Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Díky všem.dnes najeto 300km a co říct???No prostě 2,5 TDi V6-to mluví za všechno

Díky všem.dnes najeto 300km a co říct???No prostě 2,5 TDi V6-to mluví za všechno

Kolik ti to jede? Mám v garagi něco podobnýho..ale neni to škodovka..

Gratulace!!! Už jsem se v tom svezl . Měl jsem to půjčeno od Auto Myslyvec opravdu supr kára až budu mít peníze nazbyt, tak si ji pořídím (je to můj sen!)

Zdarec!!! ;)

Minulí pátek jsme od Myslivce měli půjčeného na necelou hoďku Roomstera...přece jenom to není octa..(superb) !!! :t

Kolik to jede??no 230 jsem s tím jel osobně,pak jsem brzdil.Slyšel jsem,že to má na 230 omezovač,ale nevím.Každopádně kámoš to má v A6 a jemu to omezovač v 230 utne

Minulí pátek jsme od Myslivce měli půjčeného na necelou hoďku Roomstera...přece jenom to není octa..(superb) !!! :t

Ja sem si konecne pujcil Octu II, lahoda, ten interier je o necem jinym, svezeni mi prislo podobny jako s tim mojim, samozrejme je to tissi, ale podvozek je jen trosku komfortnejsi nez to moje ted, jinak jizdni vlastnosti velmi podobny. Nejvic se mi na tom libi fakt vnitrek a to ticho. Stara Octa se mi zas libi vic zvenku. Roomster je proti fotkam zvenku docela peknej (az na cumak, to je kentus), ale interier, to je snad sranda, to je HNUS ;)

Haló haló včera to tu budil Cosby a bylo pět ráno a dnes tady nikdo vstávat nebude? To jsou všichni po flámu? -_- A já musím makat :(

Jinak Cosby to je velice nice kára, a i když to není octa tak je to pořád škodověnka , takže žádná zrada :t . Kdyby to byl japonec nebo něco podobnýho,to bybyla zrada ale takhle ne. A pokud ti po ránu neřekne cikán Dobré ráno sousede :ph34r: , tak všechny závistivý pohledy tě můžou jen těšit

-_-

Kolik to jede??no 230 jsem s tím jel osobně,pak jsem brzdil.Slyšel jsem,že to má na 230 omezovač,ale nevím.Každopádně kámoš to má v A6 a jemu to omezovač v 230 utne

Mně to taky v 230 utne.. Jel jsem se svým 220, ale na českých dálnicích...to se nedá vydržet..Taky jsem hned brzdil...

no konečně ... pořádná kára... aspon že máš manuál.... taky jsem už o něm uvažoval.. hele a máš toho slabšího nebo silnějšího...

počítej stím ,že s toho trochu poteče olej... to každá V6

No teď jsem se na to díval zespoda a suché.manuál 6 gang 114KW

zdar bando.

Cosby congratulation! Jak sousedi, skřípaj zubama?

Díky všem.dnes najeto 300km  a co říct???No prostě 2,5 TDi V6-to mluví za všechno

Co ti mám říci? Už to mám :disgust:

KUNDO :ph34r:

zdar bando.

Cosby congratulation!  Jak sousedi, skřípaj zubama?

Myslíš si, že tvůj avatar je to nejlepší co tam můžeš mít? Já jen, že tady má přístup každej člověk, tak že i děti.

Ale tvoje věc :disgust:

zdar bando.

Myslíš si, že tvůj avatar je to nejlepší co tam můžeš mít? Já jen, že tady mám přístup každej člověk, tak že i děti.

A k tomu je ta pica jeste hnusna :angry:

zdar bando.

strašnej avatar:ble :ble:ble:ble

zdar bando.

strašnej avatar:ble :ble:ble:ble

Jéé kikinka, ahoj šmudlíku :wub:

achoooj Pavliku ty kluku ušatá :wub::wub:-_-

zdar bando.

Myslíš si, že tvůj avatar je to nejlepší co tam můžeš mít? Já jen, že tady mám přístup každej člověk, tak že i děti.

Pro mne je každá hnusná :smich: , tak že neposoudím :p

Tak co ty šmudlo, ještě stále TIR ???? ;)

co k tomu dodat to se nedá ani okomentovat :smich::smich::smich::smich:

jasně pořád a zas a znovu

zdar bando.

:smich:

A jde to?

Jak jinak, porád zlobíš? :p

A jde to?

Jak jinak, porád zlobíš? :p

jo zatím to jde horší to bude až bude bodovej system a já nikdy nezlobil já to ani neumím :o:o:p

až bude bodovej system tak si to všichni hodíme :ph34r: ted jsem se bavil s klukem od policie a podle toho co říkal tak i my hodnější máme smůlu

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.