Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

ahoj Dimi, takze kolecka uz budes mit po dlouhem cekani doma?? :D mno aby ti nezavolal, ze se musel otocit, bo ty kola nechal doma :smich::p

Vloženo (editace)
ahoj Dimi, takze kolecka uz budes mit po dlouhem cekani doma?? :D mno aby ti nezavolal, ze se musel otocit, bo ty kola nechal doma :smich::p

Ahoj Katchorko,

pozdravuje tě Terry.

No včera lump volal, že se moc omlouvá, ale že mu do toho něco vlezlo, tak jsem zvědav ... říkal, že kolem 17:00 bude vyjíždět z Brna

Už se těším, jen sehnat pneu by to chtělo

Editováno: , autor: Dimi-Dimi
Vloženo
Ahoj Katchorko,

pozdravuje tě Terry.

No včera lump volal, že se moc omlouvá, ale že mu do toho něco vlezlo, tak jsem zvědav ... říkal, že kolem 17:00 bude vyjíždět z Brna

jukni do klican...maj tam sicel lehce jety ale da se tam velmi dobre nakoupit za super peniz ;)

Vloženo
:D škoda,že nemáš pravdu  :(

a co ty,jak se vejde  :D

Ale tak vejde se, jednou sem, podruhe tam ... :D:D:D

A vede se celkem dobře ... dneska jedu k vám do Práglu pro kola, takže nálada se s přibývajícím časem zlepšuje ...

Jinak příště, až něco spácháme v Bouli, tak musíš dorazit ...

já vím,ale restaurace neé ;)

pro jaký kola jedeš :unsure:

Vloženo

2 dimi: taky Terezku pozdravuj :) co vy, jak vypadate v patek - jedete smer mimon, nebo az v sobotu??

Vloženo
Ahoj Katchorko,

pozdravuje tě Terry.

jukni do klican...maj tam sicel lehce jety ale da se tam velmi dobre nakoupit za super peniz ;)

Čao Baui,

já chci jetý ... Kam se to mám kouknout?

Vloženo

no origoš škodovácký, ale 16" ... mám vyhledlé 17", ale nejsou na ně zlaťáky, takže zatím tohle ... 15" vypadají hrozně ...

proč ne restaurace ???

Vloženo
2 dimi: taky Terezku pozdravuj :) co vy, jak vypadate v patek - jedete smer mimon, nebo az v sobotu??

no já myslím, že teda v pátek ..... zavelím a jede se, takže v pátek :D

Vloženo

no origoš škodovácký, ale 16" ... mám vyhledlé 17", ale nejsou na ně zlaťáky, takže zatím tohle ... 15" vypadají hrozně ...

proč ne restaurace ???

sz :D

Vloženo
no já myslím, že teda v pátek ..... zavelím a jede se, takže v pátek :D

parada ;) to bude jizda :smich: se nechcu videt v nedeli ::'

Vloženo
jak tu píše Bauí tak ty kluci v Klíčaench byli dřív tady u nás ve Stodůlkách

Čau Hansi,

kde to je, a v kolik tam zavírají ???

Potřebuji kola jako sůl.

Vloženo

jinak zdarec mám už dom poklad tak tu chvíli jsem u ntb a nebo koukám na prcka...je moc hodnej spinká občas koukne očkem na svět

Vloženo

no tak to si Hensliku uzivej, takovych chvilek za par mesicu bude jen minimum :) co Lu, je v pohode??

Vloženo
no tak to si Hensliku uzivej, takovych chvilek za par mesicu bude jen minimum :) co Lu, je v pohode??

jj vypadá, že jo ;) je teda unavená za chvíli budou zkoušet sát a pak se prý dá do pucu ;)

Vloženo

honziku a uz si prebaloval?? :smich: bacha na kluky - majive zvyku curat po sundani plinky na stenu :D ::' to jen takova pratelska rada ;)

Vloženo

nechte si umístit reklamu na vas vůz a získejte měsíčně až 4000,- více info naleznete na www.reklamniplochy.wz.cz

Vloženo
honziku a uz si prebaloval?? :smich: bacha na kluky - majive zvyku curat po sundani plinky na stenu :D ::' to jen takova pratelska rada ;)

nene akorát jsem něco dělal a Lu začala přebalovat a já se přišel koukat a najednou říkám jééé on čůrá :smich:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...