Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Teda a zas so fšici kdesi včudu :huh::o

Zdarec mazec.

Hele Diabolico, podle tvé přitomnosti to vypadá že v pekle neni do čeho píchnout a přitom to ve světě je samej šibal, kterej by měl jít do pekla, nebo už si přesunul kvůli velký migraci peklo na zem? :D

Vloženo
Zdarec mazec.

Hele Diabolico, podle tvé přitomnosti to vypadá že v pekle neni do čeho píchnout a přitom to ve světě je samej šibal, kterej by měl jít do pekla, nebo už si přesunul kvůli velký migraci peklo na zem? :D

Tak poď panáčku do kotle ::';)

Vloženo
Teda a zas so fšici kdesi včudu  :huh:  :o

Anebo ještě v práci... :(

Taky tak, ale uz jim to tady mrdam do ucha :( Nebejt tu kolem me na stejny urovni 16 z 18i lidi holky, a k tomu vetsina mnam, tak uz sem davno v tahu (myslim jinou firmu) ;)

Vloženo
Taky tak, ale uz jim to tady mrdam do ucha :( Nebejt tu kolem me na stejny urovni 16 z 18i lidi holky, a k tomu vetsina mnam, tak uz sem davno v tahu (myslim jinou firmu) ;)

I Ty chlípný hnusníku, taky pudeš do kotle ::'-_--_-

Vloženo
Taky tak, ale uz jim to tady mrdam do ucha  :(  Nebejt tu kolem me na stejny urovni 16 z 18i lidi holky, a k tomu vetsina mnam, tak uz sem davno v tahu (myslim jinou firmu)  ;)

I Ty chlípný hnusníku, taky pudeš do kotle ::'-_--_-

Kdyz tam vemes i ty holky ;)

Vloženo

Taky bych si dal jedno po ranu,potreboval bych trochu nadkopnout :D.

Jirko,pozor tam od Prostejova nahoru,tam je ta silnice pekne na hovno. Nikde jsem se nebal tak,jako kdyz jsem si jel tam tudy pro auto do Trince

Vloženo
Taky bych si dal jedno po ranu,potreboval bych trochu nadkopnout :D.

Jirko,pozor tam od Prostejova nahoru,tam je ta silnice pekne na hovno. Nikde jsem se nebal tak,jako kdyz jsem si jel tam tudy pro auto do Trince

čágo Márty -_-

já vím,jel jsem tam minulý týden,ale já jedu přes Šumperk

Vloženo
cau radku tady je to stejne ;)

Zdar Jířo , aspoň si nemáme co závidět ::' , akorát mě sejří to vlezlý počasí, je to humáč <_<

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...