Dimi-Dimi Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 nene, tohle je teprve začátek konce ... to víš trénuji na pátek ... musím chytit formu no to bys mel tam to bude velky jak vidíš, tak nezahálím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Czest ten vtip je vostrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 dobré dopoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 jak vidíš, tak nezahálím to je spravny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Zdravim panove Tak mam Mimon ohrozenou uplne, jak to vybouchlo o vikendu u kluku, tak je to cim dal tim horsi, dneska sem temer neodjel do rachoty Nalil sem tam Shell, k tomu STP cistic ventilu a tak se to dusi trochu min po zahrati, ale studeny je to v riti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiklop Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 dobré ráno fšem po třínedělní pauze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 dobré ráno fšem po třínedělní pauze no nazdar vendulko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiklop Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 no nazdar vendulko... no nazdááár Jiřino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiklop Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 koukám na ty tvé příspěvky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 no nazdar vendulko... no nazdááár Jiřino ahojky...dlouho ses neukazal...co vidis na prispevkach?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiklop Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 ahojky...dlouho ses neukazal...co vidis na prispevkach?? no ten počet to je : já ted mnoho práce, v čechách jen v noci, na chvilku, hamburg-čechy-paris-hamburg,přes belgii a holandsko, číňani se zbláznily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 no ten počet to je :já ted mnoho práce, v čechách jen v noci, na chvilku, hamburg-čechy-paris-hamburg,přes belgii a holandsko, číňani se zbláznily prispevky neres no tak koukam ze makas jako blazen...si te doma moc neuzijou co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiklop Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 no tak koukam ze makas jako blazen...si te doma moc neuzijou co no tedka dva dny dneska si odjedu pro jeden kontík a víkend doma, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 no tedka dva dny dneska si odjedu pro jeden kontík a víkend doma, no vidis tak hned muzes vyrazit do mimone zapit mladyho hensela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiklop Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 no tedka dva dny dneska si odjedu pro jeden kontík a víkend doma, no vidis tak hned muzes vyrazit do mimone zapit mladyho hensela ono to jest tento víkend??? jsem ani nekoukal, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Zdravim panove Tak mam Mimon ohrozenou uplne, jak to vybouchlo o vikendu u kluku, tak je to cim dal tim horsi, dneska sem temer neodjel do rachoty Nalil sem tam Shell, k tomu STP cistic ventilu a tak se to dusi trochu min po zahrati, ale studeny je to v riti To já zase musít stihnout vyměnit přední sklo a udělat technickou mám jí prošlou jinak by to bylo napiču tam jet protože tam budou švestky na tohle čekat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 ono to jest tento víkend??? jsem ani nekoukal, ted v patek ho tam budeme lehce zapijet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiklop Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 ted v patek ho tam budeme lehce zapijet já musím v pátek cinknout jirkovi S. a taky ho chci vidět tak uvidím jestli jede mimon,neb jestli je tady , Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 ted v patek ho tam budeme lehce zapijet já musím v pátek cinknout jirkovi S. a taky ho chci vidět tak uvidím jestli jede mimon,neb jestli je tady , mimon nejede prej ma praci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Zdar všem...olá kikino -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiklop Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Zdar všem...olá kikino -_- -_- nááázdááár badýno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiklop Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 mimon nejede prej ma praci mu zavolám v pátek, mě rád uslyší, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 mimon nejede prej ma praci mu zavolám v pátek, mě rád uslyší, no tebe rozhodne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 nááázdááár badýno No tož to je dost že ses ukázal...Kde se furt flákáš s těma kontejnérama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiklop Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 nááázdááár badýno No tož to je dost že ses ukázal...Kde se furt flákáš s těma kontejnérama ty woe uplně všude, ťamani jsou všude, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky