Miha77 Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 2 Sejis: já nohejbal dlouho nehrál, ale jsem pro každou špatnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 dobre rano zdar Jerry ahojky pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 dobre rano zdár jířo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 dobre rano zdár jířo cau pracante Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 2 Sejis: já nohejbal dlouho nehrál, ale jsem pro každou špatnost no to já taky jsem dlouho nehrál,ale před lety to byla 4.liga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 jak bylo 3 dny volna ,jo ajedeš do Chaber Tři dny volna byli gut v sobotu 105km na kole , včera pro změnu rande, bohužel do Chaber nepojedu, původně jsem chtěl,ale makám i v sobotu bych tam dorazil až někdy nejdřív ve 14h odpoledne a to celkem nemá smysl navíc po krk samý průsery zatím na 99% nejedu to 1% je na zázraky To kolo je docela ulítlí, no a já sem taky blbnul, ale na inlinech cca 30 km za sobotu, ale ještě dneska se nemůžu pořádně postavit na nohy a jít po schodech do patra je pro mne nadlidskej ukol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Dana Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 dobré ránko chlapci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 dobré ránko chlapci Čaues slečno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Dana Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 dobré ránko chlapci Čaues slečno no spíš paní ,bohužel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi 108 Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 i já přeji dobré ránko všem jenom proletím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 dobré ránko chlapci Čaues slečno no spíš paní ,bohužel No nespím, si taky nenecháš nic nalhat Letím na chvíli do háje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 dobré ránko chlapci Čaues slečno no spíš paní ,bohužel No nespím, si taky nenecháš nic nalhat Letím na chvíli do háje tak let do háje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 tedu tu je lidu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 tedu tu je lidu to koukáte pane ,co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 tedu tu je lidu to koukáte pane ,co no koukam ale pres ty davy moc nevidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 tedu tu je lidu to koukáte pane ,co no koukam ale pres ty davy moc nevidim já si myslím jak bylo v mimouni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 já si myslím jak bylo v mimouni no jako patek byl moc peknej co si budeme povidat a sobota zase narocna...ale na to ze to vypadalo ze nas moc nebude tak to bylo pekny...ja jsem spokojen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 já si myslím jak bylo v mimouni no jako patek byl moc peknej co si budeme povidat a sobota zase narocna...ale na to ze to vypadalo ze nas moc nebude tak to bylo pekny...ja jsem spokojen pátek si dovedu živě představit jinak jsem nikde moc chvály nečetl,spíše opačně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Jo jasny,predam v Chabrech. doufam . A nohec jsem teda zavodne nehral,ale taky bych si klidne dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 pátek si dovedu živě představit jinak jsem nikde moc chvály nečetl,spíše opačně no tak pocasi bomba...prusery tam prej byly zase...auto az moc uz asi...no takovy rozporuplny...ale jak nas tam jede vic tak to neresim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Jo jasny,predam v Chabrech. doufam . A nohec jsem teda zavodne nehral,ale taky bych si klidne dal ok ptřebuji zadáka na nohec,pokud nepojedej mladej tak rovnou dva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 pátek si dovedu živě představit jinak jsem nikde moc chvály nečetl,spíše opačně no tak pocasi bomba...prusery tam prej byly zase...auto az moc uz asi...no takovy rozporuplny...ale jak nas tam jede vic tak to neresim já měl práci o wíkendu a hlavně je to fakt moc mega+ožralové+průsery-nic lákavého /krom klubu,pochopitelně / Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 já měl práci o wíkendu a hlavně je to fakt moc mega+ožralové+průsery-nic lákavého /krom klubu,pochopitelně / auta jsme dali zase bokem aby tam nemohl nikdo jezdit a byl klid...no rika se ze tam bylo pres 10000 aut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 já měl práci o wíkendu a hlavně je to fakt moc mega+ožralové+průsery-nic lákavého /krom klubu,pochopitelně / auta jsme dali zase bokem aby tam nemohl nikdo jezdit a byl klid...no rika se ze tam bylo pres 10000 aut wau ,to je cca 30 000 lidí,to je fakt moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 wau ,to je cca 30 000 lidí,to je fakt moc no lidi bych rek ze jeste vic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky