FRANK Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 jééé, já už mám ikonu Octavia Clubu že nechám děkovat Vitto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 No Otec je taky pro socany a agituje i v práci... tak to je fakt na přesdržku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 No Otec je taky pro socany a agituje i v práci... tak to je fakt na přesdržku pravdu díš dˇádle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Dyt to máte jedno který komunisti to povedou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 tak uz jen 5 min a jdeme to tam hodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 tak uz jen 5 min a jdeme to tam hodit Si to vecer taky hodim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 tak uz jen 5 min a jdeme to tam hodit Si to vecer taky hodim jj ja taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Tak ale nemusi to tu vest zadni Komunisti................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Tak ale nemusi to tu vest zadni Komunisti................. no to nemusi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Tak ale nemusi to tu vest zadni Komunisti................. no to nemusi To by ale nebylo koho volit, že. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Dyt to máte jedno který komunisti to povedou. to si děláš prdel to nemůžeš myslet vážně né všichni byli komoušové a ti co byli,tak jsou stále a těm co to bylo bylo žinantní tak jsou socani......howk..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Dyt to máte jedno který komunisti to povedou. to si děláš prdel to nemůžeš myslet vážně né všichni byli komoušové a ti co byli,tak jsou stále a těm co to bylo bylo žinantní tak jsou socani......howk..... Kurvy rudy, chteji moju cihelňu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Já vim někteří tam byli jen pro to aby to rozvraceli zevnitr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Tak ja to nechapu. Vsichni kolem me voli ODS vcetne me,tak to mi pak reknete,kde CSSD teda bere ty hlasy ? všude jinde krom Prahy a okolí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 odvoleno a pá bjouci hezký wíkend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Tak ja to nechapu. Vsichni kolem me voli ODS vcetne me,tak to mi pak reknete,kde CSSD teda bere ty hlasy ? všude jinde krom Prahy a okolí To není pravda pana Já volit nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 odvoleno a pá bjouci hezký wíkend Jiřino tak zdarec a hezkej weekend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 2Badys: neco na tom je 2Sejis: mej se, paaaa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Tak odvoleno, nyní odpočinek, zejtra dopo arbeit a pak leháááro : : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Tak odvoleno, nyní odpočinek, zejtra dopo arbeit a pak leháááro : : Já mám leháro zítra,budu robce do Golfa dělat výhřev sedaček,tempomat a couvací senzory a v neděli do práce.Ach jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Tak odvoleno, nyní odpočinek, zejtra dopo arbeit a pak leháááro : : ja půjdu k urnám zítra dopoledne a pak taktéž leháro a jestli bude venku takový hňus, jak byl dodneška, tak to bude leháro doslova a dopísmene : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 ja půjdu k urnám zítra dopoledne a pak taktéž leháro a jestli bude venku takový hňus, jak byl dodneška, tak to bude leháro doslova a dopísmene : tez idem volit zitra, pak nasledne jako nekteri leharko a kdyz bude krasne, tak i na nejaky ten sportik dojde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Ja du volit ted, at to mam z krku a jedu k prituli spat, takze bude leharko Taxe tu mejte bando a volte spravne, PRAVOU rukou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Ja už to zvládnul v 16h pak na pivo a pizzu na stodolu a už jsem doma pujdu chrapat po vééélmi dlouhém dni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Brej vecir mladezi ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky