cosby Vloženo 14. Srpen 2006 Vloženo 14. Srpen 2006 a co Superbáci.Jsou zváni??Golfistky necháme doma
garny Vloženo 14. Srpen 2006 Vloženo 14. Srpen 2006 a co Superbáci.Jsou zváni??Golfistky necháme doma seperbáky berem... a ivanku taky... ale bez golfa.. šetřete hmoty děti...
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Vloženo 14. Srpen 2006 a co Superbáci.Jsou zváni??Golfistky necháme doma Jasne pojeeed ;-)
IvanaII Vloženo 14. Srpen 2006 Vloženo 14. Srpen 2006 a co Superbáci.Jsou zváni??Golfistky necháme doma seperbáky berem... a ivanku taky... ale bez golfa.. šetřete hmoty děti... děkuji aspoň někdo při mě stojí
garny Vloženo 14. Srpen 2006 Vloženo 14. Srpen 2006 co besídka.. bude.. ale udělal bych jí nějak dříve. než bude sních.. co?? Ahoj Garny, no záleží na zájmu... no zájem bude určitě... jen to tam chce dát echo .. že přijede banda a at zařídej adekvátně rychlou obsluhu... A hlavne obsluhu ktera vydrzi ;-) cha cha tak to každopádně.... ale já byl docela spokojen .. jen to jak nás vyhnala brzo... ale půlitr mám doma....
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Vloženo 14. Srpen 2006 Cosby ty jsi vítán,ským by fšichni tancovali Jojo ale ma zakaz PIT ;-)
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Vloženo 14. Srpen 2006 co besídka.. bude.. ale udělal bych jí nějak dříve. než bude sních.. co?? Ahoj Garny, no záleží na zájmu... no zájem bude určitě... jen to tam chce dát echo .. že přijede banda a at zařídej adekvátně rychlou obsluhu... A hlavne obsluhu ktera vydrzi ;-) cha cha tak to každopádně.... ale já byl docela spokojen .. jen to jak nás vyhnala brzo... ale půlitr mám doma.... No prave to mam na mysli jak nas brzo vyhnala :-)
IvanaII Vloženo 14. Srpen 2006 Vloženo 14. Srpen 2006 přijedeme Golfem a bude.Nebudu su Kur ... Supíka _p__
garny Vloženo 14. Srpen 2006 Vloženo 14. Srpen 2006 Cosby ty jsi vítán,ským by fšichni tancovali jo jo cosby to je tanečník... myslím ,žes bourákem..... že
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Vloženo 14. Srpen 2006 Cosby ty jsi vítán,ským by fšichni tancovali jo jo cosby to je tanečník... myslím ,žes bourákem..... že Jojo se k sobe kucii meli :-)
IvanaII Vloženo 14. Srpen 2006 Vloženo 14. Srpen 2006 přijedeme Golfem a bude.Nebudu su Kur ... Supíka to nehrozí ,protože se bude chtít supíkem pochlubit
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Vloženo 14. Srpen 2006 přijedeme Golfem a bude.Nebudu su Kur ... Supíka to nehrozí ,protože se bude chtít supíkem pochlubit To neni auto k chlubeni ;-)
BadyS Vloženo 14. Srpen 2006 Vloženo 14. Srpen 2006 a co Superbáci.Jsou zváni??Golfistky necháme doma no třeba golf má dost společného, třeba podvozek že, tak ti mužou
IvanaII Vloženo 14. Srpen 2006 Vloženo 14. Srpen 2006 To neni auto k chlubeni ;-) náhodou se sním moc dobře jezdí to je jedno z mála velkých aut se kterým se mi dobře jezdí
Spidi Vloženo 14. Srpen 2006 Vloženo 14. Srpen 2006 no třeba golf má dost společného, třeba podvozek že, tak ti mužou Na jááá, moja řéééč...
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Vloženo 14. Srpen 2006 To neni auto k chlubeni ;-) náhodou se sním moc dobře jezdí to je jedno z mála velkých aut se kterým se mi dobře jezdí No jo ja nad nim taky uvazoval o 2,8 ;-) ale nakonec sem usoudil ze je to pro me moc velky ;-)
cosby Vloženo 14. Srpen 2006 Vloženo 14. Srpen 2006 To neni auto k chlubeni ;-) náhodou se sním moc dobře jezdí to je jedno z mála velkých aut se kterým se mi dobře jezdí No jo ja nad nim taky uvazoval o 2,8 ;-) ale nakonec sem usoudil ze je to pro me moc velky ;-) to víš.My malí muži musíme mít velké auta
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Vloženo 14. Srpen 2006 To neni auto k chlubeni ;-) náhodou se sním moc dobře jezdí to je jedno z mála velkých aut se kterým se mi dobře jezdí No jo ja nad nim taky uvazoval o 2,8 ;-) ale nakonec sem usoudil ze je to pro me moc velky ;-) to víš.My malí muži musíme mít velké auta Pro me je velka i Ochcafka :-)
garny Vloženo 14. Srpen 2006 Vloženo 14. Srpen 2006 To neni auto k chlubeni ;-) náhodou se sním moc dobře jezdí to je jedno z mála velkých aut se kterým se mi dobře jezdí přesně... aještě épe se kurví... a ta 2.5 to je zvuk.... ...takže zpátečka ...do rejdu a plnej... a máme tu kobru 11... jo jinak tam dnes bonráád s hercbergrem jezdily s octou stříbrnou.. ale moc jim to nešlo... to jsem jen ak zahlídl od večere....
Host MichalF Vloženo 14. Srpen 2006 Vloženo 14. Srpen 2006 To neni auto k chlubeni ;-) náhodou se sním moc dobře jezdí to je jedno z mála velkých aut se kterým se mi dobře jezdí přesně... aještě épe se kurví... a ta 2.5 to je zvuk.... ...takže zpátečka ...do rejdu a plnej... a máme tu kobru 11... jo jinak tam dnes bonráád s hercbergrem jezdily s octou stříbrnou.. ale moc jim to nešlo... to jsem jen ak zahlídl od večere.... Ty voe vo cem to mluvis ?
IvanaII Vloženo 14. Srpen 2006 Vloženo 14. Srpen 2006 přesně... aještě épe se kurví... a ta 2.5 to je zvuk.... ...takže taky jsme měli ten zvuk byl super ...to nemělo chybu
Doporučené příspěvky