kladenaku, jak se ti libilo v Letnanech?? jak rekl muj kamarad. Uz jsem byl na lepsich srazech. jako moc tam toho nebylo,co si budeme povidat. Ale aspon,ze ten Sejda vyhral lavor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Čágo Lubane a Kochtéé Nazdarek Badysku nazdar kladenaku, jak se ti libilo v Letnanech?? jak rekl muj kamarad. Uz jsem byl na lepsich srazech. jako moc tam toho nebylo,co si budeme povidat. Ale aspon,ze ten Sejda vyhral lavor No jo vlastne k tomu dodatecne GRATULUJU !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 brej večír ve spolek na krchově - ať vám to dobře hnije : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky