Spidi Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 zdar jak sviňa -_- -_- Zdar jak sviňa oslavenče, kua Tobě když člověk neřekne, tak sem ani nepříjdeš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 hoj vsem badysku, jak slavis?? Achoj Kačko..no zatém nijak neb nestíhám,ale zitra s přitulí, v patek asi stodola a v sobotu jestli nepojedu na sraz tak se bude chlastat v praci a jinak všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 zdar jak sviňa -_- -_- Zdar jak sviňa oslavenče, kua Tobě když člověk neřekne, tak sem ani nepříjdeš... No tys to vystihl teda Lubo už jsme dlouuuuho nedali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 zdar jak sviňa Bady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 zdar jak sviňa Bady čágo Kájo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Lubo už jsme dlouuuuho nedali Tak jako: http://www.tuningclubprerov.cz/3_tsp.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 se me uz po stodole celkem styska jinac zdra spidi -_- panove, dneska si muzu dat s vama, bo na mimoni mi pivicko zachutnalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Bady,tak sem četl,že jsi měl zas návštěvu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 zdar jak sviňa Bady Ahoj Kájo, bomba avatar, do toho dělal motor kamoš z Adamova a můj otec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 se me uz po stodole celkem styska jinac zdra spidi -_- panove, dneska si muzu dat s vama, bo na mimoni mi pivicko zachutnalo šmankote jaký mimino ale dej si : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Lubo vím,tu fotku jsem si z dovolením půjčil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Lubo už jsme dlouuuuho nedali Tak jako: http://www.tuningclubprerov.cz/3_tsp.htm šajzéé ja bych jel...musím někoho uhnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Bady,tak sem četl,že jsi měl zas návštěvu nj Kájo...to víš ta naše BÍLÁ ostrava kde je jí konec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Bady,ty jedeš Přerov? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Lubo vím,tu fotku jsem si z dovolením půjčil V pohodě. On otec nějak blbne, osobáky už ho neberou, po Škodě 1201 sedan udělal Škodu 706RO... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Bady,ty jedeš Přerov? Lubo mě bantuje a já ještě nefím ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Lubo ty a Přerov? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Lubo ty a Přerov? Já a Přerov ANO... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Lubo vím,tu fotku jsem si z dovolením půjčil V pohodě. On otec nějak blbne, osobáky už ho neberou, po Škodě 1201 sedan udělal Škodu 706RO... ja na tom téže makáju,až ze mě galaty padáááju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 ja na tom téže makáju,až ze mě galaty padáááju Pěkněééé... Otcova nejnovější kreace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Bady paráda, Lubo moh bych se tam objevit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Pěkněééé... Otcova nejnovější kreace... kua Lubo to je magor (samože v dobrém slova smyslu ) :specool::specool: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Lubo,myslím,že ta 706 nemá chybu,mimochodem s ní jezdil dědek můj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 kua Lubo to je magor (samože v dobrém slova smyslu ) :specool::specool: Jj, to je... Akorát ten vlek (origo Sodomka) je půjčenej, takže barevně nesedí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Lubo,myslím,že ta 706 nemá chybu,mimochodem s ní jezdil dědek můj Ale když to dával dohromady, tak na tym dělal 15 hodin denně včetně víkendů. Prohlásil totiž, že erťáků je u nás docela dost, ale původních RO ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky