Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
jak tak koukam tak se nam to tady nejak hada :smich:  :smich:

taky koukám

sem si myslel, že jsem se registroval mezi správnou partu lidí a ono hovno hovno zlatá rybko :angry:

to aby, než člověk napíše nějaký příspěvek, nejdřív zjišťoval, jestli se náhodou někoho nedotkne...

Svatá pravda. Bohužel :(:angry:

Vloženo
ja jsem na tebe mluvil :angry:  :angry:

ne,ale seš neposedné skřítek tak co s Tebó, si představ že by ses nám ještě napil :smich::smich::smich::p:p

no cement :p

Tak to toho moc nepostavíš, když nemáš cement :smich::smich::smich:

Vloženo

ja to nebudu vice komentovat, ode me jen to ze ja sem nikomu nic neudelal a proc spidi dela to co dela vi jen on sam...

ostatni hadky co tu byly uz rozebirat nehodla taky, kazdy at si udela nazor a jedeme dal

Vloženo
ja to nebudu vice komentovat, ode me jen to ze ja sem nikomu nic neudelal a proc spidi dela to co dela vi jen on sam...

ostatni hadky co tu byly uz rozebirat nehodla taky, kazdy at si udela nazor a jedeme dal

Máš mail ;)

Vloženo

Máš mail ;)

clovece furt nic

Vloženo
clovece furt nic

No tak to jsem z toho jelen. 14 dní nemůže trvat převod. Za chvíli by měl přijít výpis tak kouknu jestli se to nevrátilo :huh:

Vloženo
Koukám, po dlouhý době slušná účast :o

to víš to bude tím magickým datem ;):D

celej den čekám, co se dneska přihodí a stále nic, to je nějý divný :p

Vloženo
clovece furt nic

No tak to jsem z toho jelen. 14 dní nemůže trvat převod. Za chvíli by měl přijít výpis tak kouknu jestli se to nevrátilo :huh:

sam tomu nerozumim ale prave ze jsi druhej a to me udivuje

Vloženo
Už jsem tu dlouho neviděl Kačenku, nevíte někdo, co se děje?

že by se zakopala 5 metrů pod zem jako ohryzek z jablka z Jaslovských Bohunic?? :D:D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...