Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

jo mám malý, skromný a možná i blbý dotaz ohledně mého novočlenství:

-ten symbol OC pod avatar dostanu jak?, jde to v nastavení nebo je to věc pro adminy? díkes ;)

Vloženo

-ten symbol OC pod avatar dostanu jak?, jde to v nastavení nebo je to věc pro adminy? díkes ;)

Věc pro adminy. :D

Vloženo

pro adminy...radsi se pripomen ;)

Vloženo

jj kontaktuj vitta asi nejlepe ;)

Vloženo
Udělal jsem něco, co se nedělá.

hmm...tak snad to nebude tak strasny ne

Díky, čas to zahojí.

Něčim žiješ, máš nějaký hodnoty a zásady a to co jsem vždycky odsuzoval, teď udělám. Je mi ze sebe samýho tak zle.

Vloženo
Udělal jsem něco, co se nedělá.

hmm...tak snad to nebude tak strasny ne

Díky, čas to zahojí.

Něčim žiješ, máš nějaký hodnoty a zásady a to co jsem vždycky odsuzoval, teď udělám. Je mi ze sebe samýho tak zle.

A nejde to nějak narovnat?

Vloženo
Díky, čas to zahojí.

no tak nekdy se stane ze prekrocis nejaky hranice...jak rikam snad to neni tak strasny a cas vse premuze ;)

Vloženo
Jde o to aby se to nedomálka z jiných zdrojů to je myslim že pak horší...

no ale uz to nebude takovy rozdil...jetli jim to klape tak bych to radsi nechal bejt ;)

Vloženo
Teď jenom řešim otázku, zda to mám říct manželce nebo ne.

Tady je každá rada drahá...

zvlášť když se člověk v podobné situaci neocitl, ale jak píše Fugenbunt, když se to domákne jinde, bude to asi horší.

Přeji Ti hodně štěstí ;)

Vloženo
no ale uz to nebude takovy rozdil...jetli jim to klape tak bych to radsi nechal bejt ;)

Zatloukat, zatloukat, zatloukat...

Jirko, seš na špatným fóru... ;):smich:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...