Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
a co Superbáci.Jsou zváni??Golfistky necháme doma :D:D

Jasne pojeeed ;-) -_-

Vloženo
a co Superbáci.Jsou zváni??Golfistky necháme doma :D  :D

seperbáky berem... a ivanku taky... ale bez golfa.. šetřete hmoty děti...

děkuji kol5 aspoň někdo při mě stojí :D

Vloženo
co besídka.. bude.. ale udělal bych jí nějak dříve. než bude sních.. co??

Ahoj Garny, no záleží na zájmu... ;)

no zájem bude určitě... jen to tam chce dát echo .. že přijede banda a at zařídej adekvátně rychlou obsluhu...

A hlavne obsluhu ktera vydrzi ;-) ;)

cha cha tak to každopádně.... ale já byl docela spokojen .. jen to jak nás vyhnala brzo... ale půlitr mám doma.... :p

Vloženo
Cosby ty jsi vítán,ským by fšichni tancovali :D:D

Jojo ale ma zakaz PIT ;-)

Vloženo
co besídka.. bude.. ale udělal bych jí nějak dříve. než bude sních.. co??

Ahoj Garny, no záleží na zájmu... ;)

no zájem bude určitě... jen to tam chce dát echo .. že přijede banda a at zařídej adekvátně rychlou obsluhu...

A hlavne obsluhu ktera vydrzi ;-) ;)

cha cha tak to každopádně.... ale já byl docela spokojen .. jen to jak nás vyhnala brzo... ale půlitr mám doma.... :p

No prave to mam na mysli jak nas brzo vyhnala :-) -_-

Vloženo
Cosby ty jsi vítán,ským by fšichni tancovali :D  :D

jo jo cosby to je tanečník... myslím ,žes bourákem..... že :smich:

Jojo se k sobe kucii meli :-) ;)

Vloženo
přijedeme Golfem a bude.Nebudu su Kur ...  Supíka

to nehrozí ,protože se bude chtít supíkem pochlubit :D:smich:

To neni auto k chlubeni ;-) ;)

Vloženo

To neni auto k chlubeni ;-)  ;)

náhodou se sním moc dobře jezdí ;) to je jedno z mála velkých aut se kterým se mi dobře jezdí ;)

No jo ja nad nim taky uvazoval o 2,8 ;-) ale nakonec sem usoudil ze je to pro me moc velky ;-)

Vloženo

náhodou se sním moc dobře jezdí ;) to je jedno z mála velkých aut se kterým se mi dobře jezdí ;)

No jo ja nad nim taky uvazoval o 2,8 ;-) ale nakonec sem usoudil ze je to pro me moc velky ;-)

to víš.My malí muži musíme mít velké auta

Vloženo

to víš.My malí muži musíme mít velké auta

Pro me je velka i Ochcafka :-) -_-

Vloženo

přesně... aještě épe se kurví... a ta 2.5 to je zvuk.... ...takže zpátečka ...do rejdu a plnej... a máme tu kobru 11...

jo jinak tam dnes bonráád s hercbergrem jezdily s octou stříbrnou.. ale moc jim to nešlo... to jsem jen ak zahlídl od večere....

Vloženo

přesně... aještě épe se kurví... a ta 2.5 to je zvuk.... ...takže zpátečka ...do rejdu a plnej... a máme tu kobru 11...

jo jinak tam dnes bonráád s hercbergrem jezdily s octou stříbrnou.. ale moc jim to nešlo... to jsem jen ak zahlídl od večere....

Ty voe vo cem to mluvis ? :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...