Sejis Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 wau ,to je cca 30 000 lidí,to je fakt moc no lidi bych rek ze jeste vic... hm,síla já mám rád komornější prostředí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 wau ,to je cca 30 000 lidí,to je fakt moc no lidi bych rek ze jeste vic... hm,síla já mám rád komornější prostředí no to ja taky...ale zase da se to prezit...ale takovy plasy,doksy atd jsou moc dobry...jsme tam kecali chvilku s frantou tak na tom zase trochu zamakal tak by jsme mel vyrazit zase do plzne se podivat si myslim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 wau ,to je cca 30 000 lidí,to je fakt moc no lidi bych rek ze jeste vic... hm,síla já mám rád komornější prostředí no to ja taky...ale zase da se to prezit...ale takovy plasy,doksy atd jsou moc dobry...jsme tam kecali chvilku s frantou tak na tom zase trochu zamakal tak by jsme mel vyrazit zase do plzne se podivat si myslim jo Plasy zcela určitě,to bych rád to je optimální,jak auta,tak lidi,stačíš všechno vstřebat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 jo Plasy zcela určitě,to bych rád to je optimální,jak auta,tak lidi,stačíš všechno vstřebat presne tak...tady jsme prosli tak pulku a byli jsme vyrizeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 (editace) ZDAR JAK SVINA Editováno: 9. Květen 2006, autor: Dimi-Dimi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 jo Plasy zcela určitě,to bych rád to je optimální,jak auta,tak lidi,stačíš všechno vstřebat presne tak...tady jsme prosli tak pulku a byli jsme vyrizeny jo z jednoho na druhej konec cca 3 km to nemusím 100 jarních km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 ZDAR JAKO SVINA čááágo Dimoušku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 ZDAR JAKO SVINA čááágo Dimoušku CAU JIRIKU ... TOHO SMAILA S TIM PIVEM NE, JESTE DNES JE MI SOUFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 ZDAR JAKO SVINA čááágo Dimoušku CAU JIRIKU ... TOHO SMAILA S TIM PIVEM NE, JESTE DNES JE MI SOUFL ok ,tak čajík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 ok ,tak čajík jj ten bych si dal ... bez rumu prosim ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 jo a to co tam predvadeli slecny bylo taky zajimave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 bre ranko panove... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 jo a to co tam predvadeli slecny bylo taky zajimave cau jirino, kde a co predvadeli, zase jsem o neco prisel?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 bre ranko panove... ahoj katchorko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 jo a to co tam predvadeli slecny bylo taky zajimave cau jirino, kde a co predvadeli, zase jsem o neco prisel?? tys jako nevidel co mely slecny za modely na sobe...celkem slusna prehlidka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 jo a to co tam predvadeli slecny bylo taky zajimave cau jirino, kde a co predvadeli, zase jsem o neco prisel?? tys jako nevidel co mely slecny za modely na sobe...celkem slusna prehlidka jako neco málo ... ale co s tím, když se jich nemůžeš ani dotknout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 jako neco málo ... ale co s tím, když se jich nemůžeš ani dotknout to si rek ty...ja bych si tim tak jistej nebyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 ahoj katchorko nazdar dimi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 jako neco málo ... ale co s tím, když se jich nemůžeš ani dotknout to si rek ty...ja bych si tim tak jistej nebyl počkej počkej ... to ¨jsi se nepochlubil ... povidej prehanej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 ahoj katchorko nazdar dimi jak se vede?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 počkej počkej ... to ¨jsi se nepochlubil ... povidej prehanej nic ja jsem ticho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 jak se vede?? vede se spatne. jak u tebe?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 jak se vede?? vede se spatne. jak u tebe?? no tak na pytel, mám hafo práce a vůbec se mi do ní nechce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 nemáte někdo číslo na Spidiho ?? nevíte jestli někdo z Brňáků jede na chabry, potřeboval bych něco dovézt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 nemáte někdo číslo na Spidiho ?? nevíte jestli někdo z Brňáků jede na chabry, potřeboval bych něco dovézt cislo mam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky