baurak Vloženo 19. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 to je vod tý doby ,jak jsem si ustlal v záhoně a potkal sloupek od pergoly.....pamatuješ ja to rikam porad ze ten chlast neni dobrej sluha dobrej,ale rádce neéééééééééééééééééééé tak to kazdopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 vyhlašuji pauzu na oběd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 vyhlašuji pauzu na oběd prijimam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Ja jeste chvilku poseckam,az se vrati sef,abych tam mohl byt dyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 to je vod tý doby ,jak jsem si ustlal v záhoně a potkal sloupek od pergoly.....pamatuješ Mno to vis, ze pamatuju, , a vim, ze kytky tam od te doby nerostou ale necekal jsem, ze to bude mit takove nasledky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Po obědě.kafe zrovna překápává.Dnes asi nevylezu.Venku 32,doma 23 a v prodejně 19-lahoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 vyhlašuji pauzu na oběd tak to já jdu snídat -_- -_- hezkej den všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 zdarec panove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 vyhlašuji pauzu na oběd tak to já jdu snídat -_- -_- hezkej den všem Teda ty umis nasrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 tak uz jsem zase tady...dobrou chut bade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 já už tiéž...čao baui Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 to je vod tý doby ,jak jsem si ustlal v záhoně a potkal sloupek od pergoly.....pamatuješ Mno to vis, ze pamatuju, , a vim, ze kytky tam od te doby nerostou ale necekal jsem, ze to bude mit takove nasledky to jsem taky nečekal každá sranda něco stojí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 vyhlašuji pauzu na oběd tak to já jdu snídat -_- -_- hezkej den všem zdar Bade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 TAK SE TU MĚJTE.JDU POMOCT ZABALIT LUCCE NA DOVČU S TĚMA DVĚMA A JDU DO KOLBENKY.SEJDO TOBĚ BRNKNU.AHOJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 TAK SE TU MĚJTE.JDU POMOCT ZABALIT LUCCE NA DOVČU S TĚMA DVĚMA A JDU DO KOLBENKY.SEJDO TOBĚ BRNKNU.AHOJ ok ozvi se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 zdar Bade Čágo Jiříku -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 zdar Bade Čágo Jiříku -_- jak se pečeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 jak se pečeš solidně...naštěstí dneska v chladku domova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 ja mam zizen jak tram Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 jak se pečeš solidně...naštěstí dneska v hladku domova já tady mám taky příjemně,áááále venku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 ja mam zizen jak tram tak se prosím tě nabumbej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 ja mam zizen jak tram tak se prosím tě nabumbej to co bych si dal tady nejni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 ja mam zizen jak tram tak se prosím tě nabumbej to co bych si dal tady nejni na alkohol zapomen v tomhle počasí pouze vodu a pokud možno obyč a hodně cca 2 litry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 ja mam zizen jak tram tak se prosím tě nabumbej to co bych si dal tady nejni na alkohol zapomen v tomhle počasí pouze vodu a pokud možno obyč a hodně cca 2 litry dva litry...to mam tak na pul dne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 ja mam zizen jak tram tak se prosím tě nabumbej to co bych si dal tady nejni na alkohol zapomen v tomhle počasí pouze vodu a pokud možno obyč a hodně cca 2 litry dva litry...to mam tak na pul dne to je dobře,ale pozor ,aby s tebe nebyl velbloud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky