kiklop Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 no tebe rozhodne si piš, mi minulej tejden volal do paris tak moc mě má rád, že jsem to platil já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 ty woe uplně všude, ťamani jsou všude, woe aby si neměl za chvilu z toho oči nakřivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 si piš, mi minulej tejden volal do paris tak moc mě má rád, že jsem to platil já tak pro lasku by jsi udelal vse ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiklop Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 woe aby si neměl za chvilu z toho oči nakřivo si dávám pozor, to už mi zkoušeli nabízet to jejich jídlo kurwa to byl smrad, : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiklop Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 si piš, mi minulej tejden volal do paris tak moc mě má rád, že jsem to platil já tak pro lasku by jsi udelal vse ne pro lásku já vždy vše nej......hlavně když je to najednu noc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 si dávám pozor, to už mi zkoušeli nabízet to jejich jídlo kurwa to byl smrad, : kurva to nebrat!!!! není nad masíčko na grilu co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivana Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 zdravím všechny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiklop Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 a ještě mi to volové přinesly s tyčkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiklop Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 si dávám pozor, to už mi zkoušeli nabízet to jejich jídlo kurwa to byl smrad, : kurva to nebrat!!!! není nad masíčko na grilu co? si piš, a k tomu to pivínko jéje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiklop Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 zdravím všechny czau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 a ještě mi to volové přinesly s tyčkama pohoda néé? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 pro lásku já vždy vše nej......hlavně když je to najednu noc no ja si myslim : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiklop Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 a ještě mi to volové přinesly s tyčkama pohoda néé? no pohoda bych si stím vypích akorát očíčka : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Jiříčku Baurákovic v pátek večer tě cinknu tak bud připraven a měj přijemný hlásek :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiklop Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 pro lásku já vždy vše nej......hlavně když je to najednu noc no ja si myslim : to je přece jasný néééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 no pohoda bych si stím vypích akorát očíčka : no 20 minut se učíš držet ty klacky...mezitím to vystydne takže se to nedá žrát,takže to stejně vyhodíš :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Jiříčku Baurákovic v pátek večer tě cinknu tak bud připraven a měj přijemný hlásek :D ty me chces volat jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivana Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 zdravím všechny czau Ahojky Kikinko koukám se nezastavíš viď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 pro lásku já vždy vše nej......hlavně když je to najednu noc no ja si myslim : to je přece jasný néééé i kdyby na chleba nebylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiklop Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 no pohoda bych si stím vypích akorát očíčka : no 20 minut se učíš držet ty klacky...mezitím to vystydne takže se to nedá žrát,takže to stejně vyhodíš :D no asi ták a když se to naučíš tak ti to z těch klacků stejně spadne je to bděs., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiklop Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiklop Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 i kdyby na chleba nebylo a sůl došla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 ty me chces volat jo no jistě...podáš hlášení jak to tam vypadá na schůzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiklop Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 zdravím všechny czau Ahojky Kikinko koukám se nezastavíš viď kde???? tady na forum, nebo u Petra doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 to kdyby ti dělalo konvoj co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky